Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fenekra [Dedyk] [Easy]

Rapils

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 847
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Witajcie, 
Po krótkiej przerwie technicznej, która notabene FINALNIE naprawiła Misje Biologa(jeśli ktos ma z nimi problem proszę udać się do Baek Go); Odpalamy event Minigra: Karty Okey!

logo.png

Z czym to się je?

• Celem jest zdobywanie kombinacji trójek i stritów.
  • Trójka to zestaw 3 kart tej samej wartości (np. 7,7,7) - trójki słabsze (o mniejszej wartości punktowej) będą dawać mniej punktów do zdobycia za kombinację.
  • Strit to zestaw co najmniej 3 kolejno następujących po sobie kart ( np. 6,7,8 ). Słabsze strity (o mniejszym zestawieniu punktowym) będą dawać mniej punktów do zdobycia za kombinację. Strity w tym samym kolorze zdobędą więcej punktów od różnokolorowych kombinacji.

Jak zacząć grę?

• Należy kliknąć lewym klawiszem myszy na talię, aby odsłonić pierwsze 5 kart.
  • Potem należy wybrać 3 karty, za które zdobywa się punkty (INFO: Lewy klik -> wybór karty; Prawy klik -> trwałe odrzucenie karty)
  • Im więcej punktów uzyskacie koniec gry, tym lepsza będzie nagroda!

Wskazówki

• Grę można wstrzymać w każdym momencie poprzez naciśnięcie klawisza ESC. Zmiana mapy/teleport kończą obecnie trwającą turę!
  • Odrzuconych kart nie można w żaden sposób odzyskać!
  • Przerwane gry nie będą w żaden sposób zwracane!
Aby rozpocząć grę należy kliknąć na ikonę minigry widoczną obok minimapy. Minigra_Karty_Okey.png

Co możemy zdobyć?

Br%C4%85zowa_Skrzynia_Okey.png Brązowa Skrzynia Okey

Srebrna_Skrzynia_Okey.png Srebrna Skrzynia Okey

Z%C5%82ota_Skrzynia_Okey.png Złota Skrzynia Okey

(ulepszacze, szarfy, KU, WON, Kupony SM i wiele wiele więcej!)

Zapraszamy do gry! :)

footer_logo.png

Opublikowano

także można by było dodać rękawice złodzieja 30-1h do sklepu za won bo tak szczerze dla mnie nie ma tam nic ciekawego.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Grałem na serwerze około 2 tygodnie. Niestety musiałem wyjechać w sprawach służbowych i na serwer nie wchodziłem około 15 dni. Po wejściu na serwer i zalogowaniu się na konto zauważyłem, że zniknęło mi około 60% eq, całe eq PVP, kilka rzeczy z IS'u oraz wszystkie yangi które miałem na koncie. Dziwna sprawa, ponieważ o kradzieży nie można nawet mówić gdyż cześć eq zostało, a wiadomo jak kraść to wszystko prawda?

Fajnie się grało, pozdrawiam :)

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Grałem na serwerze około 2 tygodnie. Niestety musiałem wyjechać w sprawach służbowych i na serwer nie wchodziłem około 15 dni. Po wejściu na serwer i zalogowaniu się na konto zauważyłem, że zniknęło mi około 60% eq, całe eq PVP, kilka rzeczy z IS'u oraz wszystkie yangi które miałem na koncie. Dziwna sprawa, ponieważ o kradzieży nie można nawet mówić gdyż cześć eq zostało, a wiadomo jak kraść to wszystko prawda?

Fajnie się grało, pozdrawiam :)

Szkoda, że zamiast przyjść z tym do nas na support wolisz pisać o tym tutaj. Byc może przekładałes ekwipunek na inne konto? Może ktoś miał do niego dostęp? A może najzwyczajniej w świecie miałeś dane dostępowe identyczne jak na każdym innym serwerze?..

footer_logo.png

Opublikowano

Witam,

Chciałbym się zapytać jak tam sytuacja na serwerze ? Ilu jest graczy online w godzinach po południowych i główne pytanie czy jest sens startować z is'em na który mogę wydać grosze czy bez tego nie dam rady?

