Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2 czyli 4300 graczy online

JestemTuu.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Według mnie warto. Sam musisz zdecydować no chyba że wolisz się słuchać spawacza i jego bandy

Opublikowano

Licznik jest podkręcony x2.

Po samym chacie było widać że jest podana liczba ludzi co na liczniku, nie wspominać już o spotach
Opublikowano

Pograłem tam troche i powiem jedno... ten serwer w aktualnym stanie długo nie pociągnie, po prostu ludzi zacznie denerwować ten drop, te pelerynki, potki które się kończa, nie te czasy na taki serwer. No ale zobaczymy, przerwa techniczna trwa to może coś zmienią, póki co serwer na aktualne czasy jest mocno bezpłciowy. 

Opublikowano

@pandora metin2 można szybciej odpalić serwer? typu 1-2 w nocy a nie rano.

co do tematu to było na pewno tyle ile licznik pokazywał bo nawet na głupich dzikusach 1spota biło po 10+ osób, i warto zaczynać jak najszybciej (oczywiście 4fun)

Opublikowano

@pandora metin2 można szybciej odpalić serwer? typu 1-2 w nocy a nie rano.

co do tematu to było na pewno tyle ile licznik pokazywał bo nawet na głupich dzikusach 1spota biło po 10+ osób, i warto zaczynać jak najszybciej (oczywiście 4fun)

Późniejsza stabilność jest ważniejsza, niż kilka godzin gry więcej.

Musicie wytrzymać! :)

Opublikowano

Mózg masz podkrecony, nigdy w zyciu nie widziałem takiej ilosci osob w grze... cebulandia.

Zirytowała mnie wiadomosc ze jest przerwa az do rana.

To po co odpalaliscie na 3h serwer dla ponad 4 tysiecy ludzi ? ..

Kolejna rzecz której nie przewidzieliscie? Zaczyna to byc denerwujące. bo cały weekend przeleci a nie bedzie mozliwosci grania.

Jutro znowu cós bedzie, takie mam przeczucie.

Mase ludzi chciało walnąć nocke :s

Opublikowano

Byłeś, zagrałeś? Skoro na każdy ch na każdym spocie w każdym M1 stoi po 30/40 osób i nie może być z tego 4.5k no to nie wiem....

Co do pytania jasne że się opłaca lepiej zacząć teraz i mieć olne mapy

Opublikowano

Pograłem tam troche i powiem jedno... ten serwer w aktualnym stanie długo nie pociągnie, po prostu ludzi zacznie denerwować ten drop, te pelerynki, potki które się kończa, nie te czasy na taki serwer. No ale zobaczymy, przerwa techniczna trwa to może coś zmienią, póki co serwer na aktualne czasy jest mocno bezpłciowy. 

k***a gosciu co ty piredolisz postawiles c*****y serwer 300 osob i sie podniecasz XDDDDDDDDDDDDDD na pandorze pewnie nie grales kiedys wiec masz takie zdanie, jakbys sledzil troche to bys wiedzial ze gracze tego nie chcieli NO ALE C**J TAM miej bol dupy jak MPCforum i inne gowna XDDDD POZDRO 600 oplaca sie :)xD POWIEM TAK jak MPCforumowi - NIE GRALES, nie wypowiadaj sie. Rob swoje gowna kotlety jak kazdy obecnie po 400 osoby z tymi samymi systemami, a no tak nowe sa ktore nic nie wnosza do gry XDDDDDDDDDDDDDDDDXXXXXXXXXXXXXXXX 

MPCforum = S A B A L (SPAWACZ RPK JP)

Opublikowano

@VllP Na Antarisie bylo wiecej osob, kazdy wie jak sie to skonczylo, tutaj bedzie to samo, chociaz Antaris byl stabilniejszy.

@1361622928-U485574.pngPandora Metin2 Dlaczego usuwasz posty z fb ? Ciagle zmieniasz zdanie, chcesz zarobic na dzieciach, kolejny serwer na miesiac, czy na krocej ? Obiecanki cacanki.

