Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deloris [Dedyk] [Easy]

PatryQ

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 275
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiedziałem, że bez rekalmy  to padnie ;)

ile macie onn?200? 

https://scr.hu/MneYyo

Upadło i nadal stoi. Wowow co to się dzieje, lajk zagina czasoprzestrzeń :O

Opublikowano

Ogólnie to serwer umiera albo już umarł.

Ja dostałem permbana za to, że nie odpisałem GMowi w grze xDD A miałem 149lvl na 150.

Jak tak traktują graczy, to nie dziwię się, że tak mało ich tam i życzę im tego aby więcej nie przychodziło :)

Także serwera nie polecam, mało graczy, administracja dająca permy za nieodpisanie gmowi (gdzie nigdzie na forum, w grze itp nie jest napisane na jaki czas jest ban. Po prostu sobie wymyślają na poczekaniu)

Tyle ode mnie w tym temacie

§3. Gracze i ich przywileje

3.9. Jeśli administracja piszę do gracza podczas jego expienia ten jest zobowiązany zawsze odpisać.

Nic nie wymyślają na poczekaniu, nie znajomość regulaminu nie zwalnia Cię z jego przestrzegania! A co do czasu, to pewnie masz perma za używanie cheatów :)

Opublikowano

Pierwszy raz od dawien dawna znalazłem serwer, na którym:

- administracja jest dostępna praktycznie 24/7 - zawsze ktoś jest w grze/ na forum

- gra się przyjemnie, ludzie ogarnięci,

- nie trzeba ładować nawet złotówki w is, żeby być lepszym,

- nie ma bugów, które uniemożliwiają grę,

- wszystko jest przemyślane (misje i ulepszanie eq),

- wszystko jest do zdobycia w grze.

Życzę Ci Patryk ogromnej ilości ludzi online oraz długiej wytrzymałości serwera. 

Mega polecam gorąco!

image.png

Opublikowano

Można wiedzieć ile jest mniej-więcej osób online dziennie? Zastanawiam się czy warto zaczynać :D .

W godzinach szczytu ok. 400

image.png

Opublikowano

Można wiedzieć ile jest mniej-więcej osób online dziennie? Zastanawiam się czy warto zaczynać :D .

a na forum pustki? trochę nie teges.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

To nie jest forum o grach tylko o serwerze. Gracze wchodzą wtedy, gdy czegoś potrzebują. Forum jest puste, to fakt ale liczbę osób online spokojnie zauważysz w grze chociażby na spotach.

Opłaca się grać bo nwm czy pobierać? 

Jeżeli lubisz klimat metina, masz chwilę wolnego czasu to jak najbardziej się opłaca.

image.png

Opublikowano

To nie jest forum o grach tylko o serwerze. Gracze wchodzą wtedy, gdy czegoś potrzebują. Forum jest puste, to fakt ale liczbę osób online spokojnie zauważysz w grze chociażby na spotach.

Opłaca się grać bo nwm czy pobierać? 

Jeżeli lubisz klimat metina, masz chwilę wolnego czasu to jak najbardziej się opłaca.

400/500 osób to nie jest wyczyn. nie oszukujmy się, Radku.

wykończę cię jak podatki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

20. Prezentacje nieaktywne 14 dni zostaną zamknięte i przeniesione do działu "Archiwum Prezentacji Serwerów".

Prezentacja zostaje przywrócona na prośbę autora.

Opublikowano

Serwer polecę ze względu na Patryka grałem na starcie, ale pamietam, że się wkurwiałem bo broni nie mogłem wymixować.

Kiedy update z levelem itd?

Z tego co wiem to kwestia paru dni.. a update prezentuje się obiecująco, więc moim zdaniem warto czekać :D 

Opublikowano

Serwer polecę ze względu na Patryka grałem na starcie, ale pamietam, że się wkurwiałem bo broni nie mogłem wymixować.

Z tego co wiem to kwestia paru dni.. a update prezentuje się obiecująco, więc moim zdaniem warto czekać :D

Uptade to był zapowiadany od grubo 1.5 miesiąca  ^^  ^^

Opublikowano

Uptade to był zapowiadany od grubo 1.5 miesiąca ^^^^
Wiem, wiem.. nawet chciałem adminowi pomóc ale mogłem tylko z setami.. admin miał małe problemy z internetem i praca troszkę mozolnie szła niestety.. :/
Opublikowano

Uptade to był zapowiadany od grubo 1.5 miesiąca ^^ ^^
Wiem, wiem.. nawet chciałem adminowi pomóc ale mogłem tylko z setami.. admin miał małe problemy z internetem i praca troszkę mozolnie szła niestety.. :/

Nie no ja to słyszałem od Rockiego że Dark jest technikiem na innym serwerze haha, no ale to przecież tylko info od jednego z administratorów 

Opublikowano

Uptade to był zapowiadany od grubo 1.5 miesiąca ^^ ^^

Nie no ja to słyszałem od Rockiego że Dark jest technikiem na innym serwerze haha, no ale to przecież tylko info od jednego z administratorów 

Wątpie. Raczej o tym bym wiedział a jest to kompletnie mi obca informacja.

Opublikowano

NAPISZE MI TU JAKIŚ GRACZ TEGO SERWERA. WARTO ZAGRAĆ? JEST TU CO ROBIĆ I Z KIM? 

JAK KTOŚ CHCE ZROBIĆ SYGNATURKĘ PROSZĘ PISAĆ NA PW  :sex:

Opublikowano

Witam mam takie pytanko do graczy ile jest graczy online ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam takie pytanko do graczy ile jest graczy online ?

300+ chyba. nikt nie narzeka na braki.. :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...