Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fenekra [Dedyk] [Easy]

Rapils

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez ta Aktualizacje serwer spadł na PSy.. Zajebało mi Invorią jak i teraz Samią..

Nie polecam serwera. Z Easy stał Się Medium i to pod is.. Bravo. Ludzie spierd z tego serwera bo przeraza ich ta aktualizacja...

Koniec w Temacie. Fajnie było lecz się skończyło.

Za chwile start serwera Ravador.pl.. Fenekra padnie z jego startem. Nie polecam.

Proszę Cię... Ravador fajnie wygląda(tylko wygląda, bo nie wiem jak tam od środka jest), lecz nie widzę żeby był jakiś większy ruch w ich prezentacji. W tydzień 4 strony w prezce tylko. 

A Fenekrę mogę polecić bo Rapils wie co robi i robi to dobrze.

zandia_sygna.png

• Odpowiedzi 847
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

robi ale pod siebie ,wiesz ile ludzi lata na botach ? ludzie piszą na wołaczu wysyłają filmiki na suuport i zadnej reakcji a ten diota tylko banuje na forum ludzi co piszą prawde

Opublikowano

robi ale pod siebie ,wiesz ile ludzi lata na botach ? ludzie piszą na wołaczu wysyłają filmiki na suuport i zadnej reakcji a ten diota tylko banuje na forum ludzi co piszą prawde

Wyobraź sobie, że za forum jest odpowiedzialny kto inny - człowiek o silnych nerwach. Żeby wyrwać bana trzeba się solidnie postarać ;]

Każde zgłoszenie dot. botów jest weryfikowane, dziennie banujemy masę graczy używających oprogramowania, które jest w regulaminie gry uznane jako "niedozwolone". 

Dziękuję za miłe słowa.. Pozdrawiam cieplutko!

Strona czemu nie działa?

Działa, jeśli cały czas występuje problem spróbuj przez Firefoxa.

footer_logo.png

Opublikowano

No k***a propsuje nawet tego update ;d chyba pogram..

Zna ktos tutaj jakies zarobki? chodzi mi o zarobek 100kkk+ codziennie

Możesz kopać rudy. Zarobisz na tym o wiele więcej niż piszesz. Kopalnia od 125 z tego co słyszałem.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Możesz kopać rudy. Zarobisz na tym o wiele więcej niż piszesz. Kopalnia od 125 z tego co słyszałem.

Wszystkie jak leci kopać? wgl rudy jakie mają zastosowanie na serwerze? ingerują w update? 

Opublikowano

Serwer fajny polecam, ale te konkursy co robicie na FB Sm+VIP za udostępnienie to wam coś nie wychodzą jedni dostają drudzy nie  :s

Opublikowano

Wszystkie jak leci kopać? wgl rudy jakie mają zastosowanie na serwerze? ingerują w update? 

Wymagane są aby przerobić ekwipunek na 205lv i go ulepszyć. Raczej każda jest tak samo - dużo warta.

Na niskim lvl'u świetny sposób na zarobek! :)

Serwer fajny polecam, ale te konkursy co robicie na FB Sm+VIP za udostępnienie to wam coś nie wychodzą jedni dostają drudzy nie  :s

SM'y z konkursów zostały rozdane.

Jestem przekonany, że jak ktoś uderzy do nas na priv z jakimś poświadczeniem udostępnienia tego na swojej tablicy fb - nagrodę otrzyma :)

footer_logo.png

Opublikowano

Pograłem wcześniej chwilkę na serwerze, ale po kupnie nowego pct'a gdy klikam na patchera lub exeka nic się nie dzieje, mam net frameworka oraz direct x, a windows 7.

Ktoś coś?

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Pograłem wcześniej chwilkę na serwerze, ale po kupnie nowego pct'a gdy klikam na patchera lub exeka nic się nie dzieje, mam net frameworka oraz direct x, a windows 7.

Ktoś coś?

Sprawdź czy antywirus Ci nie blokuje.

footer_logo.png

Opublikowano

Ktoś coś?

Po wyłączeniu antywirusa i chwili zabawie z clientem wyskoczył mi błąd : http://screenshot.sh/oB1gjgI2zUo2E

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Ktoś coś?

