Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deloris [Dedyk] [Easy]

PatryQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

planujecie dodac wiecej ch?

Póki co nie ma chyba takiej potrzeby. ;)

• Odpowiedzi 275
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualizacja: 11.10.2016 Około 17:20  odbyła się przerwa techniczna:

Lista zmian:

- naprawione wywalanie podczas szybkiej zmiany kanałów na CH3, 
- naliczanie pkt podczas wojny gildii,
- poprawka do pieczęci wierzchowców (niebieskie) + pancerna panda i polarny drapieżnik.
- rozwiązanie problemu z zabijaniem graczy w Kopalni,

- poprawa peta "Baran",
- poprawa kilku opisów przedmiotów,

- poprawienie łączenia się przedmiotów podniesionych przez członków PT,

- zablokowanie możliwości atakowania sklepów,

- zablokowanie możliwości wystawienia sklepu na wojnie,

- poprawienie błędu z kluczem w Katakumbach,

- nadanie statusów Tutorów, oraz Moderatorów,

- nadanie statusów YTbera,

- poprawka mapy Azyl Asasynów,

Opublikowano

bez is ile zajmie wbicie 150 po 2-3 godz gry? bony szybko wchodzą? jak z eq? ciężko i monotonnie się dropic czy easy?:)Jak z balansem? :D Lajk odp bo podbiłem xD

Dzięki :D

Top 1 wbił max w 9 godzin :D Hmm .. powiem ci do reszty że nie przepadam za graniem na serwerach i krew mnie zalewa gdy expie a tutaj to aż stworzyłem priv postać i sobie latam :D 

Opublikowano

Grałem na serverze to się wypowiem:

Server nie jest zły, gra się fajnie i przyjemnie.Nie ma aż takiej monotonii bo dungi na tym servie to nie jedyne rozwiązanie,zarobić można na każdym lv.Ogólnie mam tylko 1 ale, wbicie max lv i eq to kwestia kilku dni dla nolife to nawet 1dzień i co potem? Może w przyszłości się to rozwinie więc życzę powodzenia.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Serwer upada, tutorzy zachowują się jak niewychowane bydło...

Miałem super opinie na temat lajka i serwera, ale zmieniam ją po dzisiejszym incydencie...

P.S Tuty w ogóle botów nie pilnują :) 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Miałem super opinie na temat lajka i serwera, ale zmieniam ją po dzisiejszym incydencie...

1. Jak może padać, skoro na starcie było 400 online a dzisiaj już było 700 ?

2. Dlaczego tak się zachowują? podaj jakiś konkretny powód.

3. Miej sobie jaką chcesz.

4. Nie pilnują? co ty pieprzysz, nie wiem czy to ty nie mówiłeś że chłopaki piszą jak głupi spamując na czacie, że spamują tym że są dostępni + bany lecą cały czas. Jeśli się nie myle to zapewne ty jesteś osobą, która dostała bana i ból dupy doskwiera.

Jak będziesz odpisywał na mojego posta, podaj jakieś konkretne powody.

Opublikowano

Hej, ile aktualnie online graczy? :)

Z każdym dniem rośnie.. aktualnie liczba dochodzi do 700 online ;)

Opublikowano

Dropią śmieci w m1? Jakieś włócznie? Niby szczegół, ale jednak :)

dlaczego zmianki się kończą? xD

1. Nie śmieci nie dropią.

2. Bo nie są drogie ;p

Opublikowano

1. Jak może padać, skoro na starcie było 400 online a dzisiaj już było 700 ?

2. Dlaczego tak się zachowują? podaj jakiś konkretny powód.

3. Miej sobie jaką chcesz.

4. Nie pilnują? co ty pieprzysz, nie wiem czy to ty nie mówiłeś że chłopaki piszą jak głupi spamując na czacie, że spamują tym że są dostępni + bany lecą cały czas. Jeśli się nie myle to zapewne ty jesteś osobą, która dostała bana i ból dupy doskwiera.

Jak będziesz odpisywał na mojego posta, podaj jakieś konkretne powody.

