Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy]

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozjebał mnie Crown Shield z tibii jako tarcza.  :D

W końcu ściągamy dużo graczy z Tibi :P

Nie chcę mi się czytać tej gównoburzy ale życzę wam abyście wytrzymali 2 tygodnie x D

Spokojnie wytrzymamy dużo dłużej :)

ciekawe przy jakiej ilości graczy

Na start celujemy w minimum 3000 Online ;)
XDDDDDD wy nawet 500 online nie zrobicie. Ludzie nie są na tyle głupi aby grać na tym czymś. Nie wspominając nawet że w tym czasie wszyscy będą grać na pandorce
Opublikowano

Nie chcę mi się czytać tej gównoburzy ale życzę wam abyście wytrzymali 2 tygodnie x D

źle policzyłeś vitron. 3000-2700=300 graczy a nie 3000. Myślałem że taki technik jak ty innowacyjny wie jaki liczyć.

Opublikowano

pozderkmi , nawet jakbyście mi dopłacili , to nie zagrałbym na tym shicie i odradzam - przejedziecie się grając tutaj  i to ostro

Opublikowano

Skislem lekko xD

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

pozderkmi , nawet jakbyście mi dopłacili , to nie zagrałbym na tym shicie i odradzam - przejedziecie się grając tutaj  i to ostro

Nie rozumiemy Ciebie zbytnio ale jeżeli możemy jakoś pomóc to zapraszamy na PW bądź FanPage odpowiemy na Wszystkie Twoje pytania. 

sygn.png

Opublikowano

Ja nadal czekam na odpowiedz jakie mieliście wczesniejsze projekty? :) oraz pod jakimi nickami były na innych projektach osoby z waszej administracji.No chyba ze to wasz pierwszy serwer ,w sumie Tibia to prawie jak metin  xD

Opublikowano

http://screenshot.sh/m3iYZBhfyGrqH   no to ladnie sie bawicie , ladne pieniadze poszly na to , przykladowo serwery ktore maja okolo 10 stron w zapowiedzi i temat stoi z tydzien maja okolo 20k czyli macie podkrecone o przynajmniej 10x i zeby miec tyle wyswietlen to chyba byscie musieli wykupić banner na google xD

Tyle stron odpowiedzi i wyświetlen z racji tego że to co sie tu odpierdala to juz jest przegiecie pały.Sewer powinien dostac zakaz publikacji na mpc,a SUREK wyjazd z mpc tj. zakaz wstawiania jakiegokolwiek syfu ze swojej spierdolonej kolekcji.

Opublikowano

super wypowiedz kolegi ...

ja będąc w pracy się nudziłem i przeczytałem wszystko ,,ze zrozumieniem'' : )

administracja nie potrzebnie reaguje na zaczepki ,,, ale coś chyba jest na rzeczy = ,,małe kłamstewka''

czy to serwer  vitrona - surka czy innego nie ma większego znaczenia - ważne żeby była w miarę aktywna/pomocna administracja,mało bugów,eventy = ale i tak najważniejsze jest to w jakim gronie się gra .

Na 100% zagram i na pewno poinformuje wszystkich swoich ,,metinowych'' znajomych o waszym serwie , co do zainwestowania w IS chyba się póki co się wstrzymam bo zawiodłem się na Żenadisie-Antarisie i 100zł poszło w pizdu... : ) 

życzę wam powodzenia !!!

Opublikowano

super wypowiedz kolegi ...

ja będąc w pracy się nudziłem i przeczytałem wszystko ,,ze zrozumieniem'' : )

administracja nie potrzebnie reaguje na zaczepki ,,, ale coś chyba jest na rzeczy = ,,małe kłamstewka''

czy to serwer  vitrona - surka czy innego nie ma większego znaczenia - ważne żeby była w miarę aktywna/pomocna administracja,mało bugów,eventy = ale i tak najważniejsze jest to w jakim gronie się gra .

Na 100% zagram i na pewno poinformuje wszystkich swoich ,,metinowych'' znajomych o waszym serwie , co do zainwestowania w IS chyba się póki co się wstrzymam bo zawiodłem się na Żenadisie-Antarisie i 100zł poszło w pizdu... : ) 

życzę wam powodzenia !!!

Jeśli dla Ciebie ma małe znaczenie czyj to serwer to idz na hamachi.A jeśli chodzi o SURKA to zapewne bedzie tam malo bugow + aktywna pomocna administracja i eventy ( heheszki -.- ) Chyba kur se kpisz...

Ps.SUREK jest jednym z typowych wrzodów na polskiej scenie mt2 więc nie wiem czego oczekujecie od Neliosa.A to że nie ma go przy tym projekcie możecie se dalej wmawiać.

Pozdrawiam nawiniaków.

