Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disoctus [Dedyk] [Medium]

Noresta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Również dodałbym kupony sm do łowienia, górnictwa, fajnie to jest rozwiazane na serwerze Itarius, genialny pomysł na wciśnięcie do monotonnego expienia/dropienia takich zapomnianych atrakcji jak łowienie czy górnictwo. Co do serwera.. sprawdzę, na pierwszy rzut oka wygląda fenomenalnie. BTW... Itemy z IS mogłyby być tylko pod PVM ;/

bez linków zewnętrznych.

Opublikowano

Info o lowieniu  jest w prezce, z 200 karpi polecialo adminowi 3 kupony SM, pytanie tylko po ile SM to leci bo tez mnie to ciekawi

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Jest jakiś ts servera?

@Ponawiam / Szukam kogoś do gry bądź zorganizowanej grupy która posiada duży pokład czasu na grę mile widziane 18+ ! :)

banner5.gif

Opublikowano

Jest jakiś ts servera?

@Ponawiam / Szukam kogoś do gry bądź zorganizowanej grupy która posiada duży pokład czasu na grę mile widziane 18+ ! :)

Proszę bardzo: 

Ts3.Disoctus.pl

837341413742376668518.png

Opublikowano

Martwi mnie kwestia ze to medium to zmianki dropic trzeba , niewiadomo jak dobrze dropia a do tego bonusy wchodza 8/12/15 chyba wiec bardziej tu eq pod harda bedzie robienie 

Opublikowano

Martwi mnie kwestia ze to medium to zmianki dropic trzeba , niewiadomo jak dobrze dropia a do tego bonusy wchodza 8/12/15 chyba wiec bardziej tu eq pod harda bedzie robienie 

Zmianki na becie w miarę dobrze dropiło, więc nie powinno być wielkiego problemu z ich zdobyciem. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Czy będzie potrzeba robić buffa? Dam radę expić każdą klasą bez problemu???

Raczej szaman będzie potrzebny, ale można go tepać ślubem na każdą mapę.

Opublikowano

Z tego co pogralem na becie to zmianki dropia dobrze 34lvl wbity na metkach w 1h i mialem ok 250 zmianek i 250 dodan (125  zmianek z tego by bylo) tak wiec 375 zmianek do 34lvla to jest DUZO

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Ze zmiankami nie będzie dużego problemu, dropią one z:

Szkatułek serwerowych

Szkatułek eventowych

Bossów

Metinów

Dodania również można wymienić na zmianki u Uriela w stosunku 2:1.

Z ulepszaniem clienta będzie trzeba się pomęczyć.

Opublikowano

Wygląda na taki typowy medium. Nic szczególnego nie ma, ale jeżeli serwer jest dobrze zoptymalizowany to będzie przyjemnie. Misje wyglądają na dobrze przemyślane, zobaczymy jeszcze jak z fabularnymi. Wejdę na pewno, w końcu mam chwilę wolnego i akurat coś startuje.

Zapytam, chociaż i tak wiem, jaka będzie odpowiedź: naprawiliście szamana pod względem "gubienia hitów" przy zbyt dużej prędkości ataku? I pytanie nr 2- jak prezentują się wartości skilli healera (chodzi mi głównie o zwiększenie ataku- ile daje na M/G/P).

Opublikowano

Wygląda na taki typowy medium. Nic szczególnego nie ma, ale jeżeli serwer jest dobrze zoptymalizowany to będzie przyjemnie. Misje wyglądają na dobrze przemyślane, zobaczymy jeszcze jak z fabularnymi. Wejdę na pewno, w końcu mam chwilę wolnego i akurat coś startuje.

Zapytam, chociaż i tak wiem, jaka będzie odpowiedź: naprawiliście szamana pod względem "gubienia hitów" przy zbyt dużej prędkości ataku? I pytanie nr 2- jak prezentują się wartości skilli healera (chodzi mi głównie o zwiększenie ataku- ile daje na M/G/P).

podbijam pytanie kolegi wyzej rowniez obie te kwestwie mnie interesuja 

jak rowniez jaka ilosc SM jest dostepna z dropu????

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Wartość leczenia oraz zwiększenie ataku zostało odpowiednio "zbuffowane".

SM dropią w ilości 5sm, z bossów oraz ryb w ilości 50-200 z złotej żaby, która zostanie dodana kilka dni po starcie.

Opublikowano

Tylko ja mam problem ze patcher nie pobrał mi pliku wsadowego dla start dla aplikacji przez co nie może go otworzyć  ? :D

http://scr.hu/929t/8dpzz

Przed startem będzie łatka która rozwiąże ten problem  ;)

.

Opublikowano

Polecam projekt. Noreste znam z dawnych lat i jest to mądra, a zarazem doświadczona osoba.

Nie zawiedziecie się, włoży w projekt całe serducho ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...