Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moon MU | S6 E3 | x150 | Start 07.10.2016 o 18:00

Moon MU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogłoszenia Parafialne

Uwaga, w sobotę zostanie rozegrany pierwszy próbny CS na serwerze, wszystkich obecnych i przyszłych testerów serdecznie zapraszam na próbną walkę o zamek, proszę śledzić ten temat w celu wychwycenia pory o której odegramy bitwę!

• Odpowiedzi 419
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1) będzie robiony balans postaci?

2) będzie można stawiać sklepy za jewele etc + offline?

3) będzie dostępny market na www?

1. balans jest zrobiony, każda postać jest uniwersalna na swój sposób.

2. Sklepy za jewele wydaje mi się że są możliwe do postawienia, jutro to sprawdzę lecz sklepy offline nie będą możliwe

3. nie będzie marketu na www

Jeśli chodzi o spoty, zadecydował lud więc zostaje tak jak jest już uzgodnione czyli słupki :)

Co zostało zmienione w poszczególnych klasach postaci?

Opublikowano

1) będzie robiony balans postaci?

2) będzie można stawiać sklepy za jewele etc + offline?

3) będzie dostępny market na www?

1. balans jest zrobiony, każda postać jest uniwersalna na swój sposób.

2. Sklepy za jewele wydaje mi się że są możliwe do postawienia, jutro to sprawdzę lecz sklepy offline nie będą możliwe

3. nie będzie marketu na www

Jeśli chodzi o spoty, zadecydował lud więc zostaje tak jak jest już uzgodnione czyli słupki :)

Co zostało zmienione w poszczególnych klasach postaci?

Nie będę wywlekać informacji odnośnie tego w jaki sposób grzebaliśmy przy postaciach gdyż jest to nasz system ustawiania postaci i nie chcemy by wyciekł :)

Jeżeli nadal jesteś głodny informacji odnośnie balansu postaci, zapraszamy na testy gdzie możesz osobiście przetestować każdą postać względem ustawień oraz uczestniczyć na sobotnim próbnym zamku :)

Moon Mu Project.

http://moonmu.eu

Opublikowano

Uprzejmie informujemy iż z powodu przejścia na serwer dedykowany, przesuwamy start na 30.09.2016 godz. 20:00.

Z tego co czytam startu tego dnia nie będzie, więc zmieńcie to w ogłoszeniu bo ludzie będą zawiedzeni.

Ps. spoty nadal nie ruszone, za duże - max 5-6 mobów jest ok

ps2. chcieliście dobry oldschoolowy serw a,  widzieliście gdzieś na takim spoty słupkowe ? patrząc daleko wstecz nigdy takiego nie spotkałem, a wręcz lurowanie móbków na spot było wskazanie, wiem, że ludzie głosowali, ale trzeba brać poprawkę na to kto tam głosuje

Opublikowano

Uprzejmie informujemy iż z powodu przejścia na serwer dedykowany, przesuwamy start na 30.09.2016 godz. 20:00.

Z tego co czytam startu tego dnia nie będzie, więc zmieńcie to w ogłoszeniu bo ludzie będą zawiedzeni.

ps2. chcieliście dobry oldschoolowy serw a,  widzieliście gdzieś na takim spoty słupkowe ? patrząc daleko wstecz nigdy takiego nie spotkałem, a wręcz lurowanie móbków na spot było wskazanie, wiem, że ludzie głosowali, ale trzeba brać poprawkę na to kto tam głosuje

faktycznie nie zmieniłem tej informacji, już jest zmieniona, drobne niedopatrzenie i był by klops, na szczęście człowiek myślący będzie zainteresowany i przeczyta pełną publikacje i tam znajdzie ważne informacje :)

Technik jest w trakcie spożywania posiłku, jak wróci zaczynamy działać przy końcowych poprawkach których jest na szczęście mało w tym spoty.

Widziałem spoty słupkowe między innymi na (w moich oczach) królewskim Vulcan Mu starej gwardi pod wodzą MELL'a, z drugiej strony to nie My wybieraliśmy jakie spoty mają być na serwerze, to Wy wybieraliście spoty na serwer w ankiecie, wybraliście słupek, będzie słupek. Większość przemówiła.

Moon Mu Project.

Opublikowano

faktycznie nie zmieniłem tej informacji, już jest zmieniona, drobne niedopatrzenie i był by klops, na szczęście człowiek myślący będzie zainteresowany i przeczyta pełną publikacje i tam znajdzie ważne informacje :)

Technik jest w trakcie spożywania posiłku, jak wróci zaczynamy działać przy końcowych poprawkach których jest na szczęście mało w tym spoty.

