Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

StoryOfMU - S6 E3 - x100 - Start 11.11.2016 Independence Day

StoryOfMu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 475
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nawet jeśli jutro będzie CS to myślę, że serwer tak czy siak się wyludni. Jeśli twórcy serwera nie mają czasu na jego doglądanie to po co się w ogóle za niego zabierali? Na chwilę obecną serwer jest martwy. 41 kont online, gdzie 3 dni temu było ich 150.

Opublikowano

jako ze serwer upada, udało Mi się zebrać ostatnich graczy, było Nas około 25, z czego na serwerze online 34 !
Zebraliśmy się na ringu w Lorce. Zostali nieliczni, bo jeszcze wierzą w ten serwer ze może jednak coś ta Administracja zrobi. AVIO tu właśnie do Ciebie co z tobą, miałeś taki zapał do serwera, a po 1tygodniu odpuściłeś ? Nie tak to miało chyba wyglądać?
To już koniec?
https://zapodaj.net/1c500e2295277.jpg.html

Opublikowano

Ja wiem tyle. że to mój ostatni POLSKI server. Nie warto na nich grać, bo zarządzają nimi amatorzy, którzy nie mają pojęcia o grze. Wybczacie, ale wyścig na hornach dookoła areny to naprawdę słabo.

A tak było. Horny to wyjątkowy głupi pomysł eventu, bo zawsze są problemy. Niestety wygląda na to, że admini tu nie zaglądną, i nawet nie chcą pożegnać się z graczami.

Bardzo słabo.

Akacz, dzięki za zebranie aktywnych graczy servera. Szanuje za to.

Ja dziś odszedłem, bo admini olali server, mam nadzieję, że to ich ostatni Twór, i nikt więcej nie będzie grał na ich serwerze, ponieważ śmierdzi amatorką na odległość.

Opublikowano

dzięki za miłe słowa :D 
polatałem dziś trochę po goldach, zrobiłem exe drop wpadło paru graczy, ale przecież Ja nie będę wykonywał za nich pracy.
Miejmy nadzieje ze zaglądnie tu któryś z administracji i wymyśli coś, bo serwer jest dobrze ustawiony, szkoda aby padł.

Opublikowano

dzięki za miłe słowa :D 

polatałem dziś trochę po goldach, zrobiłem exe drop wpadło paru graczy, ale przecież Ja nie będę wykonywał za nich pracy.

Miejmy nadzieje ze zaglądnie tu któryś z administracji i wymyśli coś, bo serwer jest dobrze ustawiony, szkoda aby padł.

Chciałbym żeby była to prawda, ale oni nawet nie mają jaj, żeby napisać że to koniec :) Wolą po prostu po cichu wygasić server, co potwierdza moją opinie o polskich serverach MU, że są c***a warte (tak, to mocne słowa, jestem ich pełen świadomy). Wystarczy popatrzeć na zapowiedzi. Jeśli kiedykolwiek zagram w MU, to na pewno nie na polskim serverze, bo rządzi nimi amatorka i lamerstwo :) Jak wyżej. Szkoda mi tylko czasu zmarnowanego na tę amatorkę, która zapowiedziana była na long term, a umiera po 2 tygodniach. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja wiem tyle. że to mój ostatni POLSKI server. Nie warto na nich grać, bo zarządzają nimi amatorzy, którzy nie mają pojęcia o grze. Wybczacie, ale wyścig na hornach dookoła areny to naprawdę słabo.

A tak było. Horny to wyjątkowy głupi pomysł eventu, bo zawsze są problemy. Niestety wygląda na to, że admini tu nie zaglądną, i nawet nie chcą pożegnać się z graczami.

Bardzo słabo.

Akacz, dzięki za zebranie aktywnych graczy servera. Szanuje za to.

