Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy]

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gówno was obchodzi czyj to serwer, może być to Surek czy c**j wie kto jeszcze, jak nie macie czegoś mądrego do powiedzenia to możecie wyjść, poziom inteligencji coraz bardziej się stacza.

Jak nie znasz regulaminu to się nie odzywaj. Każdy z administracji ma być wypisany a tutaj brakuje kilku osób. Tak więc wypierdalaj, ELO.

Nikogo nie brakuję ile razy to jeszcze wspomnisz wejdź na nasze forum i sobie porównaj, administracji forum nie musimy dopisywać wiec troszkę Ci się nie udało. 

Brakuje profilu Surka i arbuzika, nadal robisz z siebie debila?

Od kiedy arbuzik jest w ekipie gry? Ty masz jakieś paranoje.

Na becie jest jakiś sklepik z eq\ulepkami itp ? czy normalnie ?;f 

Zobaczymy.

sygn.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakie mieliście inne serwery?

Haloooo

Bo ktoś już też pytał i niestety brak odpowiedzi.

Opublikowano

MajsterTEAM sam wypierdalaj cebulo, bo mnie zaczynasz już drażnić. Idź obejrz jakaś bajeczkę na uspokojenie, a nie próbujesz tutaj kogos ugrać, ELO.

Tak sobie możesz mówić do kolegów o ile posiadasz znajomych. A bajek nie oglądam ale coś możesz mi polecić skoro siedzisz w tym temacie.

Kiedy zostanie uzupełniona zapowiedź?

Opublikowano

G****o was obchodzi czyj to serwer, może być to Surek czy c**j wie kto jeszcze, jak nie macie czegoś mądrego do powiedzenia to możecie wyjść, poziom inteligencji coraz bardziej się stacza.

Jak nie znasz regulaminu to się nie odzywaj. Każdy z administracji ma być wypisany a tutaj brakuje kilku osób. Tak więc wypierdalaj, ELO.
Czy ty Polska cebulo nie zrozumiesz, że są wszyscy wypisani

Modów Ci nawet mają wypisać?

Opublikowano

MajsterTEAM sam wypierdalaj cebulo, bo mnie zaczynasz już drażnić. Idź obejrz jakaś bajeczkę na uspokojenie, a nie próbujesz tutaj kogos ugrać, ELO.

Tak sobie możesz mówić do kolegów o ile posiadasz znajomych. A bajek nie oglądam ale coś możesz mi polecić skoro siedzisz w tym temacie.

Kiedy zostanie uzupełniona zapowiedź?

A mamy obowiązek uzupełnienia zapowiedzi? Zapowiedź jest po to aby zaprezentować serwer a nie przedstawiać go od a do Z od tego masz YouTuberów.

sygn.png

Opublikowano

G****o was obchodzi czyj to serwer, może być to Surek czy c**j wie kto jeszcze, jak nie macie czegoś mądrego do powiedzenia to możecie wyjść, poziom inteligencji coraz bardziej się stacza.

Czy ty Polska cebulo nie zrozumiesz, że są wszyscy wypisani

Modów Ci nawet mają wypisać?

Jesteś upośledzony, bardzo mi przykro. Daj numer konta wyślę Ci trochę hajsu na jakąś terapię czy coś

Gówno was obchodzi czyj to serwer, może być to Surek czy c**j wie kto jeszcze, jak nie macie czegoś mądrego do powiedzenia to możecie wyjść, poziom inteligencji coraz bardziej się stacza.

Nikogo nie brakuję ile razy to jeszcze wspomnisz wejdź na nasze forum i sobie porównaj, administracji forum nie musimy dopisywać wiec troszkę Ci się nie udało. 

Brakuje profilu Surka i arbuzika, nadal robisz z siebie debila?

Od kiedy arbuzik jest w ekipie gry? Ty masz jakieś paranoje.

Na becie jest jakiś sklepik z eq\ulepkami itp ? czy normalnie ?;f 

Zobaczymy.

Siebie już nie liczysz? Nadal tam linku do Twojego profilu nie ma.

Opublikowano

Prezentacja bogata w treść ale serwer taki jak wszystkie :)

No troszkę nie trafiłeś serdecznie zapraszamy na betę to się sam przekonasz że nie jest jak "wszystkie".

sygn.png

Opublikowano

Znam regulamin, czy każdy człowiek musi zrobić konto aby uczestniczyć w życie własnego projektu? Równie można z dupy wpisać nick i namówić go aby udawał, że jest np. sponsorem. 

