Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deloris [Dedyk] [Easy]

PatryQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 275
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szczerze to serwer nudny i monotonny. Główny administrator jest spoko, no ale bany za nick AnalnyPapiez  to troche przesada. xD. Chociaż miło z waszej strony że była możliwość porozmawiania na ten temat odbanowania konta i zmiany nicku. W dodatku te zmianki i exp na 145 lvl to juz katowanie. Spoty małe, marmurki trzeba dropić w m2 albo m1 na dropie z zablokowanym expem no i inne głupie sprawy które powinny być naprawione. Jak ktoś lubi takie serwery to polecam ale tak to monotonność. 

Ja jak i Dark nie popieramy szkalowania Papieża, także wiesz. :v

Tak, ale z innej strony dobrze jest się dogadać z administratorem przez co umożliwił mi zmiane nicku, przez to grałem dalej. :)

Opublikowano

Gram sobie, ale kompletnie odstrasza mnie system ulepszania broni, tzn.; truta>broń pvp - przecież to kompletnie bezsensu. Może kiedyś zawitam ponownie. Ogólnie serwer nie jest zły, exp/drop w porządku, ale trzymajmy się standardów. Szczerze mówiąc, to grając np. Surą WP nie wiem, co miałbym robić - UM lub SR, gdzie tak naprawdę potrzebuję obu tych statystyk, co powoduje, że jestem dużo słabszy w porównaniu do innych klas.

Opublikowano
Witajcie, drodzy gracze z powodu moich obecnych problemów zdrowotnych event Halloween (Który potrwa do 31 października)

zostanie kilka godzin przesunięty w ramach rekompensaty zostały uruchomione RATY serwerowe:

+ 50% Doświadczenia,

+ 50% Zdobywanych Yang

+ 25% Szansa na zdobycia przedmiotów.

(Wszystkie informacje na temat Eventu zostaną podane Tutaj oraz na FanPage i forum serwera w ciągu najbliższych 2-3h)

Opublikowano

Witajcie, drodzy gracze z powodu moich obecnych problemów zdrowotnych event Halloween (Który potrwa do 31 października)
zostanie kilka godzin przesunięty w ramach rekompensaty zostały uruchomione RATY serwerowe:

+ 50% Doświadczenia,
+ 50% Zdobywanych Yang

(Wszystkie informacje na temat Eventu zostaną podane Tutaj oraz na FanPage i forum serwera w ciągu najbliższych 2-3h)

Nikogo nie obchodzą twoje problemy dzieciaku , problem owszem jest na twoim serwerze ale z dzieciakami Totorami którzy zachowują się jak dzieci i co chwile gracze odchodzą i sprzedają konta . Lajk się deklarował że z tobą to ogarnie ale najwidoczniej ci TUTORZY to twoi koledzy i masz to w nosie to proszę bardzo ale tym samym niszczysz serwer i tracisz graczy. Kolejną sprawą jest wbiłem maxa i co dalej robić ? szczerze zaczęło wiać nudą z deka monotonny drop i exp  i podobno miał być update jakieś mapy dungi i lvl ale na co można liczyć u takiego dziecinnego administratora . No cóż życzę powodzenia z serwerem i jak zostanie ci 100 osób wspomnisz moje słowa . Pozdrawiam :yay:

Opublikowano

+ 50% Doświadczenia,
+ 50% Zdobywanych Yang

Nikogo nie obchodzą twoje problemy dzieciaku , problem owszem jest na twoim serwerze ale z dzieciakami Totorami którzy zachowują się jak dzieci i co chwile gracze odchodzą i sprzedają konta . Lajk się deklarował że z tobą to ogarnie ale najwidoczniej ci TUTORZY to twoi koledzy i masz to w nosie to proszę bardzo ale tym samym niszczysz serwer i tracisz graczy. Kolejną sprawą jest wbiłem maxa i co dalej robić ? szczerze zaczęło wiać nudą z deka monotonny drop i exp  i podobno miał być update jakieś mapy dungi i lvl ale na co można liczyć u takiego dziecinnego administratora . No cóż życzę powodzenia z serwerem i jak zostanie ci 100 osób wspomnisz moje słowa . Pozdrawiam :yay:

Tutorami *

To, że ciebie problem nie obchodzi to nie znaczy, że innych także.

Jacy tutorzy i co robią że są wg ciebie dziećmi?

I wgl nie wiem czy ci nie pisałem, żebyś jakieś ssy ich 'dziecinnego zachowania' ogarnął.. bez jakich kolwiek dowodów takie gadanie to wiesz..  :((  Nie będę truł dupy Darkowi żeby wyrzucił TuTorów, bo jedna osoba jest nie zadowolona.

