Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2 czyli 4300 graczy online

JestemTuu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problemem życiowym nazywasz wyrazanie opini i wyjasnianie jakiegos cepa ktory uwaza ze jego serwer jest top1 w polsce 2k16? XDDDDD k***a mac ludzie nie dosc ze S A B A L jest jebniety to jeszcze wam cos sie z mozgami odjebalo. Robicie jebane scierwa na 200 osob i placzecie jak jakies stare"  G Ó W N O " ma tyle osób online bez reklamy... zastanowcie sie nad soba, bo chyba sami nie ogarniacie co wlasnie robicie. To ze harnas postawil swoj serwer z "nowosciami" i pisal ze nowa jakosc metin2 to nie znaczy ze jest to j****a nowa jakosc, bo tej nowej jakosci nikt k***a nie chce. Tak pierdolicie na tym mpc ze kazdy chce nowosci a prawda jest taka ze macie gowno pojecie o tym czego chce konsument. Zastanowcie sie nad soba serio xD

To Ty nie przyjąłeś komentarza harnasia, który ma prawo wyrazić swoją j****a opinię człowieku.

Naucz się czytać ze zrozumieniem potem spinaj portki, naprawdę, polecam - bo zbaczasz z dobrej ścieżki.

Bez odbioru.

Ty jakas pojebana jestes? Jak narazie to od XX dni on nie wyraza wlasnej opinii tylko pokazuje jaki ma bol dupy, moze masc pomoze? Mi mowisz ze mam spinac portki? Poczytaj jego statusy/posty i sie nad tym k***a zastanow ODBJUR I C**J

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Śmieszą mnie farmazony typu "Serwer nie pociągnie, bo pelerynki, potki, strony eq hurr durr". W takim razie czemu super wygodne i nowoczesne nie przyciągają takiej liczby graczy?

Antaris?

Nie wiem co ludzi ciagnie do tej Pandory. Pvp przeciwko osobie ktora ma 100% ABS na ciebie to jest glupota a nie frajda. Ja podziekuje, wole pojsc sobie na jakies hardzika w ktorym pvp zalezy od tego kto wiecej czasu spedzil na drop oraz kto na lepsze eq zarobi.

Edit: Pamietajmy ze na Antarisie tez bylo duzo ludzi na starcie, a teraz? %5E%5E.png

Fenomen tego serwera nie opiera się na pvp, tylko na wojnach i walkach na spotach. Zdecydowanie wolę to, niż pvp w stylu >kto pierwszy walnie skilla< na współczesnych serwerach.

Fenomen tego serwera opierał się. Nikt nie wie jak będzie teraz. Jeśli grasz na serwerach, gdzie pierwsza osoba, która walnie skilla wygrywa, to współczuję.

Oceniać ten serwer będzie można tydzień/2/miesiąc po starcie. Teraz każdy jest nahajpowany na serwer, bo stare czasy i wgl., a już widać pierwsze narzekania na to, że trzeba pelerynki i poty mieć przy sobie. Zobaczymy jak gracze pograją dłużej na serwerze, bo na razie w dniu startu pograli 2h xD

^masz większy ból dupy do harnasia, niż zagorzali katole do śmieszków w wydarzeniu "Konkurs Fotograficzny "Ja i mój papież"" :((

tenor.gif

Opublikowano

Problemem życiowym nazywasz wyrazanie opini i wyjasnianie jakiegos cepa ktory uwaza ze jego serwer jest top1 w polsce 2k16? XDDDDD k***a mac ludzie nie dosc ze S A B A L jest jebniety to jeszcze wam cos sie z mozgami odjebalo. Robicie jebane scierwa na 200 osob i placzecie jak jakies stare"  G Ó W N O " ma tyle osób online bez reklamy... zastanowcie sie nad soba, bo chyba sami nie ogarniacie co wlasnie robicie. To ze harnas postawil swoj serwer z "nowosciami" i pisal ze nowa jakosc metin2 to nie znaczy ze jest to j****a nowa jakosc, bo tej nowej jakosci nikt k***a nie chce. Tak pierdolicie na tym mpc ze kazdy chce nowosci a prawda jest taka ze macie gowno pojecie o tym czego chce konsument. Zastanowcie sie nad soba serio xD

To Ty nie przyjąłeś komentarza harnasia, który ma prawo wyrazić swoją j****a opinię człowieku.

Naucz się czytać ze zrozumieniem potem spinaj portki, naprawdę, polecam - bo zbaczasz z dobrej ścieżki.

