Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fenekra [Dedyk] [Easy]

Rapils

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 847
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z czego lecą PD godzinne?

Skąd wezmę eliksiry usuwające czas do biologa, bo to jest jakieś nie porozumienie oddawać 30 rzeczy co pół godziny.

Następne rzeczy trzeba oddawać co 1h, później 1,30min i tak dalej ;p

Ale w sumie dobrze, że tak jest wg mnie. 

Eliksiry możesz też kupić, ale lepiej dropnąć ;p

A skąd one dropią?

Opublikowano

Z czego lecą PD godzinne?

Skąd wezmę eliksiry usuwające czas do biologa, bo to jest jakieś nie porozumienie oddawać 30 rzeczy co pół godziny.

Następne rzeczy trzeba oddawać co 1h, później 1,30min i tak dalej ;p

Ale w sumie dobrze, że tak jest wg mnie. 

Eliksiry możesz też kupić, ale lepiej dropnąć ;p

A skąd one dropią?

Dobre pytanie bo do mapy 175 włącznie nie ma ich w dropie ;/

/

Opublikowano

Bony max wbijają?

tak

zmieniliście % przy ulepszeniu? jeszcze w tamtym tygodniu było chyba na przerobienie eq exp 100% i ulepszanie a dziś 88% na max poziom...

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Bony max wbijają?

tak

zmieniliście % przy ulepszeniu? jeszcze w tamtym tygodniu było chyba na przerobienie eq exp 100% i ulepszanie a dziś 88% na max poziom...

Nic nie było ruszane ;)

footer_logo.png

Opublikowano

Dziwny problem mam mianowicie, gdy się zaloguje w mieście to mam straszne lagi, gdy zmienie mapę również to nic nie daje - dopiero gdy przeteleportuje się na jakąś mapę i włącze ponownie grę nie mam lagów, ale problem wraca gdy tepne się tam gdzie są sklepy.. dodam że na tym kompie gram w GTA V z ustawieniami Średnie/high przy rozdziałce 1600 x 900 i nie ma ścin :P wie ktoś ocb ? ustawienia graficzne mam wybrane na Auto - tak jak na innych serwerach..

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Jest jeszcze ten darmowy IS?

Niestety tylko do niedzieli.

Dziwny problem mam mianowicie, gdy się zaloguje w mieście to mam straszne lagi, gdy zmienie mapę również to nic nie daje - dopiero gdy przeteleportuje się na jakąś mapę i włącze ponownie grę nie mam lagów, ale problem wraca gdy tepne się tam gdzie są sklepy.. dodam że na tym kompie gram w GTA V z ustawieniami Średnie/high przy rozdziałce 1600 x 900 i nie ma ścin :P wie ktoś ocb ? ustawienia graficzne mam wybrane na Auto - tak jak na innych serwerach..

U mnie to samo. Jak od razu wbije na ch1 to lagi niesamowite, ale jak inne ch to nie mam lagów. Gdy jestem na ch1 i zmienie ch to dalej mam lagi i muszę ponownie uruchamiać grę. Taki mam na to patent 

Opublikowano

Jest jeszcze ten darmowy IS?

Niestety tylko do niedzieli.

U mnie to samo. Jak od razu wbije na ch1 to lagi niesamowite, ale jak inne ch to nie mam lagów. Gdy jestem na ch1 i zmienie ch to dalej mam lagi i muszę ponownie uruchamiać grę. Taki mam na to patent 

Powiem wam ze opcja wylaczenia nazwy sklepow zwiekszy wydajnosc o 90%

A jak to zrobiliscie to nie pomoge dalej

Opublikowano

Na chwile obecna jeden z bardziej oplacalnych serwerow do gry. Jedyne do czego moge sie przyczepic to kontakt z supportem - 48h bez odpowiedzi :/

Opublikowano

troche syf jjedynie na czym mozna zarobic to kupujac sm i sellajac w grze zalosne troche nic z shopa nie schodzi

Ty to dobry wariat jesteś XDD 

Na serwerze idzie na luzie zarobić bez wydania na is, porobisz dungi czy posiedzisz na mapkach/bossach i z samych ulepek dobry zarobek. Fakt, jest dużo sklepów ale ustawiasz konkurencyjne ceny a nie 5 x droższe niż rzeczywista wartość itemków. 

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Naprawicie drop ulepszaczy na mapach?

Przez przypadek wbiłem 181 lv i nie mam już dropu z mapy 150 i jestem, że tak powiem w dupie.

Totalny bezsens.

Opublikowano

Naprawicie drop ulepszaczy na mapach?

Przez przypadek wbiłem 181 lv i nie mam już dropu z mapy 150 i jestem, że tak powiem w dupie.

Totalny bezsens.

To nie jest bezsens i tu nie ma co naprawiać. Chodzi bardziej o to żeby nie było sytuacji, że dropi sobie typek ze 110lvlem na mapie 100 i wbija mu 220. Wtedy byłby bezsens. Polecam podropić ulepy z mapy czy dunga 175 i sellać, będziesz miał na ulepki ze 150 ;) 

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Gdy usłyszałem że rozdaliście bany za bicie śmiesznego youtubera zabqa to myślałem że nie wyrobię ze śmiechu. Jeszcze takiej komedii na żadnym serwerze nie widziałem. Zawiodłem się na was, myślałem że jesteście bardziej dojrzali w takich kwestiach.

IDcncno.png

Opublikowano

Gdy usłyszałem że rozdaliście bany za bicie śmiesznego youtubera zabqa to myślałem że nie wyrobię ze śmiechu. Jeszcze takiej komedii na żadnym serwerze nie widziałem. Zawiodłem się na was, myślałem że jesteście bardziej dojrzali w takich kwestiach.

Opublikowano

a miałem wbić ale jak zobaczyłem co się odpierdala "tosz to dramat" czyli jak bd bił gracza z jinno i on poleci na ts'a że go bije to mogę liczyć na banicje?? A może zablokujecie całkiem system walk zostanie tylko Pojedynek w m1 lub na arenie? Śmieszne to jest bo pan Za** zapłacze bo dostaje w pizde to odrazu bany maja się sypać hahahah
Opublikowano

a miałem wbić ale jak zobaczyłem co się odpierdala "tosz to dramat" czyli jak bd bił gracza z jinno i on poleci na ts'a że go bije to mogę liczyć na banicje?? A może zablokujecie całkiem system walk zostanie tylko Pojedynek w m1 lub na arenie? Śmieszne to jest bo pan Za** zapłacze bo dostaje w pizde to odrazu bany maja się sypać hahahah

Taka ochrona tyczy się tylko youtuberów którzy nagrywają streama xD Ludzie bili zabqa na spocie i dostali za to bana xD

IDcncno.png

Opublikowano

Taka ochrona tyczy się tylko youtuberów którzy nagrywają streama xD Ludzie bili zabqa na spocie i dostali za to bana xD
a co to jutuber to jakiś bóg że jest nietykalny ?? Przecież taki "pro gej mer" powinien umieć grać, i grać tak żeby nie dostawać po pizdzie
Opublikowano

miałem zacząć grać ale jak to prawda że tak ochraniaja jakiś jutuberków to nie ma to sensu zaraz beda plakac ze czegos ulepszyc nie moga na odcinek i admini im dadza ulepy... eloo

czekam na cos innego

wysłane z mojej noki 3310 conecting people 

1098661510207295168367114346251903210680

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...