Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy]

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

7.  Cały zespół serwera musi zostać wypisany w zapowiedzi/prezentacji wraz z odnośnikami do profili na MPC (dotyczy to również sponsora). Każdy członek zespołu musi posiadać przynajmniej 3 miesięczny staż na forum.Kara za brak: Usunięcie prezentacji z MPCforum.

Coś jeszcze ?

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

7.  Cały zespół serwera musi zostać wypisany w zapowiedzi/prezentacji wraz z odnośnikami do profili na MPC (dotyczy to również sponsora). Każdy członek zespołu musi posiadać przynajmniej 3 miesięczny staż na forum.Kara za brak: Usunięcie prezentacji z MPCforum.

Coś jeszcze ?

A nie jest tak? Okularki Ci kupić? Konto NeliosMT2 było łączone z moim starym 2k10 posty możesz sobie obejrzeć, skończ już się doszukiwać dziury w całym i zajmij się sobą.

sygn.png

Opublikowano

Coś jeszcze ?

A nie jest tak? Okularki Ci kupić? Konto NeliosMT2 było łączone z moim starym 2k10 posty możesz sobie obejrzeć, skończ już się doszukiwać dziury w całym i zajmij się sobą.

w 2010 roku to ja miałem konto 20k postów i siedziałem 24/7 i nikt nie słyszał.

Opublikowano

Coś jeszcze ?

To Twój problem nie nasz, my przedstawiamy wszystko czarno na białym, to jest Twoja sprawa jak to interpretujesz, więc prosimy nie spamować nam w prezentacji bzdurami.

sygn.png

Opublikowano

Coś jeszcze ?

A ty przyszedłeś się tu chwalić czy żalić??? Weź wypie... Jak masz smęcić jakieś swoje historyjki.. 

Co do serwera Zagram, nawet ciekawy, widzę kilka nowości.

Opublikowano

Serwer wygląda ciekawie, nie obchodzi mnie kto jest w teamie, ważne, żeby serwer był stabilny i bez bugów. 
Raczej zagram. 

Opublikowano

http://i.imgur.com/lTnlmtl.png A gdzie administratorka forum? :D

Może jeszcze tutorów wypisać? Nie przesadzasz? Forum a gra to dwie różne rzeczy i nie będziemy wypisywać administracji naszego forum.

@Lou. dziękujemy za opinie :)

Serwer wygląda ciekawie, nie obchodzi mnie kto jest w teamie, ważne, żeby serwer był stabilny i bez bugów. 

Raczej zagram. 

:)

sygn.png

Opublikowano

Mnie tylko zastanawia ile botów załatwiliście, żeby uczynić 130 tysięcy wyświetleń w 24h. Ten serwer to istna kopia Barii. Grafika praktycznie 1:1. Wszystko niby pięknie, ładnie, ale mam wrażenie, że z tym serwerem coś jest nie tak. I tak szybko jak się tu pojawił tak szybko o nim nikt pamiętać nie będzie.

To nie są boty. Jakiś gość postawił coś (np. ciężarek) na f5 i automatycznie odświeżało stronę.  ;)

Równie dobrze każdy może coś takiego zrobić.

Co do samej prezentacji:

Wygląd interfejsu, logowanie, okna wyboru postaci jest bardzo sympatyczny. Nowy wygląd m1 jest przeciętny, mapy są w miarę okej. Zawiodłem się za to na dungeonach. Zawartość handlarzy jest w porządku. Mounty przeciętne, oprócz tego z pająkiem, który jest niesamowity. Pety słodkie, z 3 nawet skradły moje serce.  xD

Bronie są fajne, zbroje trochę gorsze. Jak coś to w "Pierścienie" nie działa kilka screenów - poprawcie to. Dobre efekty przy awansie i wbiciu poziomu. Logo przy bossie to słabizna, swap system jest super.

Typie Ty żyjesz chyba w 2k8 roku  xD CIĘŻAREK NA F5 XDDDDDDDD

Nadal nie widzę linku do profilu surka w zapowiedzi, nie polecam.

Widzimy się za miesiąc jak będziecie płakać że serwer pada bo nikt się nim nie zajmuje #teriosv1/2/3/4.

Już skończyłeś? Płaczesz i płaczesz ale to bez sensu, porównują nas do 3/4 projektów metina, chociaż sami zrobiliśmy wszystko i udowadnialiśmy to już od kilku miesięcy, faza 1 bety była już i jakoś każdy się zachwycał, ale najlepiej wejść na forum i pisać głupoty, szkoda mi Ciebie, lecz i tak zapraszamy serdecznie na betę serwera, za chwilkę udostępnimy klienta.

