Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy]

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krzyczą o łączenie kont jakby to były jakieś przestępstwa, a jest to możliwość dostępna u Administratora, jeśli spełni się odpowiednie wymagania.

A serwer nawet jak jest "odpadem" czegoś, to i tak sobie wejdę pograć, bo i tak średnio jest gdzie grać (typ easy ofc :/) xp

Nice joke. Jakieś pół roku temu widziałem ktoś chciał by mu połączyli konto to dostał odpowiedź, że już tego administracja nie robi. 

Teraz nagle startuje Nelios i nagle można ponownie łączyć? :) W c***a sobie lecicie jak się da 

Wprowadzacie jakieś gówno reklamy żeby tylko znajomym ułatwić promowanie serwera, bo nawet moderacja działu ma gówno w tym przypadku do gadania, bo automatycznie by pewnie z rangi polecieli jakby się sprzeciwili, co już na ich miejscu dawno bym zrobił, ciekawe jakby ten dział wyglądał bez moderatorów x) 

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nom i tak wiadomo co będzie z serwerem :D Nie ma co strzępić ryja :v. I szkoda już czasu na te mierne komentarze. 

obraz.png

Arcymistrz
Opublikowano

Krzyczą o łączenie kont jakby to były jakieś przestępstwa, a jest to możliwość dostępna u Administratora, jeśli spełni się odpowiednie wymagania.

A serwer nawet jak jest "odpadem" czegoś, to i tak sobie wejdę pograć, bo i tak średnio jest gdzie grać (typ easy ofc :/) xp

Ty global moderatorze, lepiej odpowiedz dlaczego ta zapowiedź może łamać regulamin, a inna to by dawno w koszu leżała.

Dział metin jest na tyle skomplikowany, że pozostawiam to moderacji tegoż działu do rozstrzygnięcia, bite me.

@harnaś ja posiadam inne informacje i nie jestem kimś kto brałby na siebie odpowiedzialność za niesłowność i niekompetencję innej osoby. 

Jak ktoś ma jakiś problem, to skarga do moderatora działu o zapowiedź, a łączenie konto wytłumaczy osoba, która je przeprowadza. Kolejne ciągnięcie tego w tym temacie będzie traktowane jako offtop.

Opublikowano

Ty global moderatorze, lepiej odpowiedz dlaczego ta zapowiedź może łamać regulamin, a inna to by dawno w koszu leżała.

Dział metin jest na tyle skomplikowany, że pozostawiam to moderacji tegoż działu do rozstrzygnięcia, bite me.

@harnaś ja posiadam inne informacje i nie jestem kimś kto brałby na siebie odpowiedzialność za niesłowność i niekompetencję. 

No to widocznie te "informacje" zostały zmienione 3 października, jak powstało konto Neliosa xD 

Opublikowano

@harnaś ja posiadam inne informacje i nie jestem kimś kto brałby na siebie odpowiedzialność za niesłowność i niekompetencję innej osoby. 

Jak ktoś ma jakiś problem, to skarga do moderatora działu o zapowiedź, a łączenie konto wytłumaczy osoba, która je przeprowadza. Kolejne ciągnięcie tego w tym temacie będzie traktowane jako offtop.

Ej ej... przystopujmy. Jesteś global moderatorem, więc również możesz przenieść ten temat do kosza... Dziwię się, że wszyscy są tak przekupni...

Opublikowano

Skargi na tą zapowiedź zostały rozesłane do każdego z moderatorów działu. 0 reakcji. Weird...

sygna.tan.png

Opublikowano

@Why Człowieku, ale co ma jedno do drugiego. Byłeś w tym temacie, widzisz że łamią regulamin -> pyk do kosza.

Teraz piszesz, że to robota dla moderatorów tego działu, ale Ty również możesz to zrobić jeśli ktoś łamie regulamin, no proszę Cię chłopie.

Nie macie jaj w tej administracji i tyle.

Opublikowano

@Why  Znajomość regulaminów obowiązuje zarówno użytkowników jak i moderatorów by te regulaminy egzekwować. Więc ciebie też się to tyczy. A jeśli nie, zrezygnuj z tej funkcji i oddaj ją komuś kompetentnemu.

sygna.tan.png

Opublikowano

.

7.  Cały zespół serwera musi zostać wypisany w zapowiedzi/prezentacji wraz z odnośnikami do profili na MPC (dotyczy to również sponsora). Każdy członek zespołu musi posiadać przynajmniej 3 miesięczny staż na forum. Kara za brak: Usunięcie prezentacji z MPCforum.

A teraz wjebcie mi punkty za łamanie regulaminu.

Ekipa jest wypisana, link do profilu jest do 1 członka administracji reszta nie posiada tutaj konta + temat przeszedł weryfikacje coś Ci nie pykło.

przeszedł weryfikacje bo nikt nie chciał dostać wpierdolu od wyższej administracji za nieprzepuszczenie serwera jednego z adminów antarisa

proste

może wejde jak będzie dużo osób, powodzonka vitron

Opublikowano

.

