Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deloris [Dedyk] [Easy]

PatryQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 275
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Aktualizacja: 03.11.2016 Około 07:00  odbyła się krótka przerwa techniczna:

Lista zmian:

- dodanie komendy /zmianki (włączą/wyłącza ona komunikat o zmianie bonusów)

- usunięcie uciążliwego wyrzucania z gry podczas walki sztyletami,

- poprawienie "cofania" na wierzchowcu EquusPurpur (fioletowy koń eventowy)

- zmiany w obrażeniach broni dwuręcznej,

- zmiana skalowania zręczności w obraniach umiejętności Trującej Chmura,

- zmiany w kalkulacji obrażeń umiejętności szamana (smok),

- poprawienie drobnych literówek,

- ...

Opublikowano

Ściągnąłem clienta 2 dni temu... i jestem bardzo mile zaskoczony. Serwer bardzo przyjemny, dziwi tak mała liczba graczy (480 ludzi o 19;10). Nie skłamę jeśli powiem, że chyba najlepszy na jakim w tym roku grałem pod względem klimatu - bardzo przyjemna administracja, zawsze odpisują chociaż poziom merytoryczny moich wiadomości niekoniecznie zawsze był wysoki... Zapraszam serdecznie do gry bo warto, ludzi ciągle przybywa. :) 

PS. Jestem obiektywny, nie znam nikogo z administracji. :) 

Opublikowano

n1sCWly.png

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aktualizacja: 18.11.2016 Około 09:30  odbyła się przerwa techniczna:

Lista zmian:

- drobne zmiany dungeonu Strażnica Nemere,

- drobne zmiany dungeonu Diabelskie Katakumby,

- poprawienie dungeonu Wieża Demonów,

- dodanie możliwości wytwarzania pojedynczych kamieni dusz bez ponownego ich wyboru u NPC Heniek.

- zmiany podczas wchodzenia na mapę eventu OX,

- zmiany w szansach na drop przedmiotu: Marmur Polimorfii,

- poprawienie wyświetlania pozostałej ilości fragmentów kamieni w misjach u NPC Historyk,

- usunięcie z mapy NPC Jack Pumpkin,

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

a mozna leciutko pokombinowac z respem dla low lvl ?

nieco upierdliwe jest ubijanie w 15sek  calej "widocznej" mapy w zasiegu pelerynki i oczekiwanie na "zmartwychwstanie"

oczywiscie moge to olac i polozyc popielniczke na spacji i klikac 2x (peleryna) 2x ("podnies"),wroc za 0,05sek do 2x (peleryna),

ogladajac tv

,ale co jesli ktos z high lvl podejdzie sie "cos zapytac" (kontrola bota) to co wtedy ?

mam udowadniac ze czarne jest biale czy ze wszystko wkolo jest szare ?

pytanie z rodzaju upierdliwych no ale skoro zajzalem to wkoncu moge sie zapytac no nie? czy nie bardzo?

Specjalista
Opublikowano

Śmiech na sali GM się do mnie teleportował, stwierdził "ładne wh" i nawet bana nie dostałem xD

giphy.gif

Opublikowano

Jaka profesja najlepiej radzi sobie w pvp? 

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Po prezentacji serwer z rodzaju tych co lubię. Dużo osób gra? 

Czy na serwerze istnieje coś takiego jak bronie pod pvm?

Planujecie powiększyć max lvl w najbliższym czasie, bo widze, ze topka juz 150 wbiła?

Opublikowano

Planujecie powiększyć max lvl w najbliższym czasie, bo widze, ze topka juz 150 wbiła?

Powiem zacząłem dziś grę i jak najbardziej polecam, osób gra ponad 500 ale pytałem się i ma być reklama także graczy przybędzie, atmosfera jest super także polecam każdemu żeby wbił i sam sprawdził :) 

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Up dokładnie, super się gra. Powiem nawet, że serwer troszkę za łatwy, wolę mediumy, ale co tam, będzie fun na tydzień(może wprowadzą coś nowego to dlużej :D).

Polecam każdemu, dziwi mnie tak mała ilość osób.

Wbijać i grać ludzie, bo warto. 

Opublikowano

Co do ilości osób nie w godzinach popołudniowych jest to około 400+ osób, weekendami więcej, ale jak wiadomo weekend to żaden wyznacznik, bo wtedy większość ludzi ma wolne.

Jeśli chodzi o kwestie broni, to główne sety są hybrydowe łączą w sobie bonusy na ludzi jak i na potwory, dlatego też można je stosować do wszystkiego.

Czy planuje podnieść maksymalny poziom? Oczywiście, że tak.

