Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Aurora - Bot do margonem

bluefine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno do dodania do zbierania lootu opcje typu od unikatu w górę (pod e2ki). Kiedy klikam środkowy przycisk (miedzy eq a logiem wyleczonego hp itd) to wywala błąd i crashuje Aurore. Jeszcze te dodawanie map to szczerze... troche trudne jak dla laika :P Ale i tak gratuluję i prawdopodobnie kupię po wykorzystaniu triala :)

Opublikowano

Zauważ że jak sporo osób będzie korzystać, to dodanie większości map potrwa parę dni a potem wystarczy zebrać wszystkie i po robocie

Sprawdzę o co chodzi z środkowym przyciskiem, możesz coś więcej dodać? Na jakiej mapie byłeś ?

Opublikowano

Ogólnie expi bardzo fajnie ^^ Przetestowałem też na e2 i Liszu i też bardzo ładnie działa :) Nie zapisuje mi tylko danych logowania gdy zaznaczę opcję nie wiem czemu. Dodawanie map ogarnąłem już jednak :) Las Tropicieli póki co udało mi się pomyślnie dodać :D

#EDIT. Wiad na czacie czasem podwójnie sie wyświetlają. 

Opublikowano

ale zagmatwałeś z tym dodawaniem map. juz pomijając to że sam kod jest nielogiczny, bo tak powinien wyglądać:

for(i = 0;i < 4096;i++)
	console.log((map.col).charAt(i))

to margonem ma wszystkie kolizje zapisane w jednej zmiennej map.col11qk1w1.gif

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Update 1.0.0.2

-Dodana opcja używania błogosławieństwa na exp (bot użyje je dopiero po godzinie od startu). Nowa opcje znajdziecie w ustwieniach->ogolne

-W tytule widnieje teraz aktualna wersja

-Przycisk mapy nie powinien robić crash w momencie gdy nie ma przedmiotów na mapie

bot sam się zaktualizuje przy uruchomieniu

Opublikowano

A jak zaznacze opcje z błogiem to na 2x drop z mobów też użyje?? Nadal nie tworzy mi pliku z danymi logowania. No i ten lootfilter.. :P Bo śmieci zbiera na e2.

Opublikowano
System.FormatException: Nieprawidłowy format ciągu wejściowego.

w System.Number.StringToNumber(String str, NumberStyles options, NumberBuffer& number, NumberFormatInfo info, Boolean parseDecimal)

w System.Number.ParseInt32(String s, NumberStyles style, NumberFormatInfo info)

w System.Byte.Parse(String s, NumberStyles style, NumberFormatInfo info)

w System.Byte.Parse(String s)

w Aurora.Game.AuroraBot.<>c.<GenerateMapCollision>b__15_0(String s)

w System.Array.ConvertAll[TInput,TOutput](TInput[] array, Converter`2 converter)

w Aurora.Game.AuroraBot.<GenerateMapCollision>d__15.MoveNext() at line 471 (GenerateMapCollision)

Walczę drugi dzień, chyba nie zdołam pokorzystać z bota do końca triala ani minuty :D

Opublikowano

Mnie często wywala że program Aurora przestał działać. Już tak z 10 razy dziś. 

A udało Ci się swoją mapę przygotować, bo ja próbowałem już ze 20 razy i error cały czas mam

Opublikowano

Mnie często wywala że program Aurora przestał działać. Już tak z 10 razy dziś. 

A udało Ci się swoją mapę przygotować, bo ja próbowałem już ze 20 razy i error cały czas mam

Owszem, metodą z filmiku (teraz zajmuje mi to z minute może :D ) udało mi się dodać kilka swoich mapek.

Opublikowano

masz w pliku pełno "VM243:4 " przewin kawałek w dol, usuń tak samo notepadem

Faktycznie, ale usunąłem, a błąd pozostał :/

Dodatkowo na dole mam jakieś undefined, tak być powinno?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...