Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 458
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do IS to będą kostiumy ? :D trochę przydałoby się zakryć te brzydkie zbrojki tj te ostatnie :v sura źle w tym wygląda ;D przynajmniej dla mnie haha :D serwer sztosik, grałem na Div s1 ale to już dawnoo :D i nie zawiodłem się ^^ mam nadzieje że i teraz tak samo będzie :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Co do IS to będą kostiumy ? :D trochę przydałoby się zakryć te brzydkie zbrojki tj te ostatnie :v sura źle w tym wygląda ;D przynajmniej dla mnie haha :D serwer sztosik, grałem na Div s1 ale to już dawnoo :D i nie zawiodłem się ^^ mam nadzieje że i teraz tak samo będzie :D

Nie, nie będzie kostiumów.

Opublikowano

Mam pytanko. Wszystko w porządku z forum serwera bo nie mogę wejść, ciagle ładuje po czym nie łączy...

837341413742376668518.png

Opublikowano

Mam pytanko. Wszystko w porządku z forum serwera bo nie mogę wejść, ciagle ładuje po czym nie łączy...

To nie tylko nasze forum, jakiś problem z hostingiem.

dCrwk2h.gif

Opublikowano

To nie tylko nasze forum, jakiś problem z hostingiem.

Ok Jak możesz Wiktor odezwij się do mnie mam sprawe małą 

Jw27i9N.gif

Opublikowano

Witam. Czekam na start,takiego serwa szukalem,jedno pytanie dotyczące sury(widze 3 zestawy broni) nie rozumiem tego i skille odrazu P tak ? :) aha i czy zmianka skilli jest bo nie widze rowniez

Opublikowano

Witam. Czekam na start,takiego serwa szukalem,jedno pytanie dotyczące sury(widze 3 zestawy broni) nie rozumiem tego i skille odrazu P tak ? :)

Kontynuacją broni są te przedstawione wyżej na wojowniku od 180 do 250 poziomu.

Przy odbiorze umiejętności otrzymujemy je od razu na poziomie P.

dCrwk2h.gif

Opublikowano

Czy dmg potworów jest tak dopasowane że nie tlyko sura wp i woj mental utrzymają się na spotach bez super eq do expa na początku?

Czy ninja archer spokoje poradzi sobie w dungach? (Marmury są?)

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Czy dmg potworów jest tak dopasowane że nie tlyko sura wp i woj mental utrzymają się na spotach bez super eq do expa na początku?

Czy ninja archer spokoje poradzi sobie w dungach? (Marmury są?)

Z expieniem poradzi sobie każda klasa postaci bez problemu, tak samo jest z dungeonami.

Marmur Polimorfii kupujemy u Handlarki Różności, a następnie przenosimy na Starszą Panią i wybieramy interesującego nas potwora który ma zostać zaklęty w marmurze.

SS listy dostępnych potworów do zaklęcia w marmurze:

XofvN4O.png

Dałem małą edycję prezentacji bo dostrzegłem błąd u Handlarki Przedmiotami w pierwszym screenie oraz dodałem sklep Rybaka.

dCrwk2h.gif

Opublikowano

Rozumiem ze dzis od 18 do 22 mozna bedzie dropnac tego wierzchowca ale tez nie opisaliscie w jaki sposob .. ostatnio z tego co panietam wypuszczaliscie jakis divine i kompletny syf byl ale wbije i zobacze jak sie spodoba to i hajsy sie przeleja pozdrawiam i powodzenia ze startem bo ostatnio wszyscybmaja problemy z tym xD

Venum

Opublikowano

Rozumiem ze dzis od 18 do 22 mozna bedzie dropnac tego wierzchowca ale tez nie opisaliscie w jaki sposob .. ostatnio z tego co panietam wypuszczaliscie jakis divine i kompletny syf byl ale wbije i zobacze jak sie spodoba to i hajsy sie przeleja pozdrawiam i powodzenia ze startem bo ostatnio wszyscybmaja problemy z tym xD

To nie my wypuszczaliśmy serwer.

My mamy DivineWorld.eu od ponad roku czasu, prawdopodobnie mylisz nas z kimś innym. :)

Wierzchowce dropią z każdego kamienia metin.

dCrwk2h.gif

Opublikowano

Klient już się pobiera teraz tylko czekać do 18

Miło będzie wrócić na ten serwer  zawsze się fajnie grało

Dobrze że start dziś bo długi weekend i będzie pompa exp :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...