Bez odbioru.

Ty jakas pojebana jestes? Jak narazie to od XX dni on nie wyraza wlasnej opinii tylko pokazuje jaki ma bol dupy, moze masc pomoze? Mi mowisz ze mam spinac portki? Poczytaj jego statusy/posty i sie nad tym k***a zastanow ODBJUR I C**J

Dlatego gra na tym serwerze i brnie do topki, pisząc że czeka na poprawę po aktualizacji.

Ktoś tu chyba ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nawet nie wiem po co spinasz, skoro zacząłeś o coś zupełnie innego niż zaczął Harnaś.

I dziękuję za obrazę, już zgłoszona ;*\

\\ Edit. @@pandora12310 pisanie na żarty, rozumienie ironii - polecam.

Opublikowano

Śmieszą mnie farmazony typu "Serwer nie pociągnie, bo pelerynki, potki, strony eq hurr durr". W takim razie czemu super wygodne i nowoczesne nie przyciągają takiej liczby graczy?

Antaris?

Nie wiem co ludzi ciagnie do tej Pandory. Pvp przeciwko osobie ktora ma 100% ABS na ciebie to jest glupota a nie frajda. Ja podziekuje, wole pojsc sobie na jakies hardzika w ktorym pvp zalezy od tego kto wiecej czasu spedzil na drop oraz kto na lepsze eq zarobi.

Edit: Pamietajmy ze na Antarisie tez bylo duzo ludzi na starcie, a teraz? %5E%5E.png

Fenomen tego serwera nie opiera się na pvp, tylko na wojnach i walkach na spotach. Zdecydowanie wolę to, niż pvp w stylu >kto pierwszy walnie skilla< na współczesnych serwerach.

Fenomen tego serwera opierał się. Nikt nie wie jak będzie teraz. Jeśli grasz na serwerach, gdzie pierwsza osoba, która walnie skilla wygrywa to współczuję.

Oceniać ten serwer będzie można tydzień/2/miesiąc po starcie. Teraz każdy jest nahajpowany na serwer, bo stare czasy i wgl., a już widać pierwsze narzekania na to, że trzeba pelerynki i poty mieć przy sobie. Zobaczymy jak gracze pograją dłużej na serwerze, bo na razie w dniu startu pograli 2h xD

A czemu tym razem miałby się nie opierać, skoro jest "zbudowany" na tych samych zasadach i z tymi samymi bonusami? Nie gram obecnie na żadnym serwerze, ale widzę, jakie opinie powielają się wśród innych graczy.

c:

Opublikowano

Antaris?

Fenomen tego serwera opierał się. Nikt nie wie jak będzie teraz. Jeśli grasz na serwerach, gdzie pierwsza osoba, która walnie skilla wygrywa, to współczuję.

^masz większy ból dupy do harnasia, niż zagorzali katole do śmieszków w wydarzeniu "Konkurs Fotograficzny "Ja i mój papież"" :((

Ty k***a debilu, bo jak inaczej można Ciebie nazwać, rozumiesz, że ten serwer niczym w zupełności niczym nie różni się od starej pandory i nie będzie Twoich jebanych nieskończonych potów i pelerynek, WIĘC MOŻECIE ZAMKNĄĆ PYSK I SPIERDALAĆ, A TY SA*** JAK TO CZYTASZ TO PRAGNĘ CI OZNAJMIĆ, ŻE WYGLĄDASZ JAKBYŚ MIAŁ WYLEW, A PLUJESZ SIĘ JAKBYŚ ZJADŁ WSZYSTKIE ROZUMY POJEBIE, ELO

Opublikowano

Za dużo nagraliście się na typowych serwerach Easy/4Fun, gdzie na starcie otrzymujesz wszystko co niezbędne, tyle by klikać pelerynkę i trzymać spację. Ciężko wam rozróżnieć obecne serwery Easy między tymi co były kiedyś. Jak dla mnie z*********e, że takie coś zostało zrobione, wtedy gra się bardziej aktywnie, masz 2 zakładki eq, pomieść w nim poty, peleryny, dopalacze itp, a jak się skończy coś to lecisz do miasta i expisz dalej.

Opublikowano

Pograłem tam troche i powiem jedno... ten serwer w aktualnym stanie długo nie pociągnie, po prostu ludzi zacznie denerwować ten drop, te pelerynki, potki które się kończa, nie te czasy na taki serwer. No ale zobaczymy, przerwa techniczna trwa to może coś zmienią, póki co serwer na aktualne czasy jest mocno bezpłciowy. 

