Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Zandia

ρσєτα

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Inspector lizałeś dupe na becie i widzę dalej próbujesz hahahah, misiaczku dupowłazku :D Lala jesteś, a nie facet ;) Co do serwera wygląda okej, może na dłużej, zobaczymy przez pierwsze godziny co będzie, reklama podobno ma być "spora" jak to przeczytałem w czasie bety na czacie, nie ma co chwalić póki co, zobaczymy ;)

ZjaranaPanda

Opublikowano

Inspector lizałeś dupe na becie i widzę dalej próbujesz hahahah, misiaczku dupowłazku :D Lala jesteś, a nie facet ;) Co do serwera wygląda okej, może na dłużej, zobaczymy przez pierwsze godziny co będzie, reklama podobno ma być "spora" jak to przeczytałem w czasie bety na czacie, nie ma co chwalić póki co, zobaczymy ;)

Radziłbym Ci się przymknąć .Dupe lizałem ?? to ,że byłem na becie ,TS i to nazywasz lizaniem dupy ?? Widać inteligencja na tle gimbazy .Po drugie to gildia mego kolegi i nie spinaj dupy bo ci przodu zabraknie .

Opublikowano

staraat2.png

Do godziny 15 będzie włączona beta, następnie zostaną usunięte wszystkie konta.

Od godziny około 16 będzie włączona rejestracja na oficjalny serwer.

Osoby które posiadają klienta bety muszą pobrać Patcher:

https://mega.nz/#!KpMklaoZ!WjIBq10E30wtB_CxI6zTSJ3JBByD1M2RT_lF5yJynnk

https://drive.google.com/open?id=0B8ur5Knijk-xNGwzaGd4bEloRnM

Jeżeli ktoś nie posiada Clienta:

https://mega.nz/#!SwcHTD6R!0-s-eYpg1qXyQEDXTA7fPnRpjHekbp4DgUkfdadQiwQ 

Mega.nz wymaga konta aby pobrać klienta.

https://drive.google.com/open?id=0B8ur5Knijk-xcVdSeE9XSURlZHc 

Na Facebooku jest konkurs na sporą ilość SM, tam również zapraszamy.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Radziłbym Ci się przymknąć .Dupe lizałem ?? to ,że byłem na becie ,TS i to nazywasz lizaniem dupy ?? Widać inteligencja na tle gimbazy .Po drugie to gildia mego kolegi i nie spinaj dupy bo ci przodu zabraknie .

Wiesz, jestem na trzecim roku studiów, to gimbaze mogłeś sobie pominąć, ale przywykłem że w "metinowym życiu" to dość często używany zwrot wobec wszystkich graczy. Radzisz mi się przymknąć? A co, grozisz mi? Zgłosisz moje posty? Co ty możesz dzieciaku. Zazwyczaj dupowłazy to i sprzedawczyki bez własnego zdania, co też by tu pasowało. Żalisz się, że masz 5 dych na telefonie do wydania na is, osom  normalnie, bogacz z ciebie :D Dodam, że na becie było dość sporo osób, ale nikt tak się nie unosił jak ty. "Nie spinaj dupy bo ci przodu zabraknie" Troche mało sensowne to stwierdzenie misiaku, ale jak to powiedziałeś.. "inteligencja na tle gimbazy", co też jest nie poprawnie złożone, na tle gimbazy to możesz mieć zdjęcie i przeżycia, inteligencja może być na jakimś poziomie, baranie ty ;d Rozumiem, że szkoły jeszcze pewnie nie skończyłeś, stąd twoje ubogie słownictwo, dlatego wybaczam ci ten brak profesjonalizmu :)

ZjaranaPanda

Opublikowano

Widać inteligencja na tle gimbazy

Wyjdź

Czekam na start i polecam. Ogarnięta administracja, bugów na serwie raczej nie będzie, nic tylko grać:D

Opublikowano

Będzie na serwerze możliwość wystawiania gdzies postaci na sprzedaż? Mysleliscie o tym ?

[x] 50 postów

[x] 100 postów

[x] 150 postów

[ ] 200 postów

[ ] 250 postów

[ ] 300 postów

[ ] 350 postów

[ ] 400 postów

[ ] 450 postów

Opublikowano

skąd truta, bo nie widze w prezentacji ;p ?

Ze szkat ripa(lecą tylko dobre rzeczy bez śmieci jak na pl), polifem, wladca czerwonego lasu.

zandia_sygna.png

Opublikowano

widze dobre ekipy sie szykuja na serwer :)

Jak dobry serwer, to i dobrych ekip nie może zabraknąć :)

@Topic. Jak tam reklama? :) 

obraz.png

Opublikowano

Za ile będzie rejestracja włączona?

Na ta chwilę stronka padła więc trzeba czekać .

Nie padła, przeczytaj jaki jest komunikat.

Zaraz wszystko będzie prawidłowo działać :)

zandia_sygna.png

Opublikowano

Od godziny 16 miała być rejestracja no niestety mamy prawie godzinę 17  zostaje godzina do startu a rejestracja nie działa zaraz będzie tak ze dużo ludzi zacznie się na raz rejestrować i wypier.. możliwość rejestracji 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...