Ja tu gram od początku tego serwera i teraz ja się wypowiem a więc słuchaj kolego widzę że intensywnie bronisz tych swoich Tutorów kolegów bo jesteście w administracji więc się nie dziwie ale wiesz jaka jest prawda? powiem ci po 1 Masz racę spamują tutorzy na czacie ogólnym o te boty i banują ale .. np TUTOR RockY i Swiss to zachowują się jak dzieciaki bachory uważam tak ponieważ ciągle w m1 biją all nawet na wolnym  a oni sobie komendę wpiszą i ich ruszyć już nie można , ciągle się chwalą że mają komendy i z nich korzystają i nawet mi koleś kitu nie wciskaj że tak nie jest ponieważ sam mam 145 lvl full eq biłem ich i ciągle było Miss czyli co oni mogą nas bić a my ich nie??? Kolejna sprawa piszą takie bzdury ma czacie ogólnym że szkoda gadać , następna rzecząc jest taka Tutor Sexton robi jak mu inni każą tzn. ktoś mu każe kogoś banować to on banuje jak by ktoś stawiał warunki a i dzisiaj też była sytuacja że też bił na wolnym a jego nikt. Oczywiście nie mówię że ciągle wpisują te komendy ale często i na dodatek się tym chwalą i zachowują się jak bachory . Ja miałem swoje 2 serwery i jak bym miał takich Tutorów co wy macie dawno bym wywalił na zbity pysk :yay:  . A te dzieciaki nie wiedzą co to ranga TUT a jest po to aby pomagać a nie chwalić się komendami i lać innych super przykład pokazują. A ty Lajk jesteś głupi i ślepy albo takiego udajesz i bronisz kolegów z administracji to pozdro 600 . Ciągle ktoś piszę że wymieni EQ i sprzedają konta bo jak widzą taką zjebaną Administracje to odchodzą z serwera i też powoli mi sie odechciewa grać , dużo graczy w grze pisze że ci Tutorzy to banda szczeniaków i tyle. Koniec tematu jeśli się z tym nie zgadzasz twój problem i nie interesuje mnie twoja opinia serwer schodzi na psy po mału a szkoda bo jest super :yay:. Zamieszczę takie sobie 2 ss w sumie nic nie znaczące . Przeczytaj dokładnie Lajk co napisałem i ze zrozumieniem a jak nie umiesz to polecam iść do szkoły . Pozdrawiam Serdecznie  :D 

https://scr.hu/8adf/qufj8

https://scr.hu/8adf/4hgt9

Opublikowano

Okej, dzięki. Jak Dark skończy poprawiać błędy to przegadamy to z nimi, dzięki za informacje.

Btw. Nie jestem w administracji.. tylko pomagam tutaj.

Opublikowano

O 18:40 odbędzie się szybki restart w celu przygotowania do Eventu ZUO, który odbędzie się o 19. Zapraszamy!

Opublikowano

O 18:40 odbędzie się szybki restart w celu przygotowania do Eventu ZUO, który odbędzie się o 19. Zapraszamy!

O k***a takie rarytasy to tylko u Ernesta xDDD

Opublikowano

Są planowane jakieś aktualizacje? Co z reklamą?

Tak w tym tygodniu zostanie zaktualizowane kilka rzeczy + dodane kilka nowych np: Możliwość wyłowienia specjalnego Bossa, zdobywanie doświadczenia podczas kopania rud i łowienia, nowe zestawy misji oraz zmiany związane z nadchodzącym Eventem Halloween. Co do reklamy serwer będzie bardziej promowany by ściągnąć większa ilość graczy :)

Opublikowano

Myślałem , że się zawiodę na tym serwerze. 

Jednak się myliłem i mogę go na spokojnie polecić. Bez żadnej konkretnej reklamy +- 600 graczy na starcie. Stała liczba 200-300 graczy Online.

Miła atmosfera fajny serwer do zabawy. Polecam.

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Serwer podąża w złym kierunku ;x.

Ni to reklam ni to nic.

Ja osobiście konto już opchnąłem :/

Właśnie jeśli chodzi o reklame to ytberzy zgłaszają się ciągle.. tylko mali, jakby duzi wpadli to gracze przyszli by za nimi tylko na czas , kiedy oni nagrywają serie.. tak to zostają z nami na dłużej bo nie są jeszcze omamieni :v 

Opublikowano

szczerze to serwer nudny i monotonny. Główny administrator jest spoko, no ale bany za nick AnalnyPapiez  to troche przesada. xD. Chociaż miło z waszej strony że była możliwość porozmawiania na ten temat odbanowania konta i zmiany nicku. W dodatku te zmianki i exp na 145 lvl to juz katowanie. Spoty małe, marmurki trzeba dropić w m2 albo m1 na dropie z zablokowanym expem no i inne głupie sprawy które powinny być naprawione. Jak ktoś lubi takie serwery to polecam ale tak to monotonność. 

Opublikowano

szczerze to serwer nudny i monotonny. Główny administrator jest spoko, no ale bany za nick AnalnyPapiez  to troche przesada. xD. Chociaż miło z waszej strony że była możliwość porozmawiania na ten temat odbanowania konta i zmiany nicku. W dodatku te zmianki i exp na 145 lvl to juz katowanie. Spoty małe, marmurki trzeba dropić w m2 albo m1 na dropie z zablokowanym expem no i inne głupie sprawy które powinny być naprawione. Jak ktoś lubi takie serwery to polecam ale tak to monotonność. 

Ja jak i Dark nie popieramy szkalowania Papieża, także wiesz. :v 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...