Obecnie zaczynamy organizować turniej PVP dla 150tek, bo w najbliższym czasie chcę wprowadzić właśnie wyżej wymieniony nowy maksymalny poziom (175),

a wraz z nim:

- nowy set eq, 

- nowe misje, 

- nowe kd,

- kontynuacje starych misji, 

- nowe dungeony, 

- arena przetrwania,

- kilka innych usprawnień oraz zaległych poprawek

Pisać można długo i rozwlekle, ale IMO lepiej działać.

Wszelkie zmiany wykonuje sam, także staram się jakoś zagospodarować czas, by nie odpuszczać serwera, ani życia prywatnego.

Zawsze trzeba znaleźć złoty środek, by pogodzić wszystko, ale i tak znajdą się osoby, które będą narzekać, bo chciały by wszystko na "już".

Nie zważając, że jednak za tym wszystkim stoi człowiek, a nie maszyna ;p

Jaka profesja najlepiej radzi sobie w pvp? 

Kto jest lepszy zależy głownie od ekwipunku oraz wybranych bonusów od Biologa.

Każdą klasę można zbudować wedle indywidualnych upodobań.

Opublikowano

Jeżeli serwer nie ma reklamy na początku to już nie ma po co wykupywać jej w środku albo przed niezapowiedzianym końcem ^^
Tak to nie działa.

Serwer wygląda naprawdę super ale nie mam pewności, że on jutro nie padnie dlatego też czasu tracić nie będę.
Powodzenia w rozbudowie.

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Jeżeli serwer nie ma reklamy na początku to już nie ma po co wykupywać jej w środku albo przed niezapowiedzianym końcem ^^

Tak to nie działa.

Serwer wygląda naprawdę super ale nie mam pewności, że on jutro nie padnie dlatego też czasu tracić nie będę.

Powodzenia w rozbudowie.

Nie wiem skąd u graczy takie durne, przekonanie, o tym, ze serwery muszą padać i już, nie po to go robiłem,  żeby go zamykać. Gdzie tu logika? :D

Rozumiem jest kilka osób tworzących serwery na chwile, byle się nachapać i otworzyć następny, aczkolwiek prosił bym mnie nie wrzucać do worka razem z nimi, bo najzwyczajniej mnie to obraża.

Masz swoje zdanie i dobrze, ale tez nie pisz, ze coś nie ma sensu, posiadając zerowe pojęcie na temat mojego serwera.

Dziękuje też za życzenie powodzenia w rozbudowie :)

Opublikowano

Serwer polecam, jeżeli ktoś chce zagrać w dobrego, starego Metina. Widać klimat PL'a. POLECAM x100. Wbijajcie ludzie, bo naprawdę warto patrząc na ten wylew serwerowych chłamów.

Opublikowano

Serwer polecam, jeżeli ktoś chce zagrać w dobrego, starego Metina. Widać klimat PL'a. POLECAM x100. Wbijajcie ludzie, bo naprawdę warto patrząc na ten wylew serwerowych chłamów.

Dobry stary metin? Administracja jedyne co robi to organizuje OXy i obiecuje co doda. Turniej pvp jest przekładany kolejny raz przez co większość ludzi z topki odchodzi i sprzedaje konta

Opublikowano

Dobry stary metin? Administracja jedyne co robi to organizuje OXy i obiecuje co doda. Turniej pvp jest przekładany kolejny raz przez co większość ludzi z topki odchodzi i sprzedaje konta

Właśnie wprowadzane są zapisy do turnieju w grze, także nie wiem po co narzekać. Administracja jest prawie cały czas online więc w każdej chwili można do nich napisać.

Opublikowano

Ogólnie to serwer umiera albo już umarł.

Ja dostałem permbana za to, że nie odpisałem GMowi w grze xDD A miałem 149lvl na 150.

Jak tak traktują graczy, to nie dziwię się, że tak mało ich tam i życzę im tego aby więcej nie przychodziło :)

Także serwera nie polecam, mało graczy, administracja dająca permy za nieodpisanie gmowi (gdzie nigdzie na forum, w grze itp nie jest napisane na jaki czas jest ban. Po prostu sobie wymyślają na poczekaniu)

Tyle ode mnie w tym temacie

Mustang is maj konik

9EN2PJt.png

Opublikowano

Ogólnie to serwer umiera albo już umarł.

Ja dostałem permbana za to, że nie odpisałem GMowi w grze xDD A miałem 149lvl na 150.

Jak tak traktują graczy, to nie dziwię się, że tak mało ich tam i życzę im tego aby więcej nie przychodziło :)

Także serwera nie polecam, mało graczy, administracja dająca permy za nieodpisanie gmowi (gdzie nigdzie na forum, w grze itp nie jest napisane na jaki czas jest ban. Po prostu sobie wymyślają na poczekaniu)

Tyle ode mnie w tym temacie

Bo masz obowiązek odpisać administracji, jeśli nie odpisujesz, śmiało mogą stwierdzisz, że masz np multihacka.

DiamondMT2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...