Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nelios [Dedyk] [Easy]

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Duzo ludzi? W ile max level sie wbija? Gra nie jest jak na Teriosie, ze zeby cos zrobic trzeba zabijac berana na hackach po 400x dziennie? xD

Naprawcie koncowe q biologa, bo pamietam jak ostatnio to pobugowalismy to serwer zamkneliscie po 2 dniach :D

• System operacyjny: Windows Vista, 7

Czyli na XP nie ma opcji?

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Duzo ludzi? W ile max level sie wbija? Gra nie jest jak na Teriosie, ze zeby cos zrobic trzeba zabijac berana na hackach po 400x dziennie? xD

Naprawcie koncowe q biologa, bo pamietam jak ostatnio to pobugowalismy to serwer zamkneliscie po 2 dniach :D

ja mam xp i śmiga :P

ov9t.png

Opublikowano

Teoretycznie na XP też Ci powinno zadziałać

Ludzi jest bardzo dużo

Exp zależy od tego czy masz wolnego spota i nikt CI na niego nie wbija (prawie każdy spot zajety wiec bez walki ciezko)

sygn.png

Opublikowano

NeliosMt2

Jesli to jest easy to ogarnij konia :) expie sobie pare godzin, umieram i mi wywala komunikat ze "twoj kon jest zbyt zmeczony", na czym ja mam k***a jedzic? xD 30zl nie chce wydawac, a chcialbym jeszcze pograc dzisiaj

Opublikowano

NeliosMt2

Jesli to jest easy to ogarnij konia :) expie sobie pare godzin, umieram i mi wywala komunikat ze "twoj kon jest zbyt zmeczony", na czym ja mam k***a jedzic? xD 30zl nie chce wydawac, a chcialbym jeszcze pograc dzisiaj

To sobie wbij 21 lvl konia, co to za problem

Kiedy update, bo nie ma co robić na serwie.  Zero eventów, niby miała być rozpiska, ale jakoś jej nie widać.  

Są misje od kolekcjonera na szkaty których nie ma na serwie, a są w is... Czyli trzeba wydać 50 zł, żeby zrobić ta misje...  Macie z 5 GM-ów, ale nie widać ich w grze... Ludzie na dmg wchodzą na wojny, expią od 1 od 200 na dmg i nic z tym nie jest robione. 

To nieźle blokujesz moje IP na serwerze, żebym nie mógł się zalogować...  Grałem, grałem  i nagle dostałem kicka i już się zalogować nie moge... 

Polecam, takie cyrki tylko na tym serwie...

Opublikowano

NeliosMt2

To sobie wbij 21 lvl konia, co to za problem

Kiedy update, bo nie ma co robić na serwie.  Zero eventów, niby miała być rozpiska, ale jakoś jej nie widać.  

Są misje od kolekcjonera na szkaty których nie ma na serwie, a są w is... Czyli trzeba wydać 50 zł, żeby zrobić ta misje...  Macie z 5 GM-ów, ale nie widać ich w grze... Ludzie na dmg wchodzą na wojny, expią od 1 od 200 na dmg i nic z tym nie jest robione. 

To nieźle blokujesz moje IP na serwerze, żebym nie mógł się zalogować...  Grałem, grałem  i nagle dostałem kicka i już się zalogować nie moge... 

Polecam, takie cyrki tylko na tym serwie...

Eventy rozpoczną się podczas halloween 

Szkaty będą podmieniona

Gmowie cały czas banują boty

sygn.png

Opublikowano

ile osob online wieczorami ? is staly ?

Pety na zawsze 

Wierzchowce / Fryzury / Kostiumy na 60 dni 

Lizak do expa : 2 dni gdy założony ;) 

Opublikowano

Polecam serwer, prezentacja bardzo ładnie wykonana a serwer jeden z lepszych.

Dziękujemy za miłe słowa :)

Ocenianie i polecanie serwera po prezentacji, to jakby oceniać umiejętności prostytutki po ciuchach i makijażu...

Opublikowano

Serwer spoko gdyby nie to że absy na ninje archer są zbugowane, bardzo mało osób, same shopy offline jak dla mnie nie warty większego grania. Do 100 lvl można se pograć potem chu*nia ;d

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Większość negatywnych opinii w tym topicu to jakies brednie. Mało ludzi ? pograj chwile na Pandorze która ma 3k online i porównaj .. według mnie serwer jest petarda, i admini zajmują się nim zadziwiająco dobrze. Od startu żadnego poważnego buga przez którego gracze mogli odejść, żadnej ponadczasowej przerwy, co chwile aktualizacje poprawiające mniejsze bugi i dodające nowe rzeczy. Gram i polecam. 

Opublikowano

Większość negatywnych opinii w tym topicu to jakies brednie. Mało ludzi ? pograj chwile na Pandorze która ma 3k online i porównaj .. według mnie serwer jest petarda, i admini zajmują się nim zadziwiająco dobrze. Od startu żadnego poważnego buga przez którego gracze mogli odejść, żadnej ponadczasowej przerwy, co chwile aktualizacje poprawiające mniejsze bugi i dodające nowe rzeczy. Gram i polecam. 

Pomijajac oczywiscie misje ktore nie pojawiaja sie 3/4 osoba na serwerze?

To nie ma zadnego powaznego bugu.

Nie wiem co ua inteligent to wymyslal.

Ale eq 125 (albo 130 chuy go wie) ma slabsze bony jak eq na 100lvl /czy tam 105 jeden uj/

Opublikowano

logo.png

Jest to kolejna mniejsza aktualizacja która wchodzi do naszej cudownej rozgrywki.

- Poprawiono szept:

1.jpg

~Suwak,
~Elementy Graficzne,
- Dodano do ulepszania informacje o ilości posiadanych ulepszaczy,

2.jpg

- Poprawiono misję "Nowy Bojownik" jeżeli ktoś jej nie otrzymaj już powinien dostać,
- Poprawiono misje kolekcjonera 13

Został zmieniony wygląd FanPage i jest to "wstęp" do eventu który zostanie przedstawiony w piątek/sobote.

Oczekujcie na kolejną aktualizacje jutro o tej samej porze.

Aby zmiany weszły w życie prosimy zaktualizować klienta gry patcherem.

Z poważaniem Administracja Nelios.pl

Z poważaniem Administracja Nelios.pl

sygn.png

Opublikowano

Wszedłem z ciekawości, wrażenia? Czysty terios z podmienionymi teksturami  xD  xD  xD  xD  xD.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szkoda, że tak mało graczy a wy już nie inwestujecie w reklamie i jakiś fajniejszych eventów nie ma ;) 

d2dp.png

Opublikowano

Powie mi ktoś dlaczego te ścierwo  wróciło do publikacji?Bo już tam prawie nikt nie gra? :D

PS .Pozdrawiam wszystkich co tak bronili Surka i tego gówna 

Opublikowano

Powie mi ktoś dlaczego te ścierwo  wróciło do publikacji?Bo już tam prawie nikt nie gra? :D

Żebyś miał zagadkę.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Żebyś miał zagadkę.

Skoro surek ma zakaz publikacji a to jego serwer .. więc?

d2dp.png

Opublikowano

Żebyś miał zagadkę.

Skoro surek ma zakaz publikacji a to jego serwer .. więc?

Ja mam zakaz od kiedy? Kto CI kolego takich głupot nagadał nigdy nie miałem zakazu xD

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...