Opublikowano

+ 50% Doświadczenia,
+ 50% Zdobywanych Yang

Tutorami *

Już ci pisałem ty w sumie też masz 16 lat gracze pisali ale już nie zamierzam więcej tego komentować bo szkoda słów. Powodzenia z serwerem jak będzie 100 graczy dopiero się obudzicie Pozdro :yay:

Opublikowano

+ 50% Doświadczenia,
+ 50% Zdobywanych Yang

Tutorami *

Już ci pisałem ty w sumie też masz 16 lat gracze pisali ale już nie zamierzam więcej tego komentować bo szkoda słów. Powodzenia z serwerem jak będzie 100 graczy dopiero się obudzicie Pozdro :yay:

A nawet jeśli to co? Lepszy się czujesz? Od kiedy wiek jest wyznacznikiem tego czy jesteś dorosły czy nie ? :v

Ja tutaj nie siedzę w administracji, pisałem to xxx razy.

Opublikowano

Aktualizacja: 22.10.2016 Około 00:00  odbyła się przerwa techniczna:

Lista zmian:

- zmniejszenie czasu respawnu Królowej Pająków,

- zmniejszenie czasu respawnu 9 ogonów,

- zmniejszenie czasu respawnu Ognistego Króla,

- zmniejszenie czasu respawnu Olbrzymiego Żółwia,

- zmniejszenie czasu respawnu Zjawy Tygrysa,

- dodanie nowych respów powyższych bossów,

- zmiany w  metinów,

- dodanie możliwości wyłowienia BOSS'a (General Kappa),

- poprawione bugujące się tekstury mapy na 135,

- dodanie zdobywania doświadczenia podczas kopania rud (0,1% za pomyślne wydobycie),

- dodanie zdobywania doświadczenia podczas łowienia (0,25% za pomyślne wyłowienie),

- poprawienie błędu z usuwaniem czasu w kostiumach broni za pomocą "zwoju kamieni dusz",

- poprawienie opisów przedmiotów,

- poprawienie drobnych literówek,

- zwiększenie expa na mapie 135,

- zwiększenie spotów na mapie 135,

- poprawienie metinów w Katakumbach,

- Aktywowany EVENT HALLOWEEN informacje na forum, oraz u NPC Jack Pumpkin,

Opublikowano

sBKxbR8.png

Witajcie drodzy gracze smile.png
Jak wiadomo zbliża się Halloween, także wypadało by urozmaicić rozgrywkę w związku z nim:)
Przygotowałem dla was wydarzenie którego I Etap trwać będzie do 31 Października.

Na mapach M1 zostanie dodany nowy NPC "Jack Pumpkin"

Z każdego dyniowego metina będziemy otrzymywać "Upiorne dynie"

natomiast z Bossów "Czarodziejskie Różdżki".

vF9hCHv.png

Każde 15 dyń oraz 1 różdżkę możemy wymienić na specjalne skrzynie.

B3bVMxc.png

Ze skrzyń możemy otrzymać różne nagrody:

sztabki

- zaczarowania Średnich/Umiejętności

Zielone / Fioletowe potiony,

- kostiumy zbroi,

kostiumy broni,

wierzchowca

oraz

Karty Halloween:

Lw5Aox9.pngyVyMDe1.png

4Af1hUh.pngROsQLLD.pngjqXye8x.png

62MWn5b.png

Kolejne informacje na ten temat pojawią się wkrótce :)

Opublikowano

J****, możecie mi kutacha obciągnąć.

ahahaha :D :D:D:DXDXDXD

Topic 

Ile online ?

Ciągle oscyluje koło 500.. 

Opublikowano

Najgorszy projekt metin2 w obecnym roku.. Administracja tak bardzo pomocna że odsyła na serwer głosowy zamiast już pomóc w grze.. NIE POLECAM! 

Proszę o przytoczenie sytuacji, a nie rzucanie sobie hejtu od tak bez przedstawienia jakiegokolwiek dowodu:)

Jako administrator tego serwera nie przypominam sobie bym odsyłał kogoś na TeamSpeak będąc w grze, poza sytuacjami, gdy ktoś zaczynał zachowywać się jak osoba niedojrzała i bluzgał na lewo i prawo.

A dodatkowo biorąc pod uwagę istotny fakt, ze jestem jedynym administratorem musi w takim razie chodzić o mnie.

Więc proszę o wyjaśnienie.

Pozdrawiam,

[sA]DarkStar

Opublikowano

4mcOP4n.png

Witajcie drodzy gracze trzeba rozruszać FanPage :)
Przebijmy barierę 1000 polubień FanPage'u  pomożecie? ;D
Jeśli tak to mam dla was konkursik, w którym do wygrania sporo SM:

I miejsce: 2500sm (równowartość PSC 50zł)
II miejsce: 1750sm (równowartość PSC 35zł)
III miejsce: 1250sm (równowartość PSC 25zł)
IV-X miejsce 750sm (równowartość PSC 15zł)

Wszystkie informacje znajdują się na głównej stronie serwera oraz fanpage'u.

Przenieś na Fanpage

Przypominam również o trwającym obecnie konkursie na forum:

Pozdrawiam serdecznie.
[sA]DarkStar :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...