Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fenekra [Dedyk] [Easy]

Rapils

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 847
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Robili przerwe techniczą i zmienili sklepy offline bo ludzie płakali, że lagi są xD

Wystarczy wyłączyć w opcjach nazwy sklepu i już nie ma lagów wtf ;p

Jak zrobiłeś z tą stroną bo mi dalej nie chodzi ?

Opublikowano

Robili przerwe techniczą i zmienili sklepy offline bo ludzie płakali, że lagi są xD

Wystarczy wyłączyć w opcjach nazwy sklepu i już nie ma lagów wtf ;p

Jak zrobiłeś z tą stroną bo mi dalej nie chodzi ?

DNSy ustaw googlowskie - mi to pomogło

Opublikowano

Jak tam wasze sm'y hehe? Administracja jaka hojna :DxD

Server 6/10 ale administracja pod wzgledem szczerosci 3/10

Miej 1000 z kawałkiem udostępnień - > ogarnij fejki/multi - > rozdaj na wszystkie "prawidłowe konta" smy 

Więc nie żal się, że tych smów jeszcze nie dostałeś bo dla nich to też 15 minut roboty nie jest. 

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Nie mogliście tych zbrojek przerobić na normalny kolor, aniżeli na taki zbiór wszystkiego bez ładu i składu?
Chryste jak to wygląda.  xD 

Opublikowano

Miej 1000 z kawałkiem udostępnień - > ogarnij fejki/multi - > rozdaj na wszystkie "prawidłowe konta" smy 

Więc nie żal się, że tych smów jeszcze nie dostałeś bo dla nich to też 15 minut roboty nie jest. 

Jak ja nawet nie bralem w tym udzialu wiec wyeeebane xD:D

Jak oni w zamian za to dali raty jakes czy cos Sab** mowil :D

TPnGSbs.jpg

Easy peasy  :yay: 

Opublikowano

Jak oni w zamian za to dali raty jakes czy cos MPCforum mowil :D

Spawacza słuchaj :D Na fp fenekry jest info, wczoraj z Rapilsem pisałem to przeraził się na samą myśl ile mu zajmie roboty rozdawanie tego wszystkiego. 

To nie jest że Ty komendę sobie wpiszesz i każdy kto udostępnił smy dostał. Pisałem z kilkoma typami na fenekrze to sami się chwalili że na 20 kontach to udostępnili także ogarnij ponad 1000 kont, ogarnij które są fejkami, które są multikontami (wiadomo że chodzi o reklamę, a jak ktoś ma 0 znajomych to widać konto robione pod tego typu konkursy), załóżmy że po "selekcji" zostaje 700 osób, wbij na panel i każdemu pojedynczo smy dawaj. Jeszcze przy takiej liczbie musisz się pilnować by komuś 2x nie dać, albo żeby kogoś nie pominąć. Nie stoję murem, nie bronię na siłę ale bez jaj, bądźmy ludźmi a że nerdy muszą mieć wszystko na już to ich problem, a spawacz tradycyjnie tylko powodu szuka by armię stulejek zaspokoić ;p 

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Jak oni w zamian za to dali raty jakes czy cos MPCforum mowil :D

Spawacza słuchaj :D Na fp fenekry jest info, wczoraj z Rapilsem pisałem to przeraził się na samą myśl ile mu zajmie roboty rozdawanie tego wszystkiego. 

To nie jest że Ty komendę sobie wpiszesz i każdy kto udostępnił smy dostał. Pisałem z kilkoma typami na fenekrze to sami się chwalili że na 20 kontach to udostępnili także ogarnij ponad 1000 kont, ogarnij które są fejkami, które są multikontami (wiadomo że chodzi o reklamę, a jak ktoś ma 0 znajomych to widać konto robione pod tego typu konkursy), załóżmy że po "selekcji" zostaje 700 osób, wbij na panel i każdemu pojedynczo smy dawaj. Jeszcze przy takiej liczbie musisz się pilnować by komuś 2x nie dać, albo żeby kogoś nie pominąć. Nie stoję murem, nie bronię na siłę ale bez jaj, bądźmy ludźmi a że nerdy muszą mieć wszystko na już to ich problem, a spawacz tradycyjnie tylko powodu szuka by armię stulejek zaspokoić ;p 

No rozumiem, dzieki, ze mi to ladnie bez spiny wyjasniles, bez kitu nie ma co wierzyc we wszystko Saba****, ale w wiekszosci sytuacji ma racje :/

TPnGSbs.jpg

Easy peasy  :yay: 

Opublikowano

lagi jak skur... nie da sie grac masakra :/ i7 i gtx980 rlyy

Na ch1 to normalne, ale jakbyś wyłączył te nazwy sklepów i ogólnie nazwy wszystkie to może być nie miał, próbowałeś ? ;p

Opublikowano

serwer pod is gowno nic wiecej ;p sa rzeczy ktorych nie da sie zdobyc w grze kostiumy pety pierscienie i inne trzeba ladowac w is by dawac rade w pvp troche zenada a nwet nie ma jak zarobic na niego w grze zbytnio bo nikt nic nie kupuje skoro sa wszedzie sklepy offline 

Opublikowano

serwer pod is gowno nic wiecej ;p sa rzeczy ktorych nie da sie zdobyc w grze kostiumy pety pierscienie i inne trzeba ladowac w is by dawac rade w pvp troche zenada a nwet nie ma jak zarobic na niego w grze zbytnio bo nikt nic nie kupuje skoro sa wszedzie sklepy offline 

Nie pomyliłeś prezentacji?

Podczas każdego wydarzenia można zdobyć kostiumy, pety, pierścienie (tak, te z is - na stałe). Do tego gracze sprzedają kupony sm.

Raczej jesteś typem gracza, który chce wszystko na już, a tak się nie da :)

Wystarczy odrobinę chęci. 

footer_logo.png

Opublikowano

Nie pomyliłeś prezentacji?

Podczas każdego wydarzenia można zdobyć kostiumy, pety, pierścienie (tak, te z is - na stałe). Do tego gracze sprzedają kupony sm.

Raczej jesteś typem gracza, który chce wszystko na już, a tak się nie da :)

Wystarczy odrobinę chęci. 

Kiedy w końcu rozdacie te sm ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...