Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2 czyli 4300 graczy online

JestemTuu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stara dobra pandora, cywilizowany metin bez miliona niepotrzebnych systemów  :) Jak dla mnie server roku.

Polecam

Serwer roku? 1-sza pandora owszem mogła być serwerem roku a to? To jest skopiowanie plików i zarabiania na czyjejś pracy (tj. wcześniejszej administracji). Wątpię, aby serwer postał tak długo jak 1-sza pandora :) Niedługo ten hype minie.

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Śmieszą mnie farmazony typu "Serwer nie pociągnie, bo pelerynki, potki, strony eq hurr durr". W takim razie czemu super wygodne i nowoczesne nie przyciągają takiej liczby graczy?

Bo nie mają potrzeby ustawiać nazwy diamondmt2 elite i inne gówna.

Opublikowano

Stara dobra pandora, cywilizowany metin bez miliona niepotrzebnych systemów  :) Jak dla mnie server roku.

Polecam

Serwer roku? 1-sza pandora owszem mogła być serwerem roku a to? To jest skopiowanie plików i zarabiania na czyjejś pracy (tj. wcześniejszej administracji). Wątpię, aby serwer postał tak długo jak 1-sza pandora :) Niedługo ten hype minie.

Na serwery Harnasia hype pada po 2tygodniach, widząc 15 raz to samo rzygać się chce.

Nie tobie oceniać czy postoi czy nie, raczej nie ale ty napewno tego nie wiesz.

Skopiowanie plików, teraz każdy ma problem, bo zobaczył że co przyciagneło to tłumy, ale dwa tygodnie temu wszyscy pisali że lajki na FP to kupione boty bo nikogo coś takiego nie cieszy, po prostu zżera was zazdrość.

Opublikowano

Polecam

Na serwery Harnasia hype pada po 2tygodniach, widząc 15 raz to samo rzygać się chce.

Skopiowanie plików, teraz każdy ma problem, bo zobaczył że co przyciagneło to tłumy, ale dwa tygodnie temu wszyscy pisali że lajki na FP to kupione boty bo nikogo coś takiego nie cieszy, po prostu zżera was zazdrość.

Zobaczymy za parę dni jak będziesz płakał :) Jeżeli będą nadal takie problemy jak są teraz to serwer wyludni się po tygodniu. 

Btw. Czemu ma mnie zżerać zazdrość? Wyszło im to bardzo dobrze, lecz sami niczego na tym serwerze nie zrobili czyste kopiuj -> wklej.

Opublikowano

Nie wiem co ludzi ciagnie do tej Pandory. Pvp przeciwko osobie ktora ma 100% ABS na ciebie to jest glupota a nie frajda. Ja podziekuje, wole pojsc sobie na jakies hardzika w ktorym pvp zalezy od tego kto wiecej czasu spedzil na drop oraz kto na lepsze eq zarobi.

Edit: Pamietajmy ze na Antarisie tez bylo duzo ludzi na starcie, a teraz? ^^

EVGA GTX 1070 SC

Intel Core I7 6700k 4.4ghz

DDR4 16GB 2666mhz

Z170a M3 GAMING

Opublikowano

Polecam

Zobaczymy za parę dni jak będziesz płakał :) Jeżeli będą nadal takie problemy jak są teraz to serwer wyludni się po tygodniu. 

Btw. Czemu ma mnie zżerać zazdrość? Wyszło im to bardzo dobrze, lecz sami niczego na tym serwerze nie zrobili czyste kopiuj -> wklej.

To ciekawe czemu przez rok nikt tego nei zrobił, ja bronie ich od strony czysto teoretycznej, kto nie ma problemów na starcie? no tak harnaś na gorszym dedyku przy 200 online

Opublikowano

Nie wiem co ludzi ciagnie do tej Pandory. Pvp przeciwko osobie ktora ma 100% ABS na ciebie to jest glupota a nie frajda. Ja podziekuje, wole pojsc sobie na jakies hardzika w ktorym pvp zalezy od tego kto wiecej czasu spedzil na drop oraz kto na lepsze eq zarobi.

