Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy]

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekam aż rafon będzie jechał po S A B A L U XDDDDDDDDDDD

TY K***O JAK CI ŁOKIETO WYPIERDOLE TO CI SIĘ ORKA Z KOMUNI ODBIJE XDD

BEDO DYMY 

Opublikowano

Wszyscy którzy przyszli od rafonixa on miał zapłacone za reklame. LECZ SERWERA nie POLECAM  poniważ surek.. nie ma co tracić czas na serwer który ma surek... po 1 dawanie itemów swoim do tego serwer pod isa (zaraz powiedzą ze włączą kilka dni po starcie[chujaprawda] ) serwer postoi 2 tygodnie i odleci . Jest to kolejny niewypał typu pandora aventus i inne gówna które wyrastaja jak grzyby po deszczu. 3X NIE DZIEKUJE :*

Opublikowano

@ZabQ sam powiedział, że właścicielem neliosa jest Surek i ja się pytam czemu go nie ma w prezentacji jako sponsora/administratora ?

P.S darujcie sobie te ostrzeżenia -.-

Nom powiedział, czyli nasze prowo z ZabQ się udało <3 na to czekałem pośmieję się trochę.

tak się już gubicie w słowach,że nie wiecie jak sie tlumaczyc

nie polecam tego gowna, padnie po tygodniu. Powód? Surek ;)

Opublikowano

kiedy ta łatka ? każdy czeka 

A ty przypadkiem nie grasz na pandora mt2 ?

btw Gdzie dropia bronie 75 lvl ? xD

chyba coś Ci się pomyliło :) na takich serwerach jak Pand*** moja noga nie powstanie ,nic ciekawego :) Ponawiam pytanie ,Kiedy ta łatka ?? 

"Nic ciekawego" C**j z tym, serwer pobił rekord Polski w liczbie online w 2016 roku ale co tam, lepiej wbić tutaj xD

c9VpMeh.gif

Opublikowano

Wszystko wygląda świetnie! Na pewno zajrzę na serwer. 

Jedyne minusy według mnie to baaaardzo duża ilość ulepszaczy oraz to, że bony nie wchodzą od razu max. Będzie bardzo dużo męki z wybonowaniem a następnie ulepszeniem ekwipunku.

Więc w sumie serwer jest easy? Czy bardziej medium?

Opublikowano

Proszę o wywalenie tej prezki do kosza ponieważ łamie regulamin.

btw pozdro dla ludzi którzy zagrają na tym serwie vitrona xD  pierdolnie jak Antaris XDDD

Opublikowano

No cóż nic lepszego nie widać w oddali , zapraszam i polecam , może nie padnie po dwóch dniach jak reszta "_"

W ile h max lvl ?
Ile razy dung na set ?

Opublikowano

btw pozdro dla ludzi którzy zagrają na tym serwie vitrona xD  pierdolnie jak Antaris XDDD

żadnego Vitrona nie ma :D jest tylko Surek :) Kiedy wkońcu ta łatka już macie ponad 3 godz zwłoki i dalej nic nie ma .

Opublikowano

Skończy sie jak Antaris. Wydacie hajs, serwer zniknie i bedzie płacz. Zabawne, ze nieregulaminowe prezentacje stoją na MPC xD

Opublikowano

Skończy sie jak Antaris. Wydacie hajs, serwer zniknie i bedzie płacz. Zabawne, ze nieregulaminowe prezentacje stoją na MPC xD

Gdzie łamiemy regulamin? Nigdzie...

sygn.png

Opublikowano

Gdzie łamiemy regulamin? Nigdzie...

Co z tym clientem/łatka ?? każdy czeka ,a wy nie dajecie żadnego info .

Opublikowano

Jak nie wiesz kto jest w administracji tylko sugerujesz się zje**m s a bal em, to lepiej się nie udzielaj :) 

Czy exp będzie monotonny?

Opublikowano

JESTEŚCIE IDIOTAMI JAK PÓJDZIECIE NA TEN SERVER!!

Trzeba mieć nasrane pod kopułą wchodząc na setny serwer surka.

d85312efd2f27.gif

Opublikowano

To na kiego piszecie sto razy to samo ?? Nie podoba się ?? Exit :)  I tak połowa hejterów wbije na serwer jak wszędzie było . 

Ps. Kiedy ta łatka/client ?

Inni hetujo a ty pewnie wbijanie na serwer i lzanie anusa?

Serwer przejdzie z wiatrem jak kazdy inny. Szalu nie robi

Opublikowano

To na kiego piszecie sto razy to samo ?? Nie podoba się ?? Exit :)  I tak połowa hejterów wbije na serwer jak wszędzie było . 

Liżesz sobie dupe ? jak miło :D nie podoba się to nie graj ,nikt Ci nie każe . Chce to gram ,mój wybór .

Opublikowano

Liżesz sobie dupe ? jak miło :D nie podoba się to nie graj ,nikt Ci nie każe . Chce to gram ,mój wybór .

Powiem ci ze tak mi pojechales po ambicji ze ja yebe ;O 

Gdzie ja napisalem ze masz kurfa nie grac?

Bo juz z kontekstu wylazisz ziomek.

A anusy admni maja mokrzy od ciebie czesto. Mniej wiecej na Malygos niezle im slodziles xDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...