Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Zandia

ρσєτα

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szarfy, alchemia,naramiennki, pierścienie i te inne syfiaste dodatki mam rozumiec ze nie ma na serwerze?

Z wymienionych przez Ciebie dodatków posiadamy alchemie, która została przez na odpowiednio dopasowana pod serwer.

Dodacie eq do expa ??? mowa o bizu :D

Nie posiadamy czegoś takiego i raczej nie planujemy.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Wydaje się spoko, brakowało mi ostatnio takiego serwera. A z tego może coś być. 

Nie ma za dużo innowacji, ale i bez nich serwery potrafiły robić parę k ludzi. Poza tym, jak ktoś ma dodawać nowy slot w eq i item a potem nazwie to innowacją... To ja dziękuje. ;x

Opublikowano

Biologa oddaję się co 1s? Nie ma napisane nic odnośnie czasu, a po drugie. Będzie okno Biologa dostępne w panelu bocznym w EQ?

kmr3.gif

Opublikowano

Biologa oddaję się co 1s? Nie ma napisane nic odnośnie czasu, a po drugie. Będzie okno Biologa dostępne w panelu bocznym w EQ?

Biolog w panelu bocznym na tej moment nie istnieje lecz nie zaprzeczam, że możecie się go spodziewać po pewnym czasie :)

Biolog z czasem oczekiwania jest do "zębów orka", oddawanie pamiątek wymaga już pewnego czasu.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Biolog w panelu bocznym na tej moment nie istnieje lecz nie zaprzeczam, że możecie się go spodziewać po pewnym czasie :)

Biolog z czasem oczekiwania jest do "zębów orka", oddawanie pamiątek wymaga już pewnego czasu.

Zapowiada się fantastiko, jaką dacie pewność graczom iż serwer wytrzyma na starcie ataki oraz nie będzie problemów, takich jak NAVI, czy też wkradnięcie na serwer co zazwyczaj wywołuje zamknięcie serwera bądź cofkę po której zostaje garstka osób? Konkrety.

kmr3.gif

Opublikowano

Stabilność czy też zabezpieczenia nie powinny zaśmiecać głowy graczom. Od tego jesteśmy MY i z tego MY będziemy rozliczani, oczywiście nie pozostawiliśmy tej sprawy na pastwę losu i odpowiednie się przygotowaliśmy.

Miło, że się podoba :)

zandia_sygna.png

Opublikowano

Emm. Jeżeli biolog od pamiątek na czas, są jakieś eliksiry poszukiwacza, czy coś w tym stylu? 

Ile przykładowo zmianek będę miał normalnych do 30 lvl'a?

W sumie, to czekam na ten server mam nadzieje, że wszystko Wam wypali. 

Czekam na forum serverowe. : )

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Emm. Jeżeli biolog od pamiątek na czas, są jakieś eliksiry poszukiwacza, czy coś w tym stylu? 

Są eliksiry do zdobycia z bossów  :) Dodatkowo po każdym niepomyślnym przyjęciu przedmiotu do biologa można oddawać kolejny przedmiot badań bez ograniczenia czasowego.

Co do zmianek to ciężko się określić  ;)  Zależy od stylu gry itp. Zielone Czary i Siły pozwolą spokojnie zacząć grę bez żadnych trudności.

Forum jest już postawione  :) Pozostały tylko do rozmieszczenia działy i nadanie permisji.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Są eliksiry do zdobycia z bossów  :) Dodatkowo po każdym niepomyślnym przyjęciu przedmiotu do biologa można oddawać kolejny przedmiot badań bez ograniczenia czasowego.

Co do zmianek to ciężko się określić  ;)  Zależy od stylu gry itp. Zielone Czary i Siły pozwolą spokojnie zacząć grę bez żadnych trudności.

Forum jest już postawione  :) Pozostały tylko do rozmieszczenia działy i nadanie permisji.

Tylko, że zielone są do 20 lvl'a z tego co wyczytałem. Może dać je do 30lvl'a? 

A, można bez problemowo się rejestrować? 

2e6ftab.png

Opublikowano

Zielone Czary w zupełności wystarczą aby zrobić ekwipunek w którym bez problemu będziemy dawać radę na mapach takich jak Orki itp  :yay:

Co do rejestracji to jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli to będzie można się rejestrować na betę jutro około godz. 18  :D

zandia_sygna.png

Opublikowano

Zielone Czary w zupełności wystarczą aby zrobić ekwipunek w którym bez problemu będziemy dawać radę na mapach takich jak Orki itp  :yay:

Co do rejestracji to jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli to będzie można się rejestrować na betę jutro około godz. 18  :D

Chodziło mi, o rejestrację na forum.

Beta to mi tam o, akurat nie będzie mnie w domu. 

2e6ftab.png

Opublikowano

aktu.png

Jako iż w tym momencie wyczekujemy tylko daty startu postanowiliśmy dodać kilka udogodnień.

Udogodnienia te nie są czymś szczególnie nowym lecz uważamy, że są bardzo przydatne i nie

powinno ich u nas zabraknąć, prezentuje się to następująco:

BLOKADA EKWIPUNKU

blokada.png

LiniaZandia.png

WIDOCZNE HP

HPmobow.png

LiniaZandia.png

ZASIĘG SKLEPÓW ORAZ KOLOR

shopywidok.png

LiniaZandia.png

zandia_sygna.png

Opublikowano

Alee, ta blokada eq to na wszystko w eq, prawda? 

Emm, nie wiem czemu ale nie mogę zarejestrować się na Waszym forum ciągle wyskakuje, że kod niepoprawny ( Tak wpisuje go poprawnie w uj razy). >.< 

2e6ftab.png

Opublikowano

@dawid123123 z tego co mówili wczoraj na ts to o 18 ma podobno ruszyć beta

Dzieki wielkie za info! To już mg sciagnac clienta ;3. Cya i do zoba panowie/panie ;3. Poda ktoś ts to się zbierzemy na testy wszyscy w kupke :))

Opublikowano

Informacje, które podajemy na TS'ie są naszymi przypuszczeniami. Przebywając tam z nami macie bliższy kontakt i są to nasze spekulacje.

Zawsze pewne w stu procentach informacje, piszemy tutaj na MPC (szybsza data bety).

Na ten moment zostajemy przy 15.09 lecz jeżeli będzie możliwość by zrobić to szybciej, tak jak nas prosiliście automatycznie napiszemy! :)

@dawid123123

----------------

Forum jeszcze nie jest ukończone i nie macie możliwości by się rejestrować, gdy forum będzie gotowe

z pełną możliwością użytkowania - poinformujemy

@In3SpectoR

@3lDiablo - Tak, blokuje się cały ekwipunek

zandia_sygna.png

Opublikowano

Ajajajaj.. a miało być już tak pięknie .. no cóż. Czekamy ;)

Informacje, które podajemy na TS'ie są naszymi przypuszczeniami. Przebywając tam z nami macie bliższy kontakt i są to nasze spekulacje.

Zawsze pewne w stu procentach informacje, piszemy tutaj na MPC (szybsza data bety).

Na ten moment zostajemy przy 15.09 lecz jeżeli będzie możliwość by zrobić to szybciej, tak jak nas prosiliście automatycznie napiszemy! :)

@dawid123123

----------------

Forum jeszcze nie jest ukończone i nie macie możliwości by się rejestrować, gdy forum będzie gotowe

z pełną możliwością użytkowania - poinformujemy

@In3SpectoR

@3lDiablo - Tak, blokuje się cały ekwipunek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...