Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2 czyli 4300 graczy online

JestemTuu.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz tylko restart diamonda, elite itd. Po kolei wszystkie stare serwery. To jest jak widać przepis na "sukces", a nie jakieś tam nowe rozwiązania. :)

Opublikowano

Teraz tylko restart diamonda, elite itd. Po kolei wszystkie stare serwery. Przepis na sukces, a nie jakieś nowe rozwiązania. :)

kończące się pelerynki, potki i brak bsa to przepis na sukces? xD

Opublikowano

Teraz tylko restart diamonda, elite itd. Po kolei wszystkie stare serwery. Przepis na sukces, a nie jakieś nowe rozwiązania. :)

Otóż to, widzisz jak to wszystko wygląda. Liczby dają hajs, a jak na razie ludzi nie brakuje.

Opublikowano

xxx

Jeżeli potrzebujesz pomocy ze swoim serwerem napisz do mnie na: PW/GG :D

Opublikowano

po co placic za cos takiego?nie mozna sie zalogowac do gry a jak sie uda to po paru metrach wywala.. takich lagow nie widzialam na zadnym privie.. nie polecam.. 

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano

po co placic za cos takiego?nie mozna sie zalogowac do gry a jak sie uda to po paru metrach wywala.. takich lagow nie widzialam na zadnym privie.. nie polecam.. 

powiedziales raz. Przeczytalismy. Cos takiego napisalo tez xxx osob. Teraz grzecznie prosze o zamkniecie mordy iz to wszystko wiemy.

Opublikowano

jest tu jakiś pierścieni antyexp lub coś w tym stylu  bo grałem na pierwszej odsłonie parę lat temu  i nie pamiętam???

Opublikowano

Teraz tylko restart diamonda, elite itd. Po kolei wszystkie stare serwery. To jest jak widać przepis na "sukces", a nie jakieś tam nowe rozwiązania. :)

Był rework diamonda 1:1 i grało ze 100 osób? :) 

Nadal pozostaje przy zdaniu, że ten hype niedługo minie ;p

Opublikowano

Obstawiam, że za tydzień będzie już połowa tego co teraz ;) Gra mega dużo ludzi ale nie było bety z tego co widzę - drop itd. więc trochę to psuje początki serwera.

Jasiu była beta tylko zamknięta, nie wpuszczali po prostu za dużo bydła do testowania bo to się mija zawsze z celem...

Dzisiaj 5,2k w południe także jest progress ;)

Opublikowano

Był rework diamonda 1:1 i grało ze 100 osób? :) 

Nadal pozostaje przy zdaniu, że ten hype niedługo minie ;p

Ale czyi i jaki to był rework. Co do Twojego zdania na temat pandory to się zgadzam.

Opublikowano

serwer jakaś porażka nie da się zalogować, start przesunięty o jeden dzień po czym pada i przenoszą na jeden serwer

tak się kończy stawianie serwera na 16 gb ram

xD

Opublikowano

Śmieszą mnie farmazony typu "Serwer nie pociągnie, bo pelerynki, potki, strony eq hurr durr". W takim razie czemu super wygodne i nowoczesne nie przyciągają takiej liczby graczy?

Antaris?

Nie wiem co ludzi ciagnie do tej Pandory. Pvp przeciwko osobie ktora ma 100% ABS na ciebie to jest glupota a nie frajda. Ja podziekuje, wole pojsc sobie na jakies hardzika w ktorym pvp zalezy od tego kto wiecej czasu spedzil na drop oraz kto na lepsze eq zarobi.

Edit: Pamietajmy ze na Antarisie tez bylo duzo ludzi na starcie, a teraz? %5E%5E.png

Fenomen tego serwera nie opiera się na pvp, tylko na wojnach i walkach na spotach. Zdecydowanie wolę to, niż pvp w stylu >kto pierwszy walnie skilla< na współczesnych serwerach.

Fenomen tego serwera opierał się. Nikt nie wie jak będzie teraz. Jeśli grasz na serwerach, gdzie pierwsza osoba, która walnie skilla wygrywa, to współczuję.