Japie***le ludzie gdzie wy macie tego Vitrona w teamie? Nasluchaliscie się od spawacza że jest i teraz siejecie rakowisko

Jak ktoś pokaże dowody, że tu jest Vitron wysyłam kilo ziemniaków od ręki

To my też wyślemy drugie kilo :D

Płaczę? Jesteś zwykłą pizdą, boisz się przyznać że to Twój serwer @SUREK. Śmieszy mnie tylko to jak się bronisz że to nie Twój serwer. Jesteś żałosny tak samo jak @Makin który na to pozwala.

@Lajkt™ nie ma sensu spamować, tak z tym nic nie zrobią bo Makin na to nie pozwala.

Opublikowano

Jakie mieliście inne serwery?

Haloooo

Bo ktoś już też pytał i niestety brak odpowiedzi.

Opublikowano

Coś jeszcze ?

A ty przyszedłeś się tu chwalić czy żalić??? Weź wypie... Jak masz smęcić jakieś swoje historyjki.. 

Co do serwera Zagram, nawet ciekawy, widzę kilka nowości.

A czy ja rozmawiam z tobą ?

Coś jeszcze ?

To Twój problem nie nasz, my przedstawiamy wszystko czarno na białym, to jest Twoja sprawa jak to interpretujesz, więc prosimy nie spamować nam w prezentacji bzdurami.

No ja problemu nie mam, 3 miesięcy brak więc wypad z tą prezką. :>

Jak mamy być traktowani równo to wszyscy.

Opublikowano

@MajsterTEAM ale to Ty próbujesz się doszukiwać dziury w całym.

@Lajk™ nie wiem czy Ty tak serio udajesz, konto zostało założone w 2k10 i połączone niedawno czy to takie trudne do zrozumienia? Kończę z Tobą dyskusje bo ta rozmowa nie ma sensu. Rozumiem że Twoją mentalnością jest utrudnianie innym życia, ale serio na tym świat nie polega i nic na tym nie osiągniesz. Zajmij się sobą i swoim życiem bo wtykanie nosa w nie swoje sprawy jest żałosne i taką cebulką zajeżdza 

sygn.png

Opublikowano

@MajsterTEAM ale to Ty próbujesz się doszukiwać dziury w całym.

@Lajk™ nie wiem czy Ty tak serio udajesz, konto zostało założone w 2k10 i połączone niedawno czy to takie trudne do zrozumienia? Kończę z Tobą dyskusje bo ta rozmowa nie ma sensu.

Spoko, też znajdę sobie ziomków w administracji i przytne w c***a. :> 

http://i.imgur.com/lTnlmtl.png A gdzie administratorka forum? :D Ją też wypiszcie... 

Następny ciu** 

Może od razu napiszę wszystkich użytkowników którzy będą grać ... 

Skad bronie 75 ?

Możesz.

Długo będę wbijał maxa ?

Opublikowano

Gówno was obchodzi czyj to serwer, może być to Surek czy c**j wie kto jeszcze, jak nie macie czegoś mądrego do powiedzenia to możecie wyjść, poziom inteligencji coraz bardziej się stacza.

Opublikowano

Gówno was obchodzi czyj to serwer, może być to Surek czy c**j wie kto jeszcze, jak nie macie czegoś mądrego do powiedzenia to możecie wyjść, poziom inteligencji coraz bardziej się stacza.

To bardziej mentalność ludzi bo komuś się coś udaje to od razu coś jest nie tak, co z tego że w projekt poszło przeszło 15.000 PLN oraz ponad pół roku ciężkiej pracy tego już nikt nie widzi i woli polecać taką pandorkę co byśmy zrobili w 3 dni i przynajmniej by nie padała. Ale cóż będziemy wytrwali w tym co robimy ;)

sygn.png

Opublikowano

Jak nie znasz regulaminu to się nie odzywaj. Każdy z administracji ma być wypisany a tutaj brakuje kilku osób. Tak więc wypierdalaj, ELO.

Opublikowano

Jak nie znasz regulaminu to się nie odzywaj. Każdy z administracji ma być wypisany a tutaj brakuje kilku osób. Tak więc wypierdalaj, ELO.

Nikogo nie brakuję ile razy to jeszcze wspomnisz wejdź na nasze forum i sobie porównaj, administracji forum nie musimy dopisywać wiec troszkę Ci się nie udało. 

sygn.png

Opublikowano

Nikogo nie brakuję ile razy to jeszcze wspomnisz wejdź na nasze forum i sobie porównaj, administracji forum nie musimy dopisywać wiec troszkę Ci się nie udało. 

Brakuje profilu Surka i arbuzika, nadal robisz z siebie debila?

Opublikowano

MajsterTEAM sam wypierdalaj cebulo, bo mnie zaczynasz już drażnić. Idź obejrz jakaś bajeczkę na uspokojenie, a nie próbujesz tutaj kogos ugrać, ELO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...