Edit: Pamietajmy ze na Antarisie tez bylo duzo ludzi na starcie, a teraz? ^^

Na antarisie, gdyby nie było tych poważniejszych bugów i większe zainteresowanie administracji do tej pory grałoby 2-3k :)

A co do tego pvp to zgadzam się, wystarczy mieć 75lvl :D

UP@ było z 5 reworków pandory i każdy miał po 200online (max) :p

Opublikowano

Pograłem tam troche i powiem jedno... ten serwer w aktualnym stanie długo nie pociągnie, po prostu ludzi zacznie denerwować ten drop, te pelerynki, potki które się kończa, nie te czasy na taki serwer. No ale zobaczymy, przerwa techniczna trwa to może coś zmienią, póki co serwer na aktualne czasy jest mocno bezpłciowy. 

k***a gosciu co ty piredolisz postawiles c*****y serwer 300 osob i sie podniecasz XDDDDDDDDDDDDDD na pandorze pewnie nie grales kiedys wiec masz takie zdanie, jakbys sledzil troche to bys wiedzial ze gracze tego nie chcieli NO ALE C**J TAM miej bol dupy jak MPCforum i inne gowna XDDDD POZDRO 600 oplaca sie :)xD POWIEM TAK jak MPCforumowi - NIE GRALES, nie wypowiadaj sie. Rob swoje gowna kotlety jak kazdy obecnie po 400 osoby z tymi samymi systemami, a no tak nowe sa ktore nic nie wnosza do gry XDDDDDDDDDDDDDDDDXXXXXXXXXXXXXXXX 

MPCforum = S A B A L (SPAWACZ RPK JP)

Uspokój sie.

Nie to ty się uspokój Harnaś, bo jeśli chodzi o Ciebie i twoje serwery to jest większa porażka niż Surka /Arymana/Dark Since i tych innych debili razem wzięta.

MPCforum to idiota, ogarnięta większość to wie, jego słuchać można ale nie należy kierować się tylko jego zdaniem.

Aryman/ik masz szansę zarobić i sprawić żeby ludzie czerpali przyjemność z gry na tym serwerze, ale widzę że pomału to pierdolisz...

Ludziom wygasną za moment WSPOMNIENIA nie martwcie się ;)

Nawet jeśli będzie grało 1k ludzi to i tak będzie to jeden z najlepszych serwerów na polskim rynku

Pograłem tam troche i powiem jedno... ten serwer w aktualnym stanie długo nie pociągnie, po prostu ludzi zacznie denerwować ten drop, te pelerynki, potki które się kończa, nie te czasy na taki serwer. No ale zobaczymy, przerwa techniczna trwa to może coś zmienią, póki co serwer na aktualne czasy jest mocno bezpłciowy. 

Te czasy się skończyły, ale czasy bezsensownych nowości się jeszcze nie zaczęły, jeśli rozumiesz co mam na myśli. (Nie tak dawno na wszystkich serwerach Pl'a było 3,7k ludzi) Ludzie chcą wrócić do oldschoola, pandora jest świetnym sposobem na to.

raczej nie

Opublikowano

Śmieszą mnie farmazony typu "Serwer nie pociągnie, bo pelerynki, potki, strony eq hurr durr". W takim razie czemu super wygodne i nowoczesne nie przyciągają takiej liczby graczy?

to jest zwykłe wybijanie się na marce pandory, gdyby serwer wystartował taki sam pod inną nazwą to nawet 3/4 graczy by nie było online z tych co teraz są na pandorze

dużo razy już próbowano odnowić, postawić serwery tego typu i skończyło tak jak skończyło

Opublikowano

to jest zwykłe wybijanie się na marce pandory, gdyby serwer wystartował taki sam pod inną nazwą to nawet 3/4 graczy by nie było online z tych co teraz są na pandorze

dużo razy już próbowano odnowić, postawić serwery tego typu i skończyło tak jak skończyło

bylo sie k***a nie nazywac tunga tylko pandora XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD skoncz plakac czlowieku kazdy wie ze gowno postawiles 

Opublikowano

Edit: Pamietajmy ze na Antarisie tez bylo duzo ludzi na starcie, a teraz? %5E%5E.png

Fenomen tego serwera nie opiera się na pvp, tylko na wojnach i walkach na spotach. Zdecydowanie wolę to, niż pvp w stylu >kto pierwszy walnie skilla< na współczesnych serwerach.

c:

Opublikowano

Obstawiam, że za tydzień będzie już połowa tego co teraz ;) Gra mega dużo ludzi ale nie było bety z tego co widzę - drop itd. więc trochę to psuje początki serwera.