Harnaś każdy chciał reaktywacje pandory więc chcą te pelerynki i potki z tego co słyszę to ty masz najgorsze projekty metinów i opinie ;//

Opublikowano

Na razie jest przerwa techniczna, serwer ostatecznie będzie można poddać ocenie po tygodniu albo dłuższym czasie, poza tym tak duża ilość graczy świadczy chyba o tym, że ludzie mają dość obecnych serwerów i pragną tego, co było kiedyś. Mi się osobiście taki powrót do korzeni podoba.

Opublikowano

No agonia, zglos jedyne co potraficie zrobic - bo serwera to juz nie potraficie dobrego wypuscic, tylko pierdolic rzeczy typu najlepszy polski serwer 2k16 XDDDDDD wezcie sie k***a nie upokarzajcie bardziej, bo jedyne osoby ktore "propsuja" was to wasze grono znajomych, ktore i tak wam dupe obrabia za plecami

Opublikowano

Proponuje przestać spamić, bo inaczej temat zostanie zamknięty.

A co do dyskusji to kilka osób ma rację - Pandora wymiotła konkurencje i to porządnie B) mimo wszystkich problemów większość „nowych jakości” nie dorasta jej do pięt.

Pandora to Pandora - jeden śmieć na ziemi mniej i to już nie to samo więc tak jak teraz jest idealnie.

Pozwolę sobie dać cytat z góry do mojego posta bo się z nim zgadzam. 

Na razie jest przerwa techniczna, serwer ostatecznie będzie można poddać ocenie po tygodniu albo dłuższym czasie, poza tym tak duża ilość graczy świadczy chyba o tym, że ludzie mają dość obecnych serwerów i pragną tego, co było kiedyś. Mi się osobiście taki powrót do korzeni podoba.

Opublikowano

Po prostu trzeba umieć trafić w gust konsumentów - w tym przypadku graczy. Jeśli nie umię się w ten gust trafić to nie ma się co dziwić, że na serwerze gra mało osób. Nowa jakość nie oznacza od razu że ludzie będą walić na serwer drzwiami i oknami, trzeba się zastanowić czy gracze tego chcą, bo coś, co może podobać się nam, niekoniecznie spodoba się graczom. A co do S A B A L A to radziłbym wyjąć członka z otworu gębowego i wyjść w końcu na dwór, a nie gnić przed kompem niszcząc serwery i nasyłając swoją armię ośmiolatków gotowych zrobić wszystko bo inaczej wujek nie wymaca dziś po tyłeczku. 

Opublikowano

pandora12310 ma wrażenie, że jesteś niedorozwiniętym dzieckiem...Posty typu sdhjasdak XDDXDXDXDXDXDXDXDXD są tak denne, że nie wnikam i nie mówie już o tym, że ktoś normalny nie traktuje takiego rozmówcy poważnie. Masz 13 lal, że co 3 słowo wstawiasz xDDDDDDD.

Żebyś się nie zesrał tym zachwalaniem sewera, na antarisie też był taki co chwalił i pluł jadem w tych co wypowiadali się negatywnie. I jak skończył jego wychwalany serwerek?

Twojej głupoty chyba nikt nie przebije w tym temacie.

Komputer: z NASA.

Opublikowano

pandora12310 ma wrażenie, że jesteś niedorozwiniętym dzieckiem...Posty typu sdhjasdak XDDXDXDXDXDXDXDXDXD są tak denne, że nie wnikam i nie mówie już o tym, że ktoś normalny nie traktuje takiego rozmówcy poważnie. Masz 13 lal, że co 3 słowo wstawiasz xDDDDDDD.

Żebyś się nie zesrał tym zachwalaniem sewera, na antarisie też był taki co chwalił i pluł jadem w tych co wypowiadali się negatywnie. I jak skończył jego wychwalany serwerek?