Po wyłączeniu antywirusa i chwili zabawie z clientem wyskoczył mi błąd : http://screenshot.sh/oB1gjgI2zUo2E

http://www.techsupportforum.com/forums/f217/the-application-was-unable-to-start-correctly-0xc0000006-690014.html

Chwilę poszukałem, z tego co widzę błąd ten związany jest z DirectX'em, ewentualnie spróbuj odpalić ze zgodnością (np. winda xp/7)

footer_logo.png

Opublikowano

Witajcie,

dzisiaj o godz. 3:10 odbędzie się krótka przerwa techniczna, która wniesie za sobą:

• Zablokowano wystawianie sklepów na dungeonach.
  • Usunięto wszystkie sklepy wystawione na dungeonach.
  • Zablokowano wystawianie sklepów w kopalni.
  • Poprawiono błąd gry polegający na mylnym usuwaniu przez system pieczęci petów lub run.
  • Zablokowano bicie się w kopalni.
  • Usunięto wszystkie sklepy z dungeonów, kopalni i OX.
  • Poprawiono wyświetlanie wartości skilli pasywnych.
  • Poprawiono zdejmowanie się po relogu niektórych przedmiotów.
  • Dodano możliwość wyszukania EQ Upadku.
  • Dodano blokadę usunięcia aktywnej runy.
  • Każda runa została wyłączona.
  • Zwrócono każdemu biologa, jeżeli sytuacja się potwórzy to wprowadzimy stary system biologa.

OBOWIĄZKOWO AKTUALIZACJA PATCHEREM GRY!

footer_logo.png

Opublikowano

Dlaczego strona nie działa?

Dużo gra ludzi?

Strona cały czas działa, ludzi jest około 1k może więcej nawet :) Dodam, że już na 75 w dosłownie godzinkę jesteś w stanie dorobić się eq około 165 lvl : D

/

Opublikowano

oplaca sie zaczynac grac? ile osob online wieczorami ?

Opłaca się ogólnie jest teraz cały is na 7 dni do odebrania u dozorcy !! Na innych serwerach tego nie spotkacie!

/

Opublikowano

Witajcie,

z okazji 2 miesięcy naszego projektu Fenekra chcielibyśmy przedstawić Wam dotychczasowe statystyki serwera:

• Ilość założonych kont: 43.423
  • Ilość postaci: 57.094
  • Ilość usuniętych postaci: 13.021
  • Ilość osób online w ciągu 24 godzin: ok. 6500
  • Ilość osób w dzień: ok. 1400 - 1500

Dodatkowo przygotowaliśmy dla Was darmowy ItemShop jako podziękowanie, że już tyle czasu jesteście z nami:

Wszystkie przedmioty będą miały najwyższe bonusy z ItemShopu i będą na okres 7 dni:

• 71130.png Pierścień Półksiężyca,
  • 71136.png Lizak,
  • 71143.png Pierścień Radości,
  • 71148.png Pierścień Siły Woli,
  • 71149.png Pierścień Śmiertelnej Mocy,
  • 71158.png Medal Bohatera,
  • 71121.png Diaboliczny Wilk (wierzchowiec),
  • 53008.png Wróżka Zębuszka (bonusy pod PvP i PvE),
  • 45089.png Bandana,
  • green_m.png Dżunglowy Bojownik,
  • 3miecz.pngDiaboliczny Miecz (kostium na broń),
  • 70005.pngPierścień Doświadczenia (lewy górny róg),
  • 70043.pngRękawica Złodzieja (lewy górny róg),
  • 71017.pngZłota Moneta (lewy górny róg).

Wszystkie przedmioty będą do odbioru u Dozorcy do Niedzieli 23:59.

Dodatkowo od piątku 15:00 do niedzieli 23:59 będzie aktywna promocja IS, przy zakupie 30% więcej SM!

Wasza Administracja
Fenekra.pl

footer_logo.png

Opublikowano

Z czego lecą PD godzinne?

Skąd wezmę eliksiry usuwające czas do biologa, bo to jest jakieś nie porozumienie oddawać 30 rzeczy co pół godziny.

Opublikowano

Skąd wezmę eliksiry usuwające czas do biologa, bo to jest jakieś nie porozumienie oddawać 30 rzeczy co pół godziny.

Metiny Red Las, Wróżka.. ;)

footer_logo.png

Opublikowano

Następne rzeczy trzeba oddawać co 1h, później 1,30min i tak dalej ;p

Ale w sumie dobrze, że tak jest wg mnie. 

Eliksiry możesz też kupić, ale lepiej dropnąć ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...