Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy]

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niezły kabaret na tym mpc ostatnio widzę, łączenie kont xDD 

Co do serwera nie mam zdania, ale śmierdzi mi tu gównem ;c 

Byłeś na becie? Albo chcesz wejść aby samemu ocenić? To serdecznie zapraszamy :)

sygn.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja już nawet nie zaglądam. Każdy serwer, do którego team zakłada specjalnie nowe konto z jego nazwą kończy w krótkim czasie tak samo.  :yay:

I nie, nie piszcie mi, że mam wejść i zajrzeć na betę. Po prostu sobie poczekam max. miesiąc i ustawię sobie w "O mnie" screenshota z waszym tematem w koszu.

~ Wróżbita Maciej 2016 (uprzedziłem wasze docinki koledzy)

Opublikowano

Ja już nawet nie zaglądam. Każdy serwer, do którego team zakłada specjalnie nowe konto z jego nazwą kończy w krótkim czasie tak samo.  :yay:

I nie, nie piszcie mi, że mam wejść i zajrzeć na betę. Po prostu sobie poczekam max. miesiąc i ustawię sobie w "O mnie" screenshota z waszym tematem w koszu.

~ Wróżbita Maciej 2016 (uprzedziłem wasze docinki koledzy)

To Twoje zdanie. 

sygn.png

Opublikowano

Byłeś na becie? Albo chcesz wejść aby samemu ocenić? To serdecznie zapraszamy :)

Wybacz nie skorzystam, nie marnuje już czasy na polskie serwery bo wiadomo jak kończą ;) Wypowiedziałem się jedynie dlatego, bo zaciekawiła mnie ta opcja z łączeniem kont na mpc xD Ale będę miły i życzę powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Wybacz nie skorzystam, nie marnuje już czasy na polskie serwery bo wiadomo jak kończą ;) Wypowiedziałem się jedynie dlatego, że zaciekawiła mnie ta opcja z łączeniem kont na mpc xD Ale będę miły i życzę powodzenia. 

Będę szczery zagraniczne serwery korzystają z usług Polskich techników ale i tak są słabe, ale okej  nie ma problemu nie zmuszamy jednak jak byś chciał przetestować to zapraszamy. Miłej nocy i dziękujemy.

sygn.png

Opublikowano

A moze jakis konkurs na SM, który by się odbył na fp? A tak ogólnie, kiedy będą wyniki podań na tut/GM? Z tego co pisaliście, TS mial byc dostepny 2dni przez startem, a teraz piszecie, że bedzie kilka godzin przed startem. I jak to jest, że Surka jest to serwer a się ukrywacie?

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo, nie można posiadać w nazwie użytkownika - NAZWY SERWERA.

Aby tak piszę bo każdy użytkownik powinien być traktowany równo więc @kwiatmix myślę, że coś z tym zrobisz.

Opublikowano

7.  Cały zespół serwera musi zostać wypisany w zapowiedzi/prezentacji wraz z odnośnikami do profili na MPC (dotyczy to również sponsora). Każdy członek zespołu musi posiadać przynajmniej 3 miesięczny staż na forum. Kara za brak: Usunięcie prezentacji z MPCforum.

Proszę o usunięcie prezentacji.

Opublikowano

7.  Cały zespół serwera musi zostać wypisany w zapowiedzi/prezentacji wraz z odnośnikami do profili na MPC (dotyczy to również sponsora). Każdy członek zespołu musi posiadać przynajmniej 3 miesięczny staż na forum. Kara za brak: Usunięcie prezentacji z MPCforum.

On chyba jasno powiedział, że reszta nie ma kont na mpcforum. Czego w tym zdaniunie rozumiesz pionku?

Aby tak piszę bo każdy użytkownik powinien być traktowany równo więc @kwiatmix myślę, że coś z tym zrobisz.

Kolejny pionek do kolekcji. Nazwa serwera to Nelios.pl a jego nazwa na forum MPC to NeliosMt2. Gdyby serwer nosiłby nazwe NeliosMt2 to zgadzam się, ale nie nosi więc eyjdz pionku.

Opublikowano

On chyba jasno powiedział, że reszta nie ma kont na mpcforum. Czego w tym zdaniunie rozumiesz pionku?

Kolejny pionek do kolekcji. Nazwa serwera to Nelios.pl a jego nazwa na forum MPC to NeliosMt2. Gdyby serwer nosiłby nazwe NeliosMt2 to zgadzam się, ale nie nosi więc eyjdz pionku.

Regulamin jest jasny, czego nie rozumiesz? Każdy członek teamu musi posiadać konto na forum. Pisałem, że to bezsens, ale @esej odpowiedział, że to zabezpieczenie - najwyraźniej znajomości są ponad regulaminem.

tenor.gif

Opublikowano

Ale co ty mi tu skaczesz mała pchło. Nazwa serwera to Nelios nie nelios.pl.... ".pl" jest rozszerzeniem domeny. Ma w swojej nazwie wyraz "nelios"? Ma - także szkoda strzępić ryja na dłuższe skomentowanie Twojej wypowiedzi. Pozdrawiam ludzi, którzy dbają o Twoją edukację.

Co do postu wyżej (kilka miejsc) o nickach administracji... Nie mają kont <- muszą założyć i czekać 3 miesiące z prezentacją aż nabiją staż, to wynika z regulaminu.