Twojej głupoty chyba nikt nie przebije w tym temacie.

porownujesz w tym momencie antarisa(zwykly skok na hajs zeby pojechac nad morze xD) z serwerem na ktory wystarczy wydac 7 zł. Pomysl :)

Ps. Moje posty typu "acdascxzxczxcz XDDDDDD" są na poziomie ludzi wypowiadających się negatywnie, mimo ze sami robia wieksze gowna :)

Opublikowano

jeśli nie chcesz czytać negatywnych opinii to "wyłącz" internet.

no co ty, wole poczytac i sie posmiac z debili :) SZCZEGÓLNIE TAKICH, KTÓRZY PISZĄ, ŻE MAM 13 LAT, BO STARAM SIĘ ZNIŻYĆ DO ICH POZIOMU xD

Opublikowano

Według mnie wygląda to podobnie, co z tego że wszystkie hacki działają, że yangów będzie w sryliardach, zdecydowanie to lepsze od jakiś tung czy innych antarisów, brakowało mi takiego serwera żeby sobie po prostu wejść pobić troche potworów i metinów jak 7 lat temu, a nie zapominajmy o tym że gra to tylko forma rozrywki

Opublikowano

Lepiej założyć taki temat miesiąc po starcie bo teraz cebule i inne raki nasluchaly się głupot i pie***la że serwer upadnie po tygodniu :D

Opublikowano

Licznik jest podkręcony x2.

Byłeś, zagrałeś? Skoro na każdy ch na każdym spocie w każdym M1 stoi po 30/40 osób i nie może być z tego 4.5k no to nie wiem....

Co do pytania jasne że się opłaca lepiej zacząć teraz i mieć olne mapy

Siema Złodziejku ;D

Długo taka liczba nie pociągnie..

lubie-to-png.png

Opublikowano

Czego się spodziewaliście po Arymaniku :P

Trafił dobrze w gust graczy, niezły hype poszedł rozreklamowanie i ogromna liczba graczy przyszła.

Ale kto normalny robi serwer i po kilku godzinach działania przeprowadza przerwę techniczną którą planowali od 2 dni, ale zrobią ją dopiero po starcie na cały dzień wyłączając serwer xD

Z jego Melivią było podobno, tylko miał w cholerę bugów, a tu nie ma chyba się co bugować :)

Dobrze że mu wyszło z serwerem, ale mógł się postarać chociaż z zabezpieczeniami przed cheatami, wszystko można władować tam xD

Opublikowano

Czego się spodziewaliście po Arymaniku :P

Trafił dobrze w gust graczy, niezły hype poszedł rozreklamowanie i ogromna liczba graczy przyszła.

Ale kto normalny robi serwer i po kilku godzinach działania przeprowadza przerwę techniczną którą planowali od 2 dni, ale zrobią ją dopiero po starcie na cały dzień wyłączając serwer xD

Z jego Melivią było podobno, tylko miał w cholerę bugów, a tu nie ma chyba się co bugować :)

Dobrze że mu wyszło z serwerem, ale mógł się postarać chociaż z zabezpieczeniami przed cheatami, wszystko można władować tam xD

Boli dupa boli ;/ 

Powodzenia u siebie hehe 

Opublikowano

Pograłem tam troche i powiem jedno... ten serwer w aktualnym stanie długo nie pociągnie, po prostu ludzi zacznie denerwować ten drop, te pelerynki, potki które się kończa, nie te czasy na taki serwer. No ale zobaczymy, przerwa techniczna trwa to może coś zmienią, póki co serwer na aktualne czasy jest mocno bezpłciowy. 

k***a gosciu co ty piredolisz postawiles c*****y serwer 300 osob i sie podniecasz XDDDDDDDDDDDDDD na pandorze pewnie nie grales kiedys wiec masz takie zdanie, jakbys sledzil troche to bys wiedzial ze gracze tego nie chcieli NO ALE C**J TAM miej bol dupy jak MPCforum i inne gowna XDDDD POZDRO 600 oplaca sie :)xD POWIEM TAK jak MPCforumowi - NIE GRALES, nie wypowiadaj sie. Rob swoje gowna kotlety jak kazdy obecnie po 400 osoby z tymi samymi systemami, a no tak nowe sa ktore nic nie wnosza do gry XDDDDDDDDDDDDDDDDXXXXXXXXXXXXXXXX 

MPCforum = S A B A L (SPAWACZ RPK JP)

Hejtujesz że u harnaśia jest mało systemów?

Nie żeby coś, ale pandora nie ma żadnego :P

Opublikowano

Zal dupe sciska ludziom z innych serwerow i wymyslaja pomowienia ze licznik podrecony a pewnie nawet nie probowaliscie pobrac gry i na nia wejsc. JEST W HU* LUDZI. I jestem przekonany ze nie jest podkrecony zaden licznik. Nigdzie nie widziałem tyle ludzi, Na Antarisie bylo wiecej? hahahah nie rozsmieszaj mnie jest ponad 2 razy wiecej niz na antarisie jak nie 3 razy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...