Nie było bety XDDD

Ty obudziłeś się dzisiaj z paroletniego letargu czy ki ciul?

Drop, masz problem że dropią śmieci o które domagało sie 500 osób? No ale tak to już jest nie wejdąc w żaden temat na forum a pierd*ląc farmazony.

Wole widzieć drop na ziemi i szukać w nich itemów niż "kleić" posrane szarfy na tych "nowych jakościach".

Masz problem z własnymi emocjami. Polecam znaleźć kolegów / dziewczynę i zacząć żyć.

W kilka godzin lvl 100 już na serwerze. Nie sądziłem, że tak szybko to pójdzie ;D

Opublikowano

Obstawiam, że za tydzień będzie już połowa tego co teraz ;) Gra mega dużo ludzi ale nie było bety z tego co widzę - drop itd. więc trochę to psuje początki serwera.

Nie było bety XDDD

Ty obudziłeś się dzisiaj z paroletniego letargu czy ki ciul?

Drop, masz problem że dropią śmieci o które domagało sie 500 osób? No ale tak to już jest nie wejdąc w żaden temat na forum a pierd*ląc farmazony.

Wole widzieć drop na ziemi i szukać w nich itemów niż "kleić" posrane szarfy na tych "nowych jakościach".

Masz problem z własnymi emocjami. Polecam znaleźć kolegów / dziewczynę i zacząć żyć.

W kilka godzin lvl 100 już na serwerze. Nie sądziłem, że tak szybko to pójdzie ;D

Gdyby nie ta przerwa jutro już by było kilka 250

Gdyby nie to że czasami nie dało się zalogować już bym miał 110+

Opublikowano

Też tak mówiłam, ale między innymi dlatego sama dowiedziałam się o serwerze i o tym, że zagra mnóstwo starych znajomych, dlatego poniekąd mnie to cieszy.

c:

Opublikowano

bylo sie k***a nie nazywac tunga tylko pandora XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD skoncz plakac czlowieku kazdy wie ze gowno postawiles 

Więcej tych xD pierdolnij bo nie widzę. Nie rozumiem tylko po co wciskasz w to mój serwer skoro nie o nim tutaj mowa. 

Sam gram na pandorze, ba, nawet jestem w topce, dziele się tylko swoimi spostrzeżeniami na temat serwera bo chyba mam do tego prawo. ;) 

Opublikowano

Więcej tych xD pierdolnij bo nie widzę. Nie rozumiem tylko po co wciskasz w to mój serwer skoro nie o nim tutaj mowa. 

Sam gram na pandorze, ba, nawet jestem w topce, dziele się tylko swoimi spostrzeżeniami na temat serwera bo chyba mam do tego prawo. ;)

wpierdole tych xD ile bede mial ochote, tak jak Ty ze swoim komentowaniem XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jak narazie gowno pokazales gownem byles i bedziesz :D Kazdy ogarniety o tym wie, a to ze twoi znajomi cie bronia to nie znaczy ze masz dobry serwer xD

Opublikowano

wpierdole tych xD ile bede mial ochote, tak jak Ty ze swoim komentowaniem XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jak narazie gowno pokazales gownem byles i bedziesz :D Kazdy ogarniety o tym wie, a to ze twoi znajomi cie bronia to nie znaczy ze masz dobry serwer xD

ale masz problemy życiowe, iksdeededededededede

#pustykomentarz2

Czytanie ze zrozumienie. 

