Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fenekra [Dedyk] [Easy]

Rapils

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 847
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pograłem trochę i osobiście stwierdzam, ze serwer nudny.

Admin olewa wszystkich, botów wszędzie na trzaskane..

Gra wygląda tak. 100 lvl 100 dungów 125 lvl 100 dungów 145 lvl 150 dungów 150 lvl 150 dungow 

Wieje nudą na serwerze, a dungami już się rzygać chce. Dungi eq dungi eq.

W miastach nic się nie dzieje, może czasami trafią się 2 osoby typu (daj coś )

To w takim razie gram na innym serwerze niż Ty ;)

W m1 zawsze jest z kim się pobić, jak nie to pustynia i jazda. Mam zrobione całe eq wojenne na upadku IV (ostatni set), całe eq exp na rubinowe IV (ostatni set), klasa na miecze/2reka upadku III a jakoś nie "sram" dungami ;). Wręcz przeciwnie, robiłem sobie pare dungów wbijałem lv i tak na okrągło, poza tym, z tym 100 dungów to przesadziłeś i to ostro ;)

Opublikowano

Ja popieram kolegów, jest trochę monotonne. Jak nie dungi to bossy i metiny, i dalej exp i w kółko a w dodatku wbijanie bonów to jakaś masakra, 2h mixuje 2 bojowe i nic

//nie umieszczamy gifow w sygnach

Opublikowano

Gra wygląda tak. 100 lvl 100 dungów 125 lvl 100 dungów 145 lvl 150 dungów 150 lvl 150 dungow 

tak jak up

Ja popieram kolegów, jest trochę monotonne. Jak nie dungi to bossy i metiny, i dalej exp i w kółko a w dodatku wbijanie bonów to jakaś masakra, 2h mixuje 2 bojowe i nic

To nie wiem gdzie wy dropicie ?? Ja zrobiłem Eq moze po 5-7 dungach... na lvl (141-145+) bo system jest tak zrobiony że najważniejsze ulepy ma boss na mapie exp... więc bossa z mapy na dungach macie? No to spoko o tym bugu nie wiedziałem... więc bajek nie piszcie że dungi no chyba że jesteście na tyle głupi... że nie myślicie że wydropicie ulepey z dungu... gdzie boss ma to na mapie na wasz lvl :D....

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Jak tam serwer ? Ile mniej więcej graczy online O ~15 ? Warto wrócić ? Jakieś ciekawe aktualizacje były ?

Mi sie gra wyśmienicie. Myśle, że 800+. Warto, warto. Naprawili biologa, ruszyli balans, naprawili wyszukiwarkę itd

Opublikowano

Jak tam serwer ? Ile mniej więcej graczy online O ~15 ? Warto wrócić ? Jakieś ciekawe aktualizacje były ?

Jak najbardziej warto, śmiało zaczynać.

Nowych graczy przybywa cały czas, liczba online wzrasta.

Trochę się dziwie co niektórym osobom, czytając ich wypowiedzi na temat serwera i zastanawiam się, czy my aby napewno gramy na tym samym serwerze (?)

Administracja cały czas aktywna, od rana do późnej nocy śmiało można uzyskać pomoc jak i odpowiedzi na nurtujące nas pytania.

Sam właściciel widać, że zorientował się, że musi być częściej widoczny, co za tym idzie, ku zaskoczeniu, codziennie wypowiada się na forum jak i w grze. Widać, że naprawdę interesuje się swoim projektem i nie ma tego wszystkiego gdzieś.

Trwają pracę nad większą aktualizacją, która na dniach wniesie sporo nowości i urozmaiceń rozgrywki.

Opublikowano

Jak najbardziej warto, śmiało zaczynać.

Nowych graczy przybywa cały czas, liczba online wzrasta.

Trochę się dziwie co niektórym osobom, czytając ich wypowiedzi na temat serwera i zastanawiam się, czy my aby napewno gramy na tym samym serwerze (?)

Administracja cały czas aktywna, od rana do późnej nocy śmiało można uzyskać pomoc jak i odpowiedzi na nurtujące nas pytania.

Sam właściciel widać, że zorientował się, że musi być częściej widoczny, co za tym idzie, ku zaskoczeniu, codziennie wypowiada się na forum jak i w grze. Widać, że naprawdę interesuje się swoim projektem i nie ma tego wszystkiego gdzieś.