Opublikowano

Regulamin jest regulaminem. Prezka powinna być dawno OUT. Nie mają kont? Niech zakładają i czekają 3 msc. 

###

Jest chyba wyraźnie zaznaczone, że "caly zespół musi"

Opublikowano

Te forum coraz bardziej się stacza.. wywalcie wszystkie regulaminy, bo na c**j one tutaj służą. 

@Makin wziąłbyś się za normalną prace, bo bycie administratorem forum ci nie wychodzi. 

Opublikowano

Od momentu zaznaczenia do 6;05. Nawet porównanie do Teriosa iks deeeeeeeeee i aventusa (team yougames czyli sherer  mike maja aventusa.) czyli typowy symulator farmy :v. Nie polecam, bo na starcie pełno ludzi a po tygodniu-dwóch serwer pada. Surek go nie wyłącza bo niby stoi ale co tam... :D.

obraz.png

Opublikowano

https://youtu.be/P-aAowrwP5k?t=321 Od momentu zaznaczenia do 6;05. Nawet porównanie do Teriosa iks deeeeeeeeee i aventusa (team yougames czyli sherer mike maja aventusa.) czyli typowy symulator farmy :v. Nie polecam, bo na starcie pełno ludzi a po tygodniu-dwóch serwer pada. Surek go nie wyłącza bo niby stoi ale co tam... :D.

To po co Surek się ukrywasz pod innymi nickami, jak sam zabq mówi w filmie, że tu jesteś w administracji. Zabq powiedział, że seria będzie przez 2tyg. Na tyle mu zapłacisz? Czyli widze nie masz planow, żeby dłużej stał serwer. Czyli po 2 tyg zwijasz interes i już tworzysz next serwer...

Co za patologia się tu dzieje...

Reklama będzie u luja ogluszacza? Xdddddd

Nie ma podanej całej administracji, więc prezke do kosza. To, że administracja mpc ma układy z wami, to każdy o tym wie.

Po drugie główny założyciel tematu ma 4dni swoje konto...,a posty z 2014. No kur** magia na tym forum się dzieje.

Opublikowano

Jest Kilka Pytań:

1. W ile wbiję max lvl bez IS'a
2. Czy item shop dostępny jest w grze z dropu? ( nie mam na myśli żadnych typowych eventów OX etc.)
3. Czy drop ulepszaczy jest jakiś w miarę ogarnięty czy będę sie musiał pier*olić z eq przez 3 miechy?
4. Skąd broń z Srednimi obrażeniami?
5. Czy jesteście tą ekipą o której pisałem z Kingą ( a żebyscie mnie na bete wcisneli )

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Zagram :D mega serwer 

Ty i tak grasz na każdym serwerze !

Czemu opcja pobierania clienta została wyłączona na stronie ?

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Serwer jak inne nic w nim ciekawego nie widzę.

Grrr. Szkoda że jesteśmy autorami niektórych systemów a inne serwery zaczęły kopiować szkoda że tego nie widzisz ale cóż.

https://youtu.be/P-aAowrwP5k?t=321 Od momentu zaznaczenia do 6;05. Nawet porównanie do Teriosa iks deeeeeeeeee i aventusa (team yougames czyli sherer  mike maja aventusa.) czyli typowy symulator farmy :v. Nie polecam, bo na starcie pełno ludzi a po tygodniu-dwóch serwer pada. Surek go nie wyłącza bo niby stoi ale co tam... :D.

To teraz jeszcze aventusa w to mieszacie o kurde coraz ciekawiej się robi, ale spoko nabijaj nam komentarze dla nas lepiej :)

sygn.png

Opublikowano

Grrr. Szkoda że jesteśmy autorami niektórych systemów a inne serwery zaczęły kopiować szkoda że tego nie widzisz ale cóż.

https://youtu.be/P-aAowrwP5k?t=321 Od momentu zaznaczenia do 6;05. Nawet porównanie do Teriosa iks deeeeeeeeee i aventusa (team yougames czyli sherer  mike maja aventusa.) czyli typowy symulator farmy :v. Nie polecam, bo na starcie pełno ludzi a po tygodniu-dwóch serwer pada. Surek go nie wyłącza bo niby stoi ale co tam... :D.

To teraz jeszcze aventusa w to mieszacie o kurde coraz ciekawiej się robi, ale spoko nabijaj nam komentarze dla nas lepiej :)

Czy ja gdzies go zamieszalem? Napisalem ze porownanie do teriosa i aventusa, czytaj uważnie a jak nie to obejrzyj to co wstawil Wasz kolega zabq^^. A te filmiki z systemami to hmm? Brodacz Wam nagrywa? :D :D.

obraz.png

Opublikowano

Czy ja gdzies go zamieszalem? Napisalem ze porownanie do teriosa i aventusa, czytaj uważnie a jak nie to obejrzyj to co wstawil Wasz kolega zabq^^. A te filmiki z systemami to hmm? Brodacz Wam nagrywa? :D :D.

Wiesz co nie zamierzam wchodzić z Tobą w dyskusje bo to nie ma sensu, chcesz wejdź sobie na betę i porównaj te serwery jak coś znajdziesz podobnego to props.

serwer fajny zawitam ale reklamowanie sie na mpcforum to juz chyba jest anty reklama :)

serwer fajny zawitam ale reklamowanie sie na mpcforum to juz chyba jest anty reklama :)

Tzn?

sygn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...