Z tematu o pandorze zrobisz temat o Tundze, brawa na stojąco.

@Edit, dziękujemy za reklamę jednak Sab a l robi to lepiej.

Opublikowano

Gościu gówno burze robisz. Nawet jakbyś sam serwer nazwał Pandora (a nie Bunga Tunga) to tyle osób byś nie miał. Skończyło sie jak się skończyło tylko że żadna reaktywacja nie była 1:1. Może boli Cie to, że na starcie łacznie swoich 5 serwerów nie było tyle co na tej reaktywacji pandory.

Serwer jak najbardziej polecam. + za ludzi online + za 1:1.

Opublikowano

ale masz problemy życiowe, iksdeededededededede

#pustykomentarz2

Czytanie ze zrozumienie. 

Z tematu o pandorze zrobisz temat o Tundze, brawa na stojąco.

Problemem życiowym nazywasz wyrazanie opini i wyjasnianie jakiegos cepa ktory uwaza ze jego serwer jest top1 w polsce 2k16? XDDDDD k***a mac ludzie nie dosc ze S A B A L jest jebniety to jeszcze wam cos sie z mozgami odjebalo. Robicie jebane scierwa na 200 osob i placzecie jak jakies stare"  G Ó W N O " ma tyle osób online bez reklamy... zastanowcie sie nad soba, bo chyba sami nie ogarniacie co wlasnie robicie. To ze harnas postawil swoj serwer z "nowosciami" i pisal ze nowa jakosc metin2 to nie znaczy ze jest to j****a nowa jakosc, bo tej nowej jakosci nikt k***a nie chce. Tak pierdolicie na tym mpc ze kazdy chce nowosci a prawda jest taka ze macie gowno pojecie o tym czego chce konsument. Zastanowcie sie nad soba serio xD

Opublikowano

Jak tam twoja tunga gdzie gra po 50 osob? :D Chlopie, jestes ostatnia osoba ktora powinna to komentowac ;)

Opublikowano

Serwer z*******y , widać wszystko że 1:1 i ten wysyp dropu mi akurat pasuje bo można szybko wydropić potrzebny nam item np. zbroja na 34 albo ebo. 

Serwer z*******y , widać wszystko że 1:1 i ten wysyp dropu mi akurat pasuje bo można szybko wydropić potrzebny nam item np. zbroja na 34 albo ebo.  :D  :D  :D

Serwer z*******y , widać wszystko że 1:1 i ten wysyp dropu mi akurat pasuje bo można szybko wydropić potrzebny nam item np. zbroja na 34 albo ebo.  :D  :D  :D

Opublikowano

Problemem życiowym nazywasz wyrazanie opini i wyjasnianie jakiegos cepa ktory uwaza ze jego serwer jest top1 w polsce 2k16? XDDDDD k***a mac ludzie nie dosc ze S A B A L jest jebniety to jeszcze wam cos sie z mozgami odjebalo. Robicie jebane scierwa na 200 osob i placzecie jak jakies stare"  G Ó W N O " ma tyle osób online bez reklamy... zastanowcie sie nad soba, bo chyba sami nie ogarniacie co wlasnie robicie. To ze harnas postawil swoj serwer z "nowosciami" i pisal ze nowa jakosc metin2 to nie znaczy ze jest to j****a nowa jakosc, bo tej nowej jakosci nikt k***a nie chce. Tak pierdolicie na tym mpc ze kazdy chce nowosci a prawda jest taka ze macie gowno pojecie o tym czego chce konsument. Zastanowcie sie nad soba serio xD

To Ty nie przyjąłeś komentarza harnasia, który ma prawo wyrazić swoją j****a opinię człowieku.

Naucz się czytać ze zrozumieniem potem spinaj portki, naprawdę, polecam - bo zbaczasz z dobrej ścieżki.

Bez odbioru.

Opublikowano

Serwer kozacki , widać wszystko że 1:1 jak na starej pandorze . Ten wysyp dropu mi akurat pasuje bo można szybko wydropić potrzebny nam item np. zbroja na 34 albo ebo.  :D  :D  :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...