Ja dziś odszedłem, bo admini olali server, mam nadzieję, że to ich ostatni Twór, i nikt więcej nie będzie grał na ich serwerze, ponieważ śmierdzi amatorką na odległość.

nie bierz wszystkich do jednego worka :)

sygnatura.png

Opublikowano

No nic, zostało tylko sie pożegnać, dzieki całemu NoT4You i HUSARII, mam nadzieje że jeszcze pogramy mordeczki :D paka jest zgrana, jak się gdzieś przenosicie to proszę PW :D Seler tylko nie pisz bo Ciebie nie lubie :(  :lenny:  :lenny:

Snopi

Opublikowano

szkoda że tak to padło :( zapowiadało się ciekawie 

pozdro mordy z @ i Ally 

jak co dawać cyne na PW 

RRRrrrr xD  niech moc będzie w Jaskiniowcu :)    

Opublikowano

A miała być rozgrywka na lata, no szkoda, zapowiadal się ciekawy medium exp serwer a mamy obecnie 25 online. Polityka zen za RR chyba zabiła ten serwer

Opublikowano

dokładnie tu nie o zeny chodzi, bo przez jedną noc afk na spocie mogłeś ich zebrać wystarczająco na 4rr.

Typowe pospolite Polskie olanie gracza ze strony Administracji. Użytkownik StoryOfMu, dostępny 5xdziennie na forum MPC. 0 wiadomości dla graczy co dalej, bugi wypisane na forum, Adm-Matejo,mufijo brak kompetencji do pełnienia funkcji. AVIO zaginął w akcji w poprzednim tygodniu.
Szkoda bo serwer na prawdę był bardzo dobry.
Husaria żegna się z serwerem, również pozdrawiamy nowo poznane Alliance, Snop, tak jak powiedziałeś paczka się zgrała. Kontakt zostaje tutaj jak i na Naszym TS3. praktycznie każdy ma je zapisane.
Co dobre szybko się kończy, co do selera jesteś pośmiewiskiem Pomorza kozaku  :P
elpolAK47o ! 

Opublikowano

A ja naprawde nie ogarniam o co wam ludzie chodzi i o co tyle płaczu... Nie chce bronic administratorow, sam przekilnalem na rozne bugi ale:

1. Wyglada mi to na jakis płacz dzieci kiedy narzekacie ze administratorzy nie odpowiadaja ledwie przez pare dni ( rozumiem jakby przez te pare dni serv byl off i oni nic z tym nie robili ale wam chodzi o błahe sprawy i nie musza byc na wasze kazde pierdniecie)

2. Administratorzy to ludzie, jest miliard rzeczy jakie mogly sie wydarzyc w normalnym zyciu ktore mogly przeszkodzic w dogladaniu serva, czy wy takie rzeczy ogarniacie?

3 A moze ktorys mial w weekend urodziny i po prostu postanowili przez jeden pierdzielony weekend olac wasze ciagle narzekanie o wszystko i sie dobrze zabawic i teraz maja mega zdziwko ze serwer pada....

Opublikowano

Nie bylo mnie na weekendzie, piatek 150 online, sobota 85 online, niedziela 25 online. No zajebiscie :D Co do spraw technicznych serwera, to zdecydowanie polecam panow Avio i Mafijo ale jesli chodzi o kontakt z graczami i ogolne prowadzenie serwera to od 8 lat( tyle trwa moja kariera z MU na priwkach) nie widzialem czegos takiego; solidne olewanie. Czesto tez widac ze admini siedza czy to na MPC czy tutaj, ale jaj  nie maja napisac cokolwiek ;)

Ekipe z @ i @@ prosilbym o jakies PW, dawno nie bylo takich zajebistych ludzi(Kier0s Ty tez :D )     :D

Pora dostac jakiegos warna :D 
Dla adminow serdeczne "c**j Wam w dupe" za zepsucie swoja aktywnoscia tak dobrze ustawionego serwera ;) 

@Edit @piotrlotr89 No chyba sobie jaja robisz. Akurat w urodziny Avio siedzial z nami na serwerze i bylo zajebiscie ;) A jesli chodzi o czas.... Jesli nie ma sie go na prowadzenie serwera , to po co ?:P Poza tym nie chodzi o sam weekend, ale caly tydzien; grales, wiec wiesz jak czesto wpadali Avio i Mafijo . Ale to bylo 2tyg temu, kiedy jeszcze admini dbali o serwer. Bugi? Taaa bugow troche bylo, zdarza sie . Ale nie na serwerze, ktorego reklamuja slowami "Szykowany od miesięcy, dopieszczany w każdym calu eliminujący słabe punkty i zabezpieczony w najwyższym stopniu! "

Opublikowano

Te szykowanie od kilku miesięcy to dowalili zważywszy na to, że musieliby testować storymu nawet przed postawieniem moonmu (ich wcześniejszego serwera przed zmianą nicków).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...