Opublikowano

Witam,

Chciałbym się zapytać jak tam sytuacja na serwerze ? Ilu jest graczy online w godzinach po południowych i główne pytanie czy jest sens startować z is'em na który mogę wydać grosze czy bez tego nie dam rady?

Weź zobacz wyżej, ewentualne wejdź na serwer i przekonaj się sam! :p

footer_logo.png

Opublikowano

Witam co serwera początkowo ludzi było sporo w chwili obecnej jest mało,Dodatkowo właściciel  ma byle jakie podejście do graczy i przeczuwa on że serwer długo nie postoi z racji małej frekwencji.Osobiście nie polecam  zaczynania gry.

Witam co serwera początkowo ludzi było sporo w chwili obecnej jest mało,Dodatkowo właściciel  ma byle jakie podejście do graczy i przeczuwa on sam że serwer długo nie postoi z racji małej frekwencji.Osobiście nie polecam  zaczynania gry.

Opublikowano

Teraz taka moda na jak najdłuższe prezentacje? 

Jak widać.. :((

Witam co serwera początkowo ludzi było sporo w chwili obecnej jest mało,Dodatkowo właściciel  ma byle jakie podejście do graczy i przeczuwa on że serwer długo nie postoi z racji małej frekwencji.Osobiście nie polecam  zaczynania gry.

Witam co serwera początkowo ludzi było sporo w chwili obecnej jest mało,Dodatkowo właściciel  ma byle jakie podejście do graczy i przeczuwa on sam że serwer długo nie postoi z racji małej frekwencji.Osobiście nie polecam  zaczynania gry.

Powtórz jeszcze z 10 razy..

Co to znaczy byle jakie podejście do graczy? Każdego z osobna traktuje indywidualnie jak i staram się rozwiązać każdy problem ;)

Co do frekwencji(przypominam że jest to środek tygodnia):

https://scr.hu/4pjevq

Pozdrawiam  ^^

footer_logo.png

Opublikowano

dostałem tutaj konto ale nie będę grał

padnie jak zandia

właśnie w sumie o tym pisałem pokazał  ss z liczbą 1058 luda jak prawda widać jaka jest i po co okłamywać ludzi

Opublikowano

dostałem tutaj konto ale nie będę grał

padnie jak zandia

właśnie w sumie o tym pisałem pokazał  ss z liczbą 1058 luda jak prawda widać jaka jest i po co okłamywać ludzi

Co Ty pierniczysz człowieku, od 9 nie mogę ubić bossa na mapie 175 i z metkami też jest problem. 

Ja nie wiem co Wam się ubzdurało z tym, że mało graczy. W nocy, nawet o 4 nad ranem jest z kim popisać na wołaczu. Za dnia też dużo ludzi, a w weekendy konkret. "Prawda jest jaka jest" XDDD 

Od kilku dni w sumie wchodzi od czasu do czasu jakiś pajac z różnych kont i pisze, że serwer upada po czym dostaje spam hejtu od ludzi na wołaczu. 

Ktoś sam tutaj chyba kłamie :v 

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Dokładnie, zobaczycie sobie na konkurencje, w czasach sklepów offline nie ma już w miastach po 200 osób ;). Ludzie dropią/expią/biją się na innych mapach.. Wystarczy popatrzeć na wołacz.. 

Opublikowano

Pograłem trochę i osobiście stwierdzam, ze serwer nudny.

Admin olewa wszystkich, botów wszędzie na trzaskane..

Gra wygląda tak. 100 lvl 100 dungów 125 lvl 100 dungów 145 lvl 150 dungów 150 lvl 150 dungow 

Wieje nudą na serwerze, a dungami już się rzygać chce. Dungi eq dungi eq.

W miastach nic się nie dzieje, może czasami trafią się 2 osoby typu (daj coś )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...