Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fenekra [Dedyk] [Easy]

Rapils

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 847
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Rapils

Zmienie te rzeczy co dropia swiateczne IS bo jest na 7dni a miało byc na stałe .???

Gdzie Wy wyczytaliście ze na stałe? 

TGM Ignacy 

Pisal na forum 

podziękowania dla niego :D

Opublikowano

Czyli bedzie na 7dni tak? Więc uznaje za event totalny do dupy siedziec po X czasu zeby wydropic 2k skarpet brawo administracjo ! Totalna porazka.Jedyny event jaki mi sie podobal to zuo ale robienie zuo za czesto to gposodarka pada. 

Opublikowano

Nie dziwie sie ze polowa graczy odpadla skoro jest jeden boss na mape i 500 ludzi na niego czekajacych nie oplaca sie grac bo eq nie masz szans zrobisz chyba ze full is i wszystkich zabijesz :D

58748246671364806096.png

Opublikowano

O up potwierdzam , nawet nie zaczniecie eq robić bo mapa 100 i na bossach siedzi masa osób...

A takich bossów trzeba ubić około 40 żeby mieć spokojnie na eq exp  i pvp 170 ulep trzeba jeśli nie spali ani razu ale ze to mało prawdopodobne wiec trzeba na bossa udać się ten 40 razy minimum .

Opublikowano

Nawet o 3 w nocy jest ciezko. Wleci ci 160lvl i jedyne co mozesz mu zrobic to wybic moby wokół bossa, ale z tego co widze to ulepki powoli spadaja z ceny

Opublikowano

Nawet o 3 w nocy jest ciezko. Wleci ci 160lvl i jedyne co mozesz mu zrobic to wybic moby wokół bossa, ale z tego co widze to ulepki powoli spadaja z ceny

O up potwierdzam , nawet nie zaczniecie eq robić bo mapa 100 i na bossach siedzi masa osób...

A takich bossów trzeba ubić około 40 żeby mieć spokojnie na eq exp  i pvp 170 ulep trzeba jeśli nie spali ani razu ale ze to mało prawdopodobne wiec trzeba na bossa udać się ten 40 razy minimum .

To jest serwer Easy nie 4Fun, że cały ekwipunek możecie zdobyć w kilka godzin..

Nie dajmy się zwariować ;)

Wczoraj o godz. 24:00 odbyła się krótka przerwa techniczna, która wniosła za sobą:

• Wprowadzono ograniczenie teleportacji czasowe po zmianie "statusu" questa,
  • Wprowadzono ograniczenie teleportacji czasowe po użyciu runy,
  • Runy zostały odbugowane
  • Wprowadzono blokadę używania Kuponów podczas Handlu,
  • Wprowadzono blokadę używania Run podczas Handlu,
  • Wprowadzono blokadę otwierania szkatułki serwerowej gdy nie mamy miejsca w Ekwipunku,
  • Wprowadzono "przenikanie" przez pety podczas PvP (postać nie blokuje się na nim),
  • Pieczęć Manu już działa poprawnie(widać go, nie znikają NPC, można z niego bić itp.),
  • Wprowadziliśmy BALANS POSTACI (zdajemy sobie sprawę z tego, że nie każdy może być zadowolony - jest dużo dużo lepiej niż przed)
NALEŻY OBOWIĄZKOWO ZAKTUALIZOWAĆ KLIENTA PATCHEREM!

Zapraszamy do gry  B)

footer_logo.png

Opublikowano

Pare pytań.

1. Na czym polegał balans? To już ostateczna wersja czy jeszcze coś będzie zmieniane?

2. Jak zdobyć itemek do anulowania transmutacji? 

3. Jak mam transmutacja na itemek i dam ponowną to zmieni sie na nową transmutacje? Czy najpierw trzeba anulować tą pierwszą?