@MajsterTEAM A może jakiś dowód na potwierdzenie, że to Surek? Za pewne nie więc sklej sobie mordę i wyjdź.

Opublikowano

Znam regulamin, czy każdy człowiek musi zrobić konto aby uczestniczyć w życie własnego projektu? Równie można z dupy wpisać nick i namówić go aby udawał, że jest np. sponsorem. 

Okej, ale prosimy zaprzestać dyskusji na ten temat bo już przedstawiliśmy calutką ekipę i wszystko jest jasne, prosimy wypowiadać się o serwerze a nie robić gównoburze. 

sygn.png

Opublikowano

Nie wiem czy padło już pytanie, u kogo planujecie reklamę oprócz żaby? :v

ZabQ,DIIIM2,RAFONIX,Harper,Kodi, prawdopodobnie Dezan, R3spect, Facebook :)

sygn.png

Opublikowano

@MajsterTEAM A może jakiś dowód na potwierdzenie, że to Surek? Za pewne nie więc sklej sobie mordę i wyjdź.

Przecież Zabq w filmie sam powiedział, że Neliosa robi Surek  i będzie seria przez 2 tyg-no,bo po co dłużej to trzymać...

czyżby Vitron też tam był ?

PS: a ja myślałem ,że reklama będzie u luja ogłuszacza. Panowie, zawiodłem się...

Chociaż ciekawie się robi :) Tak to nuda była na tym forum.  

w ile wbiję 2 lvl z is-em ?

Opublikowano

Przecież Zabq w filmie sam powiedział, że Neliosa robi Surek  i będzie seria przez 2 tyg-no,bo po co dłużej to trzymać...

czyżby Vitron też tam był ?

PS: a ja myślałem ,że reklama będzie u luja ogłuszacza. Panowie, zawiodłem się...

Chociaż ciekawie się robi :) Tak to nuda była na tym forum.  

w ile wbiję 2 lvl z is-em ?

Ty chyba jesteś upośledzony czy coś ? brakuje ci czegoś ? hmm może oleju do twego ptasiego móżdzku nalać ?  Dla takich napinaczy ,polecam upuścić prezentacje :) 

Wkońcu jakiś YT nie związany z metinem ! RAFONIX :D będą dymy :) 

Opublikowano

zagram nawet jak to jest serwer surka ;) na każdym ładnie zarobiłem więc nic tylko grać , w porównaniu do Pan**ry wierzę że ten serwer przynajmniej jakiś czas podziała 

Opublikowano

@NeliosMt2

Skoro reszta administracji nie ma konta na forum, to dlaczego podałeś jakieś 2 randomowe konta? W c**ja lecisz?

@cokolwiekzebyniedostacpluspiec

Na serwerze na pewno nie zagram, bo padnie po miesiącu. Administracja ma w dupie pytania od graczy, a jedyna odpowiedź, którą uważają za konstruktywną to "Wejdź na betę bez klienta".

@BTW

Jeśli Ci życie miłe to daruj sobie napier****nie wyświetleń, bo 1300 gości w temacie o jakimś random kotlecie aka Barioreviosterios na pewno nie przyniesie wam reklamy ;) Z fartem.

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

@NeliosMt2

Skoro reszta administracji nie ma konta na forum, to dlaczego podałeś jakieś 2 randomowe konta? W c**ja lecisz?

@cokolwiekzebyniedostacpluspiec

Na serwerze na pewno nie zagram, bo padnie po miesiącu. Administracja ma w dupie pytania od graczy, a jedyna odpowiedź, którą uważają za konstruktywną to "Wejdź na betę bez klienta".

@BTW

Jeśli Ci życie miłe to daruj sobie napier****nie wyświetleń, bo 1300 gości w temacie o jakimś random kotlecie aka Barioreviosterios na pewno nie przyniesie wam reklamy ;) Z fartem.

Jedno konto jest moim starym, aby nie było więcej spamu związanego z regulaminami /Neru

Na jakiej podstawie twierdzisz, że padnie po miesiącu?

Nikt Cię nie zmusza do gry i nikt za hejterami płakał nie będzie :)

sygn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...