Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy]

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie japierdole hahahaha

Nawet jak to surek xD nawet jakto sam Santriel by był xD to co? Zrobi i postawi dobry serwer na pare miesiecy grania i mozna pykac,zrobic eq,pobic sie poznac nowych ludzi xD

W czym wy macie problem?

Nahapie sie hajsu i c**j.

Ktos ładuje mu w te serwery hajs wiec nie sobie zarabia tyle w temacie

:)

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miałem okzaje zagrać troszkę na serwerze i jak dla mnie to sporo tego wszystkiego i ścina niesamowicie grę.

Lecz mimo wszystko jestem z tych co woli spokojniejsze klimaty no i spokojniejszą rozgrywkę.

Co można powiedzieć wiecej co do serwera ? Spodobały mi się wykonywania questów a co do reszty to jedna opinia.

Pozdrawiam. :D

837341413742376668518.png

Opublikowano

logo.png

Hej, na samym wstępie chcielibyśmy podziękować Wam za to że to dzięki Wam projekt Nelios odniósł tak ogromny sukces w prywatnych serwerach metina, my jako załoga dołożymy wszelkich starań abyście mieli w nas oparcie bo przecież bez Was nie ma nas, w wyniku czego wprowadzimy kilka udogodnień dla naszych graczy od teraz będziemy zajmować się każdą kradzieżą chociaż nie musimy, możecie śmiało pisać do nas w tej kwestii tak samo każdą propozycje na nowy system czy też poprawienie obecnych z chęcią przeanalizujemy, ale koniec tego gadania pora przejść do omówienia tematu a więc:

2.png

Zmiany/Poprawki:

• Poprawiono misje sytuacja w mieście,
  • Poprawiono działanie dungeonów(optymalizacja questowa),
  • Poprawiono Złotą Szaktułke Kart Okey,
  • Poprawiono resp metina(1szt.) na mapie 105 od teraz nie będzie już w ścianie,
  • Dodano możliwość wymiany u Seon-Pyeong(Sura) Kamieni w cenie 3 za 1,
  • Został dodany na stronę kalendarz eventów pod tym linkiem:

http://nelios.pl/events

• Będziemy informować na bierząco o eventach właśnie tutaj!
  • Na stronę dodaliśmy nową mini grę Lotto:

http://nelios.pl/ucp/lotto

• Odpowiedzi na supporcie znacznie się ukróciły,
  • Włączono Event Kart Okey,
  • Poprawiono questy administracyjne,
  • Dodano automatyczną wiadomość,
  • Przygotowaliśmy ponad 100 autorskich pytań do OX,
  • Dodano kilka przedmiotów za PO
  1. Smoczego Serca,
  2. Instr. Smoczej Furii,
  3. Instr. Smoczych Pazurów,
  4. Olejek wygnania.
  • Zmieniono czas w miksturkach:
  1. miksturab.pngBłękitna Mikstura- Siła +15 Czas trwania: 120 sekund
  2. miksturar.pngRóżowa Mikstura- Inteligencja +15 Czas trwania: 120 sekund
  3. miksturas.pngSeledynowa Mikstura- Zręczność +15 Czas trwania: 120 sekund

6KvP7Jq.png

Pora przejść do planów na przyszłość serwera, gdyż chcemy utrzymać się tak wysoko jak jesteśmy na Polskiej scenie metina, aktualizacje będą pojawiąć się w każdym tygodniu po 1/2 oczywiście przerwy typu optymalizacja maszyny będzie na oko co 2 dni, bo najważniejszy jest dla nas Wasz komfort rozgrywki będziemy dalej dążyć do perfekcji aby nasze modele i systemy zadziałały nawet na komputerze z 1995 roku, jak na razie idziemy w dobrą stronę. No dobra ale przejdźmy w końcu do tych planów na przyszłość a więc:

• System Skinów - zostanie wprowadzony w przyszłym tygodniu, drop będzie z każdego dungeona w zależności od poziomu skinu, będą one ulepszane, co i jak dokłanie opiszemy na forum w przyszłym tygodniu.
  • Wasze propozycje pozytywnie rozpatrzone zostaną wprowadzane od następnego tygodnia, o wszystkim będziemy informować na bieżąco na forum.
  • Nowy dungeon 200 poziom który ma powiązanie z cmentarzyskiem wejdzie w kolejnej aktualizacji po tym weekendzie.
  • TeamSpeak3 - tutaj mamy mały problem z serwerownią nie chcemy wypuścić Wam serwera który ktoś by mógł "zgasić", dlatego musimy poczekać troszkę na osobę odpowiedzialną za to lub połączyć się z jakimś publicznym serwerem, propozycje możecie zgłaszać na FanPage.
  • Zwiększenie maksymalnego poziomu - za przeszło 2 tygodnie (maksymalnie 3) zostanie zwiększony maksymalny poziom do 210 w tym patchu wejdzie:
  1. - Nowy Set PVP/EXP,
  2. - Nowa Biżuteria,
  3. - Nowe mounty,
  4. - Nowe Pety,
  5. - Nowe 2 dungeony,
  6. - Nowa mapa expowiskowa,
  7. - Oraz kilka innych rzeczy.
  • Halloween - ten event zapamiętacie u nas na bardzo długo planujemy wprowadzić bardzo dużo ciekawych rzeczy do zdobycia przede wszystkim ItemShop ale o tym co będzie się działo na halloween dowiecie się w przyszłym tygodniu, lecz gwarantujemy będzie mega!
No i na koniec zostawiam moją nieobecność macie prawo wiedzieć co i jak wiec ja jako [HA]Reaper  nie bedę dostępny od dnia 21 października do 23 października, powód jest prosty PGA, po powrocie zabieram się odrazu do robienia aktualizacji, oczywiście moja nieobecność nie wpływa w ŻADNYM stopniu na kontakt z administracją, oraz eventach bo będą prowadzone przez inną osobe odpowiedzialną za to.