7.  Cały zespół serwera musi zostać wypisany w zapowiedzi/prezentacji wraz z odnośnikami do profili na MPC (dotyczy to również sponsora). Każdy członek zespołu musi posiadać przynajmniej 3 miesięczny staż na forum. Kara za brak: Usunięcie prezentacji z MPCforum.

A teraz wjebcie mi punkty za łamanie regulaminu.

Ekipa jest wypisana, link do profilu jest do 1 członka administracji reszta nie posiada tutaj konta + temat przeszedł weryfikacje coś Ci nie pykło.

przeszedł weryfikacje bo nikt nie chciał dostać wpierdolu od wyższej administracji za nieprzepuszczenie serwera jednego z adminów antarisa

proste

może wejde jak będzie dużo osób, powodzonka vitron

Jestem ciekaw czy masz jakiś dowód na poparcie tego, że w naszym teamie jest Vitron

sygn.png

Opublikowano

@Why  Znajomość regulaminów obowiązuje zarówno użytkowników jak i moderatorów by te regulaminy egzekwować. Więc ciebie też się to tyczy. A jeśli nie, zrezygnuj z tej funkcji i oddaj ją komuś kompetentnemu.

#kolesiostwo, co do serwera to przypomina mi atreye.

Ciekawe czy beda bugi jak na antarisie

Opublikowano

Mnie tylko zastanawia ile botów załatwiliście, żeby uczynić 130 tysięcy wyświetleń w 24h. Ten serwer to istna kopia Barii. Grafika praktycznie 1:1. Wszystko niby pięknie, ładnie, ale mam wrażenie, że z tym serwerem coś jest nie tak. I tak szybko jak się tu pojawił tak szybko o nim nikt pamiętać nie będzie.

Opublikowano

Nelios - Nowa jakość Metin2 xD Sezon 2.  Nie ma racji bytu ten serwer. Hajs się zacznie zgadzać, lewe itemy, faworyzacja, bugi, buuuum administracja się ulatnia xD

No to mamy kolejnego wróżbitę, poczekamy miesiąc i ciekawe co wtedy powiesz :)

#kolesiostwo, co do serwera to przypomina mi atreye.

Ciekawe czy beda bugi jak na antarisie

To w końcu co przypomina? 

Uzupełniliśmy ekipę i linki do kont jak ktoś ma jakieś zastrzeżenia zapraszamy PW.

sygn.png

Opublikowano

Mnie tylko zastanawia ile botów załatwiliście, żeby uczynić 130 tysięcy wyświetleń w 24h. Ten serwer to istna kopia Barii. Grafika praktycznie 1:1. Wszystko niby pięknie, ładnie, ale mam wrażenie, że z tym serwerem coś jest nie tak. I tak szybko jak się tu pojawił tak szybko o nim nikt pamiętać nie będzie.

To nie są boty. Jakiś gość postawił coś (np. ciężarek) na f5 i automatycznie odświeżało stronę. ;)

Równie dobrze każdy może coś takiego zrobić.

Co do samej prezentacji:

Wygląd interfejsu, logowanie, okna wyboru postaci jest bardzo sympatyczny. Nowy wygląd m1 jest przeciętny, mapy są w miarę okej. Zawiodłem się za to na dungeonach. Zawartość handlarzy jest w porządku. Mounty przeciętne, oprócz tego z pająkiem, który jest niesamowity. Pety słodkie, z 3 nawet skradły moje serce. xD

Bronie są fajne, zbroje trochę gorsze. Jak coś to w "Pierścienie" nie działa kilka screenów - poprawcie to. Dobre efekty przy awansie i wbiciu poziomu. Logo przy bossie to słabizna, swap system jest super.

Typie Ty żyjesz chyba w 2k8 roku  xD CIĘŻAREK NA F5 XDDDDDDDD

No można inaczej, ale to najprostszy sposób. xD

Opublikowano

Ja p******e ludzie błagam was.

Oficjalna nazwa serwera: aventusa/barii/atreyi/startrei/antarisa/Antarisa/vutarisa/vesterisa/wchujwiecotujeszczewymysla

Dobra. To jak już pochodzenie mamy ustalone to teraz technik. A KTO NIM JEST UWAGA:

@*****Hooltras aka @harnaś aka @Vitron aka @SUREK

Dobra to technika też już mamy z głowy.

Jezu opanujcie się, serwer na prawdę dobrze widać przygotowany, mnie osobiście jebie to kto będzie go prowadził, nawet moja mama może go prowadzić i być technikiem. To ma działać bez błędów i stabilnie. Jak na razie zapowiada się dobrze i oby tego nie zjebali. Amen.

