Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2 czyli 4300 graczy online

JestemTuu.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przestańcie się podniecać, nie te czasy na taki typ serwera. Ruszy balmora, ekipa na pandorze się posypie i przejrzycie na oczy

Juz 5 razy miała ruszac i do tej pory NIC sie nie dzieje ;)

Opublikowano

Przestańcie się podniecać, nie te czasy na taki typ serwera. Ruszy balmora, ekipa na pandorze się posypie i przejrzycie na oczy

To są czasy na taki serwer, bo ludzie nie chcą skopiowanych transmutacji/szarf/idiotycznej alchemii czy innych pierdół wziętych od blizzarda

Opublikowano

Ten serwer jakiś szczególny nie jest :), co do licznika to przy startach takich serwerow zawsxe jest duzo osób, ale co z tego jeżeli to jest kilku dniowe :|

4521609.png

Opublikowano

Ten serwer jakiś szczególny nie jest :), co do licznika to przy startach takich serwerow zawsxe jest duzo osób, ale co z tego jeżeli to jest kilku dniowe :|

Szczególny? xD za dużo dodałeś  :v

Zresztą to tylko pokazuje jak łatwo można manipulować większą ilością odbiorców podbijając pod wyrobioną markę (nawet przez kogoś) w skrócie, dasz im gówno z logiem nike a oni to zjedzą  :lenny:

No ale miło popatrzeć i zgodzić się z Panem Zbigniewem Stonogą co do Polaków.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

5100 online ;) Łyso ?

Komu ma być łyso i niby dlaczego xD? ja do zawistnych i cebuli nie należę, wyrażam swoją opinię na ten temat. Jak dla mnie to mogą mieć 100k online i tak mam w to wyjebane  :v

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

ten client jest sprzed 10 lat masakra tak jak bysmy cofneli sie w czasie zamiast dodac 1 zmianke i dodanie ktore sie nie konczy tak samo jak pelerynki i poty nawet o takich podstawowych rzeczach nie pomysleli i jeszcze 2 strony w eq... z ktorego roku to pliki 2007?

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

ten client jest sprzed 10 lat masakra tak jak bysmy cofneli sie w czasie zamiast dodac 1 zmianke i dodanie ktore sie nie konczy tak samo jak pelerynki i poty nawet o takich podstawowych rzeczach nie pomysleli i jeszcze 2 strony w eq... z ktorego roku to pliki 2007?

Serwer został tak stworzony. Wszystko jest "stare" ponieważ o to chodzi.

Myślę, że ustabilizowaliśmy sytuację, channel, który padnie wstaje w ciągu minuty.

Zrobiliście nowy rekord online - 5500 graczy.

Opublikowano

Nic dziwnego, że takie lagi i wywala.

Przez ten drop śmieci serwer laguje masakrycznie. 

Strasznie ze wszystkimi rzeczami pod górkę, np. te peleryny czy zmianki/dodania.

­

Opublikowano

Czekamy 1 minute i znow dziala? xDDD

K***a wiekszych bajek nie widzialem xDD

od 30minut na zadne sie wlogowac nie moge

Do tego jeszcze jak juz sie wloguje to po wybraniu postaci znow wyloguje

Albo napis ze Zostalem Polaczony Smiga i nic dalej.

Takie sa czasy ze neich bedzie te 5k na serwie.

Bez BS/Zmianek (niekonczacych sie albo choc 200 w stacku) Po jakims (krotkim) czasie bedzie moge 1.5k

//EDIT:

Na moje oko to dziala tylko ch3 xD

Na inne nie idzie wbic i na kazdym innym jest ''Normal'' a na ch3 tylko Full

Opublikowano

Myślę, że ustabilizowaliśmy sytuację, channel, który padnie wstaje w ciągu minuty.

Moglibyście chociażby z pelerynkami odstąpic, aby była nieskonczona. Zmianki to juz w przyszłym czasie mozna ankiete zrobic. Ale chociaz te pelerynki .

Opublikowano

Tylu osób to ja na globalu nie widzę :v.

Opłaca się grać, sam dziś zaczynam :).

izeli lubisz wiecej czasu spedzac przy napisie ''Zostaniesz Polaczony z serwerem''//''Zostales polaczony z serwerem''

To tak. Oplaca sie :) 

Opublikowano

Tylu osób to ja na globalu nie widzę :v.

Opłaca się grać, sam dziś zaczynam :).

izeli lubisz wiecej czasu spedzac przy napisie ''Zostaniesz Polaczony z serwerem''//''Zostales polaczony z serwerem''

To tak. Oplaca sie :)

Trzeba sie uzbroic w cierpliwosc, w ciagu kilku godzin powinno sie to uspokoic, mysle ze jutro juz bedzie git :) Zaden serwer nie podołałby takiemu logowaniu sie .

Opublikowano

Opublikowano

Ma ktoś może prezentacje serwera co jest ciekawego?? A co do serwera to sympatycznie się gra i drop śmieci i ilość graczy powoduję lagi i wywalanie ch. Ale z tydzień max 2 tygodnie się ustabilizuje i będzie spoko  :). Polecam jak najbardziej wspaniała robota chłopaki z  serwerem

P.S Harnaś ogarnij swój serwer lagi w m1 i jeszcze raz lagi i gracze sprzedają konta i odchodzą więc pocałuj się wiesz gdzie ;**. Pozdro

Opublikowano

Ma ktoś może prezentacje serwera co jest ciekawego?? A co do serwera to sympatycznie się gra i drop śmieci i ilość graczy powoduję lagi i wywalanie ch. Ale z tydzień max 2 tygodnie się ustabilizuje i będzie spoko  :). Polecam jak najbardziej wspaniała robota chłopaki z  serwerem

P.S Harnaś ogarnij swój serwer lagi w m1 i jeszcze raz lagi i gracze sprzedają konta i odchodzą więc pocałuj się wiesz gdzie ;**. Pozdro

Tu sie zgadzam. Wyjebali by te smieci to nie byloby az takich lagow.

W m1/m2 jest tego po 1k na jednym na podzlodze. A chanelli jest 5

Do tego wkur wia gdy podnosisz sztabe a podnosi ci sie glewia +0 razy 50.

Opublikowano

Serwer nie wytrzyma tyle co Pandora, inny team, inny drop (przyblizony), inny exp, nie pelnoletni team (nie w 100%) przeszlosc technika...

@Uu7Sg1S.pngBagietka kiedy zajmiesz sie promowaniem antarisa ?

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...