Trwają pracę nad większą aktualizacją, która na dniach wniesie sporo nowości i urozmaiceń rozgrywki.

A jak tutaj z szamanem healerem w pvp albo odbijaniu spota ? Bo na początku to strasznie mało bił ? :[

IDcncno.png

Opublikowano

W m1 zawsze jest z kim się pobić, jak nie to pustynia i jazda. Mam zrobione całe eq wojenne na upadku IV (ostatni set), całe eq exp na rubinowe IV (ostatni set), klasa na miecze/2reka upadku III a jakoś nie "sram" dungami ;). Wręcz przeciwnie, robiłem sobie pare dungów wbijałem lv i tak na okrągło, poza tym, z tym 100 dungów to przesadziłeś i to ostro ;)

Nie mozliwe żebym przesadził z tym 100x :)

No chyba, że robisz jedno gówniane eq :D

100 to na lekko się robi :)

Opublikowano

Nie mozliwe żebym przesadził z tym 100x :)

No chyba, że robisz jedno gówniane eq :D

100 to na lekko się robi :)

gówniane eq ?

wojenne upadku IV

eq exp rubinowe IV

eq klasowe miecze/2reka upadku IV

eq klasowe sztyl/strzały upadku IV

eq klasowe dzwon/wachl upadku III

Także.. to, że oczekujesz, ze w jeden dzień zrobisz całe eq to nie moja wina ;)

Opublikowano

Nie logowałem się tydzień, wchodzę i zastanałem puste konto. Mam 100% pewności, że nikt poza mną nie mógł mieć dostępu do konta. Administracja nie szyfruje haseł, nie polecam.

ZjaranaPanda

Opublikowano

Nie logowałem się tydzień, wchodzę i zastanałem puste konto. Mam 100% pewności, że nikt poza mną nie mógł mieć dostępu do konta. Administracja nie szyfruje haseł, nie polecam.

Hasła na Fenekrze są szyfrowane z automatu!

Ile razy zabiegaliśmy w grze/na forum żeby NIE UŻYWAĆ tych samych haseł co na innych serwerach? Ale najlepiej napisać, że to my nie szyfrujemy haseł  xD

Pozdrawiam serdecznie

footer_logo.png

Opublikowano

Gram od początku serwera, posiadam 8 kont, na żadnym nie spotkałem się z czymś takim.

Tak to jest jak się ustawia wszędzie takie same passy, lub wypisuje bzdury byle tylko napsuć krwi poczciwym ludziom.

Opublikowano

Może mi sie wydaje, ale wygląda podobnie jak na Virtualu, większość graczy to sklepy ... :) proszę wyprowadzić mnie z błędu jak się mylę

242662WizKhalifa.png

Opublikowano

Są tu w ogóle bony na zwierzęta i mistyki ? 

Jakie tu są perf bony do expa w hełmie i kolczykach ?

tu tylko na diably i nieumarle

Opublikowano

wchodzę na konto po 2 tyg przerwy a tutaj 0 hajsu oraz 0 eq znikneło wszystko co miało jaką kolwiek wartośc do konta miałem dostęp tylko i wyłącznie ja.Hasła nie miałem jak na każdym serwerze.

Opublikowano

nie polecam, dostałem bana za "bota" bo nie odpisałem gmowi 10 sec dropiąc blaski w grocie, serdecznie nie polecam

Uwierz, że 10 sec. nieodpisywanie nie jest podstawą do tego aby dostać bana ;)

Chyba dobrze, że zajmujemy się botami?  :((

wchodzę na konto po 2 tyg przerwy a tutaj 0 hajsu oraz 0 eq znikneło wszystko co miało jaką kolwiek wartośc do konta miałem dostęp tylko i wyłącznie ja.Hasła nie miałem jak na każdym serwerze.

Wprowadzamy "pin", który będzie wymagany podczas logowania. Raczej musiałeś mieć te same dane dostępowe, innej możliwości "nie widzę".

footer_logo.png

Opublikowano

czyli jakiejkolwiek szansy na odzyskanie tego co miałem nie ma? Upierdam sie dalej że hasło miałem inwidualne na ten jak i na kazdy inny serwer

Opublikowano

czyli jakiejkolwiek szansy na odzyskanie tego co miałem nie ma? Upierdam sie dalej że hasło miałem inwidualne na ten jak i na kazdy inny serwer

Takie rzeczy załatwiaj na ich ts lub pw bo niepotrzebnie spamujesz ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...