Opublikowano

z tego co widzę spoko serwerek ale z tego co MPCforum pierniczy to jakieś kurestwo (ale c**j mu w dupke) zagram :)

Opublikowano

Cala zgraja dzieci od sa bala sie zrzucila. Zaladuje w isa xD. Moja kasa moja sprawa dzieci i skonczcie komus zagladac do portfela. Az tak dupa boli ze kogos stac na zaladowanie w is a wy bedziecie dostawac po dupie w grze? :( idzcie zbierac puszki to uzbieracie na is xD

Opublikowano

Cala zgraja dzieci od sa bala sie zrzucila. Zaladuje w isa xD. Moja kasa moja sprawa dzieci i skonczcie komus zagladac do portfela. Az tak dupa boli ze kogos stac na zaladowanie w is a wy bedziecie dostawac po dupie w grze? :( idzcie zbierac puszki to uzbieracie na is xD

Popieram ! :) olać hejterów i czekamy do jutra <3 REaper z jakiej szkaty dropia ta zbrojka exp ?

Opublikowano

Popieram ! :) olać hejterów i czekamy do jutra <3 REaper z jakiej szkaty dropia ta zbrojka exp ?

Niestety cała Polska pamięta cyrki Antarisa i tego gracze Metina wam ( administracji MPC nie wybaczą).

Odpowiedzmy na najważniejsze pytania

- Czy Nelios to odgrzewany Terios?

- Porównując dungeon Teriosa i Neliosa którę są identyczne odpowiem TAK.

Czy za Neliosem w takim razie stoi SUREK któremu przestało już wychodzić dymanie graczy na 2 tygodniowych kotletach

- Tak

Czy jest na to jakiś dowód ?

- filmik ZabQ w którym mówi dosłownie, że twórcą Neliosa jest Surek "

Dziwi mnie, że tak dużo moderatorów z MPC wypowiada się pozytywnie na temat tak dennej zapowiedzi Neliosa ( Nawet Antaris miał lepszą zapowiedź a wytrzymał miesiąc).

Oraz kilka słów od waszych użytkowników do władzy MPC :

Niestety, ale po wydarzeniach z Antarisa, gdzie :

- wydymaliście graczy na kasę

- olaliście kompletnie serwer, gdzie bug na yangi oraz bonusy z IS działał od początku serwera i doprowadził do jego końca

- serwer który miał być Nową Jakościa MPC wytrzymał raptem miesiąc aktywności graczy.

Chcę wam napisać, że kolejne stawianie serwerów co 2 tygodnie pod innymi nazwami, zmienianymi nickami techników czy sponsorów i agitacją takich serwerów przez administracje MPC,  żeby dalej okradać swoich użytkowników na pieniądze się kończy. Dowodem na to jest właśnie ta zapowiedź oraz komentarze użytkowników.

A ja chętnie zobaczę za 2 tygodnie ile Nelios ma aktywnych graczy i czy jeszcze stoi.

P.S 

miło że za każdym razem kiedy używam słowa B . U . G . A .R . I . S, i tak zapisuje się Antaris.

No ale widocznie Administracja MPC nie przepada za tym słowem :D

Opublikowano

Nie pierd.... Tyle już, najpierw Nemeris, potem Zandia a teraz tutaj liżesz dupe jak skurwesyn :v. Rzygać się chce jak na to się patrzy.

@topic. Jakie maks sr sa i umy?

obraz.png

Opublikowano

15k pln na taki serwer + pol roku pracy, interesujace.

Mam nadzieje, ze jak tyle kasy wywaliles to Twoj serwerek postoi dluzej niz miesiac.

Chyba, ze sie zabezpieczyles na kolejne 50 Twoich kotletow zeby nie wydawac pozniej $$.

PS@
Nie wbije na tego serwa, siedze tutaj zeby poczytac jak ten wasz adminek was klamie.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Jakim cudem ta prezka jeszcze nie jest wyje*ana z działu??? Ładne przelewiki szły widzę, ale kasa jest ważniejsza niż dobro forum które już dawno stało się rakowiskiem przez administrację...

Opublikowano

Jeżeli lubicie grac na gównach które padają po mies/2 to sobie grajcie na serwerach Surka, wy będziecie jebani w dupe nie ja. Wasz hajs, możecie se z nim robić co chcecie, jeżeli lubicie wypierdalać go do śmieci, wasza sprawa. Ta prezentacja łamie regulamin który jak widać nie dotyczy Surka i tego technika z dupy. W*****a mnie to że Makina bardziej obchodzi $ niż społeczność i dobro tego forum.

Opublikowano

Szczerze to i tak wbije na serwer ta dzieciarnia od Rafona, bo oni nie wiedzą kto to jest Surek, ile miał serwerów i ile stały. Tylko polecą za Rafonem "robić dymy"

Jak beta wystartowała? Czy śnieżyca zasypała technika?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...