@harnaś ma racje, licznik jest podkrecony.

P.S. S a b a l  znow mial racje :)

Pozdrawiam.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

k***a gosciu co ty piredolisz postawiles c*****y serwer 300 osob i sie podniecasz XDDDDDDDDDDDDDD na pandorze pewnie nie grales kiedys wiec masz takie zdanie, jakbys sledzil troche to bys wiedzial ze gracze tego nie chcieli NO ALE C**J TAM miej bol dupy jak MPCforum i inne gowna XDDDD POZDRO 600 oplaca sie :)xD POWIEM TAK jak MPCforumowi - NIE GRALES, nie wypowiadaj sie. Rob swoje gowna kotlety jak kazdy obecnie po 400 osoby z tymi samymi systemami, a no tak nowe sa ktore nic nie wnosza do gry XDDDDDDDDDDDDDDDDXXXXXXXXXXXXXXXX 

Uspokój sie.

Opublikowano

polecam serwer , a co do pelerynek i dropu syfu , serwer mial byc 1:1 odwzorowaniem poprzedniej odlosny pandory. 

zalozeniem poczas prac gdy serwer powstawal , bylo wlasnie wprowadzenie  tego dziekuje dowidzenia

Opublikowano

Uspokój sie.

Nie to ty się uspokój Harnaś, bo jeśli chodzi o Ciebie i twoje serwery to jest większa porażka niż Surka /Arymana/Dark Since i tych innych debili razem wzięta.

MPCforum to idiota, ogarnięta większość to wie, jego słuchać można ale nie należy kierować się tylko jego zdaniem.

Aryman/ik masz szansę zarobić i sprawić żeby ludzie czerpali przyjemność z gry na tym serwerze, ale widzę że pomału to pierdolisz...

Ludziom wygasną za moment WSPOMNIENIA nie martwcie się ;)

Nawet jeśli będzie grało 1k ludzi to i tak będzie to jeden z najlepszych serwerów na polskim rynku

Te czasy się skończyły, ale czasy bezsensownych nowości się jeszcze nie zaczęły, jeśli rozumiesz co mam na myśli. (Nie tak dawno na wszystkich serwerach Pl'a było 3,7k ludzi) Ludzie chcą wrócić do oldschoola, pandora jest świetnym sposobem na to.

Opublikowano

Obstawiam, że za tydzień będzie już połowa tego co teraz ;) Gra mega dużo ludzi ale nie było bety z tego co widzę - drop itd. więc trochę to psuje początki serwera.

Opublikowano

Śmieszą mnie farmazony typu "Serwer nie pociągnie, bo pelerynki, potki, strony eq hurr durr". W takim razie czemu super wygodne i nowoczesne nie przyciągają takiej liczby graczy?

c:

Opublikowano

Obstawiam, że za tydzień będzie już połowa tego co teraz ;) Gra mega dużo ludzi ale nie było bety z tego co widzę - drop itd. więc trochę to psuje początki serwera.

Nie było bety XDDD

Ty obudziłeś się dzisiaj z paroletniego letargu czy ki ciul?

Drop, masz problem że dropią śmieci o które domagało sie 500 osób? No ale tak to już jest nie wejdąc w żaden temat na forum a pierd*ląc farmazony.

Wole widzieć drop na ziemi i szukać w nich itemów niż "kleić" posrane szarfy na tych "nowych jakościach".

Opublikowano

Harnas zamiast mnie uspokajac idz ogarnij swoje 400 osob z czego polowa to pewnie gowna stojace w m1 robioace za shopy. XDDDD pogodz sie z tym ze gowno serwer zrobiles a nie jak to mowiles "najlepszy polski serwer 2016 roku"XDDD

3/4 z was co komentuje negatywnie nie gralo na pandorze albo gralo i po 80 lvlu skonczylo bo nie dawalo rady na "klasowcow" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD te wasze pierdolenie poprawia mi humorek NIKT nie mial pojecia jak zrobic eq ale kazdy pierdolil ze 6-7 c*****e bo sama "przeszywka" XDXD gowna z m1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...