Ja osobiście zagram ale w ISa nie wrzucę dopóki nie zobaczę stabilności.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

To nie są boty. Gość postawił coś (np. ciężarek) na f5 i automatycznie odświeżało stronę. ;)

Co do samej prezentacji:

Wygląd interfejsu, logowanie, okna wyboru postaci jest bardzo sympatyczny. Nowy wygląd m1 jest przeciętny, mapy są w miarę okej. Zawiodłem się za to na dungeonach. Zawartość handlarzy jest w porządku. Mounty przeciętne, oprócz tego z pająkiem, który jest niesamowity. Pety słodkie, z 3 nawet skradły moje serce. xD

Bronie są fajne, zbroje trochę gorsze. Jak coś to w "Pierścienie" nie działa kilka screenów - poprawcie to. Dobre efekty przy awansie i wbiciu poziomu. Logo przy bossie to słabizna, swap system jest super.

Dziękujemy za pozytywną opinię, ssy będą poprawione, także spokojnie.

Ja p******e ludzie błagam was.

Oficjalna nazwa serwera: aventusa/barii/atreyi/startrei/antarisa/Antarisa/vutarisa/vesterisa/wchujwiecotujeszczewymysla

Dobra. To jak już pochodzenie mamy ustalone to teraz technik. A KTO NIM JEST UWAGA:

@*****Hooltras aka @harnaś aka @Vitron aka @SUREK

Dobra to technika też już mamy z głowy.

Jezu opanujcie się, serwer na prawdę dobrze widać przygotowany, mnie osobiście jebie to kto będzie go prowadził, nawet moja mama może go prowadzić i być technikiem. To ma działać bez błędów i stabilnie. Jak na razie zapowiada się dobrze i oby tego nie spartolili. Amen.

Ja osobiście zagram ale w ISa nie wrzucę dopóki nie zobaczę stabilności.

W końcu ktoś kto myśli samodzielnie :)

sygn.png

Opublikowano

To nie są boty. Jakiś gość postawił coś (np. ciężarek) na f5 i automatycznie odświeżało stronę. ;)

Co do samej prezentacji:

Typie Ty żyjesz chyba w 2k8 roku xD CIĘŻAREK NA F5 XDDDDDDDD

Nadal nie widzę linku do profilu surka w zapowiedzi, nie polecam.

Widzimy się za miesiąc jak będziecie płakać że serwer pada bo nikt się nim nie zajmuje #teriosv1/2/3/4.

Opublikowano

Japie***le ludzie gdzie wy macie tego Vitrona w teamie? Nasluchaliscie się od spawacza że jest i teraz siejecie rakowisko

Jak ktoś pokaże dowody, że tu jest Vitron wysyłam kilo ziemniaków od ręki

O której dokładnie godzinie będzie client na betę?

Opublikowano

Co do samej prezentacji:

Typie Ty żyjesz chyba w 2k8 roku xD CIĘŻAREK NA F5 XDDDDDDDD

Widzimy się za miesiąc jak będziecie płakać że serwer pada bo nikt się nim nie zajmuje #teriosv1/2/3/4.

Już skończyłeś? Płaczesz i płaczesz ale to bez sensu, porównują nas do 3/4 projektów metina, chociaż sami zrobiliśmy wszystko i udowadnialiśmy to już od kilku miesięcy, faza 1 bety była już i jakoś każdy się zachwycał, ale najlepiej wejść na forum i pisać głupoty, szkoda mi Ciebie, lecz i tak zapraszamy serdecznie na betę serwera, za chwilkę udostępnimy klienta.

sygn.png

Opublikowano

To nie są boty. Jakiś gość postawił coś (np. ciężarek) na f5 i automatycznie odświeżało stronę.  ;)

Co do samej prezentacji:

Wygląd interfejsu, logowanie, okna wyboru postaci jest bardzo sympatyczny. Nowy wygląd m1 jest przeciętny, mapy są w miarę okej. Zawiodłem się za to na dungeonach. Zawartość handlarzy jest w porządku. Mounty przeciętne, oprócz tego z pająkiem, który jest niesamowity. Pety słodkie, z 3 nawet skradły moje serce.  xD

Typie Ty żyjesz chyba w 2k8 roku  xD CIĘŻAREK NA F5 XDDDDDDDD

Już skończyłeś? Płaczesz i płaczesz ale to bez sensu, porównują nas do 3/4 projektów metina, chociaż sami zrobiliśmy wszystko i udowadnialiśmy to już od kilku miesięcy, faza 1 bety była już i jakoś każdy się zachwycał, ale najlepiej wejść na forum i pisać głupoty, szkoda mi Ciebie, lecz i tak zapraszamy serdecznie na betę serwera, za chwilkę udostępnimy klienta.

Japie***le ludzie gdzie wy macie tego Vitrona w teamie? Nasluchaliscie się od spawacza że jest i teraz siejecie rakowisko
Jak ktoś pokaże dowody, że tu jest Vitron wysyłam kilo ziemniaków od ręki

To my też wyślemy drugie kilo :D

sygn.png

Opublikowano

x3YWYJ6.png

Zobaczymy co będzie z tym punktem, ssiki wszystkiego już zrobione :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...