Oceniać ten serwer będzie można tydzień/2/miesiąc po starcie. Teraz każdy jest nahajpowany na serwer, bo stare czasy i wgl., a już widać pierwsze narzekania na to, że trzeba pelerynki i poty mieć przy sobie. Zobaczymy jak gracze pograją dłużej na serwerze, bo na razie w dniu startu pograli 2h xD

^masz większy ból dupy do harnasia, niż zagorzali katole do śmieszków w wydarzeniu "Konkurs Fotograficzny "Ja i mój papież"" :((

Ty k***a debilu, bo jak inaczej można Ciebie nazwać, rozumiesz, że ten serwer niczym w zupełności niczym nie różni się od starej pandory i nie będzie Twoich jebanych nieskończonych potów i pelerynek, WIĘC MOŻECIE ZAMKNĄĆ PYSK I SPIERDALAĆ, A TY SA*** JAK TO CZYTASZ TO PRAGNĘ CI OZNAJMIĆ, ŻE WYGLĄDASZ JAKBYŚ MIAŁ WYLEW, A PLUJESZ SIĘ JAKBYŚ ZJADŁ WSZYSTKIE ROZUMY POJEBIE, ELO

Jutro poniedziałek, idziesz do podstawówki, więc może nauczą cię tam czytania ze zrozumieniem. Grałem na elite, pandorze, diamondzie, dragonie, gdy ty pytałeś się gdzie expić na 10 lvlu, więc ucichnij.

Zrobili betę zamkniętą wpuszczając samych laików, którzy o metinie wiedzą tyle samo co admin, zarówno od strony rozrywki, jak i technicznej. Aryman profesjonalista przegląda poradniki na mpc. Naprawdę, to już asfen ma większą wiedzę.

^Chciałbyś, żeby ktoś, kto Ci robi stronę internetową, np. na serwer metina, korzystał z poradników przy jej tworzeniu? Ktoś, kto ma za to płacone? Bo ja niezbyt.

tenor.gif

Opublikowano

@Eskimoska21 Aryman byl nastawiony tylko i wylacznie na zarobek, nawet z samych pd'kow, rekawic, monet, gdzie dzieci ladowaly w is'a, myslac ze kupia jakies itemy (nie patrzac wczesniej co sie znajduje, bo przeciez to jest "pandora")

Wczoraj byl wlam, nie 1.

W ciagu 3miesiecy bedzie oficjalny koniec 'pandory'

Za jakis czas bedzie 'reaktywacja', znow to samo :v :v :v

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

@TheThunder Stara zaloga nie ma nic wspolnego z tym syfem, "reaktywuje" ja osoba, ktora miala serwery, ktore szybko padaly, a jego wiedza siega dna.

Czyli: Pandora skonczy tak jak antaris, Arymanik ma wiedze podobna do @Sh4ke, ktory nawet nie potrafi/l e-maila zmienic, czyli jest id*ta, ktory klamie, nie odpr. podatku, wykorzystuje male, glupie dzieci, defakto -> POWINIEN siedziec jeden jak i drugi min. za przekrety.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

@TheThunder Stara zaloga nie ma nic wspolnego z tym syfem, "reaktywuje" ja osoba, ktora miala serwery, ktore szybko padaly, a jego wiedza siega dna.

Czyli: Pandora skonczy tak jak antaris, Arymanik ma wiedze podobna do @Sh4ke, ktory nawet nie potrafi/l e-maila zmienic, czyli jest id*ta, ktory klamie, nie odpr. podatku, wykorzystuje male, glupie dzieci, defakto -> POWINIEN siedziec jeden jak i drugi min. za przekrety.

Szanuje niektóre posty, ale te podatki itp... za kebaby podatki odprowadza :D I w sumie dobre są

Opublikowano

Admin przeglada poradniki typu "jak podniesc padajace channele" itp pelen profesjonalizm  :lenny:

Poradniki są po to żeby z nich korzystać

A myślałem, że skoro jest doświadczonym technikiem, któremu udało się uzyskać taką liczbę gracz (podobno 5,2k graczy!), to raczej powinien mieć wiedzę na temat serwerów no bo wiesz, czyste kopiuj -> wklej to myślę, że 85% osób potrafiłoby zrobić :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...