Widziałem spoty słupkowe między innymi na (w moich oczach) królewskim Vulcan Mu starej gwardi pod wodzą MELL'a, z drugiej strony to nie My wybieraliśmy jakie spoty mają być na serwerze, to Wy wybieraliście spoty na serwer w ankiecie, wybraliście słupek, będzie słupek. Większość przemówiła.

Jezeli 20+ osob, ktora oddala glosy w ankiecie to wiekszosc, to za duzo ludzi tutaj chyba nie bedzie :D Spoty slupkowe- beznadzieja. Swoja droga, jeszcze troche do startu zostalo, a ankieta juz zamknieta. Reklamowaliscie jeszcze gdzies ten serwer? Jesli tak, to czemu tylko tutaj ankieta? Zreszta 20pare glosow to strasznie malo...

Opublikowano

serwer jest był i będzie reklamowany, mamy od tego człowieka który ostatnio ma nieco mniej czasu przez co zaniedbuje swoje obowiązki.

spoty słupkowe zostały wybrane przez większość po 24 godzinnej ankiecie, dla mnie 24 godziny to dość dużo aby oddać głos, ankieta była tylko tu ponieważ tutaj temat cieszy się największym zainteresowaniem, na Niemczech Filipinach czy bliskim wschodzie nie odnotowaliśmy takiego ruchu jak tutaj stąd ankieta tylko tu.

po ilości testerów, zainteresowaniu i rozmowach z ludźmi jestem w stanie stwierdzić i strzelić że na serwer przybędzie przyjemna liczba graczy.

Moon Mu Project.

Opublikowano

dziś nie można przetestować CS bo jest robota która jest do zrobienia, cs zostawiamy na koniec jako zapięcie ostatniego guzika.

start czysto teoretycznie odbędzie się 7 października między 15-20 lecz to nie jest ostateczna  data

Moon Mu Project.

Opublikowano

Nie uważacie, że RF i SUM to troche za duży LVL ?  do założenia ? :)

Jednym to pasuje innym nie, zostaje jak jest.

Serwer właśnie zakończył ustawianie wszelkich poprawek, wszystko zostało ustawione, w najbliższych dniach będziemy aktualizować informacje w publikacjach aby były w 100% zgodne z tym co będzie na serwerze.

Ponadto w sobotę odpalamy Testowy CS, Planujemy coś jeszcze lecz to są informacje przeznaczone wyłącznie dla osób które postanowią się pojawić, odbyć CS oraz zostać chwilę po nim.

Dodatkowo w najbliższych dniach podamy datę startu, jesteśmy na 50/70% pewni że będzie to piątek 7 października, do tego czasu powinniśmy i mamy nadzieje że przejdziemy na hosta docelowego, zbudujemy forum i będziemy oczekiwać w pełnej gotowości na start serwera.

Moon Mu Project.

Opublikowano

To działać działać , to sie ustaiwa raz dwa wszystko . 

nie chcę się kłucić ani dogryzać... ale ten komentarz był nie potrzebny w dodatku napisałeś to jak byś z 10 serwerów jako GM miał.

AT naprawde nie da się czegoś zrobić z tą Sumka ? oraz RF

Opublikowano

To działać działać , to sie ustaiwa raz dwa wszystko . 

raz dwa to można się pomylić i przeoczyć taki drobiazg który może zepsuć totalnie układ rozgrywki, wszystko sobie na spokojnie posprawdzamy, czy się zgadza, w sobotę rozegramy CS oraz wysoce możliwe wyłonimy zwycięzce/ców konkursu testerów.

cierpliwości.

Moon Mu Project.

Opublikowano

Wiem robie sie monotematyczny ale AT Moon co ty na to żeby sumka była 280 RF 320 ?

Przemyślimy to, jeśli po próbnym CS ekipa będzie miała dobre humory to obniżymy bramke pod rf i summ.

Moon Mu Project.

Opublikowano

Noo... przyznam, że zapowiada się całkiem dobry serwer. O ile publikacja i administracja prawią tak jak mówią.

Mam nadzieję, tylko, że grać się będzie przyjemnie bez zbędnych nieprzyjemności.

Jak wygląda sprawa Mg w pvp? Tyle co na innych serwerach gdzie wchodzę to ta postać jest omijana szerokim łukiem i jak dochodzi do tego, że gracz chce nią zagrać to szybko okazuję się, że jest nie grywalna...

Opublikowano

MG zawsze był zmarginalizowany tak jak i Elf. Może na No Res jeszcze podziała coś ale na serwerach z resami nigdy. Nie spotkałem się jeszcze z serwerem gdzie ktoś pomyślałby o balansie dla tej klasy. To już Elfy mają lepiej.

Opublikowano

A ja się spotkałem na której edycji Prestige, że elf i mg naprawde dawały rade ;) ( czytaj była to edyja ze MG i ELF ) dostały busta ze mogly zabić kazdego :) lecz wiadomo ze BK DL i tak byli najlepsi ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...