Aby zmiany weszły w życie prosimy zaktualizować klienta gry Patcherem.

Z poważaniem Administracja Nelios.pl

sygn.png

Opublikowano

po co nowe sety exp ??????????????? 

na secie starowym mozna ubic max bossa w 15 sekund - dodajac nowego dungeona pomysl nad tym zeby boss był bossem nie pieskiem z m1 

Opublikowano

wszedlem z czystej ciekawosci.

I zauwazylem ze 3/4 misji nawet mi sie nie pojawia abym zrobil.

Opublikowano

Misje się nie pojawiają ( np. Nowy Bojownik ), kolejne to nie wiem czy błąd czy nie, ale polowanie na moby jest tylko na 1 lvl, a na metiny tylko na 40 .. :) Wiem że za te misje się g*wno dostaję, ale chyba nie o to chodziło żeby było po jednej misji tego rodzaju ? 

Serwer na razie się trzyma ok, dość fajnie się gra, dużo ludzi, tylko .. czy to nie będzie tak jak z poprzednimi serwerami surka ? Czyli ze 2-3 miesiące potem zero zainteresowania i upadek ? Stać pewnie będzie, bno lanerisy do dzisiaj stoją, ale jak już surek olewa to i graczy zaraz nie ma, a jak nie ma to ja to już nazywam upadkiem :)

Opublikowano

na secie starowym mozna ubic max bossa w 15 sekund - dodajac nowego dungeona pomysl nad tym zeby boss był bossem nie pieskiem z m1

Chce zobaczyc jak smoka z eq startowym ubijesz w 15sec xD

Opublikowano

Chce zobaczyc jak smoka z eq startowym ubijesz w 15sec xD

kolego, na marmur hacku beran schodzi w równo 7 sec :)

Opublikowano

No nie wiem czy w 15 sekund w eq bez potworów ubiłbyś max bossa, na serwerze będą silniejsze bossy, lecz dopiero w aktualizacji, która "uaktywni" gildie

sygn.png

Opublikowano

No nie wiem czy w 15 sekund w eq bez potworów ubiłbyś max bossa w 15 sekund, na serwerze będą silniejsze bossy, lecz dopiero w aktualizacji, która "uaktywni" gildie

szkoda, że nie dodaliście tego spróbuj ponownie na dungeonach, bo to tepanie się na tą mapkę z dungami jest męczące

Opublikowano

NeliosMt2 

Ciesze sie ze beda mocniejsze bossy - mialem małego ,,focha'' ale w takim razie wracam do gry - powodzenia z następnymi  aktualizacjami i w nowych pomyslami

co do aktywnosci ludzi to sporo - wracam z pracy ok 4/5tej i nie kiedy niema żadnego bossa / metina do ubicia - to o czymś swiadczy

serwer Nelios  oceniam 8/10 i polecam oczywiscie 

Opublikowano

200lvl wbity, misje porobione. a zeby zrobic eq na L to potrzebujesz kilka dni monotonii klepania smoka. Robisz sobie smoka jakieś 10h, nadropisz w pizde ulepków, a tu popali po 5-15 razy i ulepszy max 2 poziomy xD. Mimo wszystko fajnie się expiło i farmiło, dzięki za troche zabicia czasu Siurek :D 

Opublikowano

No nie wiem czy w 15 sekund w eq bez potworów ubiłbyś max bossa w 15 sekund, na serwerze będą silniejsze bossy, lecz dopiero w aktualizacji, która "uaktywni" gildie

szkoda, że nie dodaliście tego spróbuj ponownie na dungeonach, bo to tepanie się na tą mapkę z dungami jest męczące

Dodamy to prawdopodobnie w kolejnej aktualizacji

sygn.png

Opublikowano

Jeżeli ktoś zastanawia się ile gra tutaj osób,to wcale nie jest ich tak wiele ! :)
Nie widać tego ani po miastach ,ani nawet po czacie.
Jedyne czego tu jest pełno to sklepów offline.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Prosiłbym o zwrot pieniędzy za moją klawiatura ponieważ jak padłem 5 raz przy jednym bossie na mapie 125 to rozjebałem klawiaturę ;) 

Opublikowano

Prosiłbym o zwrot pieniędzy za moją klawiatura ponieważ jak padłem 5 raz przy jednym bossie na mapie 125 to rozjebałem klawiaturę ;)

To polecam jakiegoś dobrego psychologa.

Opublikowano

To polecam jakiegoś dobrego psychologa.

'yebac psyhologa' niech sie nauczy odpowiednio bony w eq dobierac, eq ulepszac i poctawa to biale rosy oczywiscie xD

Opublikowano

'yebac psyhologa' niech sie nauczy odpowiednio bony w eq dobierac, eq ulepszac i poctawa to biale rosy oczywiscie xD

"poctawa" to jest nie robić takich błędów we własnym języku...

Komputer: z NASA.

Opublikowano

"poctawa" to jest nie robić takich błędów we własnym języku...

Jezyk ojczysty to ja znam bardzo dobrze, denerwuja mnie takie trole jak wyzej ;)

Oplaca sie tutaj grac czy dalej sa takie lagi podczas expienia 75+? <-- Nie nie mam komputera z drewna....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...