4. Macie zamiar inwestować dalej w reklame? Dezan swoje zrobił, ale powoli kończy serie..

5. Ile online średnio (z czystej ciekawości :D)

6. Skąd delikatne sukno?

Opublikowano

Powiedzcie mi - czy tylko ja tak mam że na spotach mnie laguje ? mam odpalone tylko jedno okno, problem pojawił się w Atlantydzie.. dodam że jest to pierwszy serwer na którym mi się tak dzieje, nawet gdy mam tekstury psów włączone.. i nie, komputer mój nie jest drewnem ;x

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Pare pytań.

1. Na czym polegał balans? To już ostateczna wersja czy jeszcze coś będzie zmieniane?

2. Jak zdobyć itemek do anulowania transmutacji? 

3. Jak mam transmutacja na itemek i dam ponowną to zmieni sie na nową transmutacje? Czy najpierw trzeba anulować tą pierwszą?

4. Macie zamiar inwestować dalej w reklame? Dezan swoje zrobił, ale powoli kończy serie..

5. Ile online średnio (z czystej ciekawości :D)

6. Skąd delikatne sukno?

Pozwól, że odpowiem na Twoje pytania:

1. Na ten moment tak, lecz cały czas przyglądamy sie postaciom.

2. Anulacja Transmutacji dostępna jest w Item Shop.

3. Nie ma możliwości transmutowania transmutowanego przedmiotu.

4. Tak, cały czas działamy w tym kierunku, trwają poważne negocjacje. Dezan nie postawił jeszcze kropki! ;)

5. Średnio 1400 osób online.

6. Bossy, lemury, eventy itd. itp.

Zapraszamy do gry! :)

footer_logo.png

Opublikowano

Opłaca się teraz zaczynać czy wszystkie bossy i metki pozajmowane i nie będzie skąd dropać ulepek?

( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) Kogo ja widze S@MJA lepsza :>

Ogólnie grało się fajnie, ulepki nawet dobrze lootają, choć nie wbiłem maxa, a zaledwie 153. Miałem eq na swój lvl więc nie było źle

Opublikowano

1 boss na mape co 2 minuty to zły pomysł lepiej z 5 respów i co 10min by było...

Na każdej mapie mamy po 6 respow bosów, opisane są na forum w poradnikach. Resp co 7 min około.

Opublikowano

Opłaca się teraz zaczynać czy wszystkie bossy i metki pozajmowane i nie będzie skąd dropać ulepek?

Bezproblemowo każdego bossa (może trochę będzie kłopotów z bossami na ostatniej mapie) zdobędziesz.

Najgorsza będzie monotonia przy dropieniu ulepów z dungeonów.

Opublikowano

Pozwól, że odpowiem na Twoje pytania:

1. Na ten moment tak, lecz cały czas przyglądamy sie postaciom.

2. Anulacja Transmutacji dostępna jest w Item Shop.

3. Nie ma możliwości transmutowania transmutowanego przedmiotu.

4. Tak, cały czas działamy w tym kierunku, trwają poważne negocjacje. Dezan nie postawił jeszcze kropki! ;)

5. Średnio 1400 osób online.

6. Bossy, lemury, eventy itd. itp.

Zapraszamy do gry! :)

Odniosę się do 4.

Dezan w ostatnim odc mówił, że będą jeszcze max 2-3. Więcej.. Dezan sprzedaje na FO swoje konto, także chyba jednak kończy tutaj nagrywać.

Fajnie jakbyście "opłacili" jeszcze paru ytberów żeby nagrywali. W innym przypadku serwer powoli się wyludni (już to robi, co jest normalne. gorzej, że bez reklamy dużo nowych graczy nie przyjcie).

Na serwer zapraszam, gra się mega fajnie. Co do ludzi którzy płakali o ulepy. Dziś miedzy 21 a 22 ubiłem około 20-30 bossów na mapie 125 & 150 także da się ;)

Opublikowano

Dajcie aktualizacje jakas bo juz nie bardzo jest co robic a serwer jest mega 

Dodać jakieś nowe sety, mape, misje  i będzie co robić, to nie zajmuje wiele czasu a dla nas graczy  mieć zajęcie to podstawa 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...