Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Zandia

ρσєτα

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja fajna, ale serwer to taki słaby.

Czego więcej wymagasz ?

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czego więcej wymagasz ?

Szukam czegoś nowego a tu tego nie ma. Tak samu było u cb nic nowego .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Czego więcej wymagasz ?

"Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził" ~ Poeta 2k16

Uważam, że wchodząc na serwer spotka Ciebie wiele udogodnień oraz ciekawych rozwiązań, które powinny umilić rozgrywkę.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Czego więcej wymagasz ?

Tak to jest jak stawia się grze jakieś nowe wymagania, a potem same rozczarowania.

Zależy jak na to popatrzeć.

Opublikowano

Nie widzę tu nic nowego czy ciekawego. Kolejny oklepany serwer chyba hard bo na to wskazuje prezentacja. Zebrane wszystko co gdzieś można dostać i spakowane w całość.

Zero innowacji czy jakichkolwiek powiewów nowości bo nie ma tu kompletnie nic nowego - kompletnie.  Hardów w ostatnim czasie startowało tak wiele i tak szybko znikały że nikt nawet chyba nie jest w stanie spamiętać wszystkich. 

Jak dla mnie kolejny syf byle ile coś postawić. Ostatnio dziwna moda stawiania hardów / medium i to na tak niskim i żałosnym poziomie że szkoda gadać. A dobrych serwerów Easy " jak na lekarstwo " - nie ma , bo każdy liczy na długi "przypływ gotówki" i trzymanie graczy przysłowiowy "k***a rok " na serwie robiąc gówniane hardy. I przypuszczam iż z tym będzie podobnie.  

Już prędzej poszedł bym grać na pseudo - serwer Harnasia niż tutaj. 

Jeśli ktoś myśli iż sama "forma tudzież konstrukcja" prezentacji zamydli oczka jest w błędzie. Nie polecam. 

@Ventos czegoś co nie jest zajebane z plików dostępnych w sieci. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Trochę śmieszne, że od tej gry oczekujecie innowacji  :v Jakie to mają być innowacje? 

Serwer powinien nie mieć bugów i stać stabilnie, a tego brakuje najbardziej na polskim rynku metina, bo startuje większość gówien easy, na których innowacją jest napierdalanie dungeonów 24/7, żeby sobie ulepszyć ekwipunek. 

@Dusher

Panie, a jakiej innowacji oczekujesz od metina?  :lenny:

g0Tef.jpg

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie mam kilka pytań

Wędkarstwo edytowane?

Będzie można wyłowić sm?

Będzie ulepszanie wędki?

Kostiumy do kupienia w grze będą mieć mniejsze bonusy jak te w is czy w is w ogóle nie będzie kostiumów? :O

Opublikowano

Kolejna sklejka gdzie nie ma niczego nowego ani żadnego wkładu w jakikolwiek nowy system... Także typowe gówienko do zarobku kilku groszy przez miesiąc.

Nie polecam.

Opublikowano

Na serwerze występują worki z rybami, które są do zdobycia na wiele sposobów, ryby te można wykorzystać do usmażenia na ognisku, które występują w każdym mieście pierwszym obok Handlarki Różności (podnoszenie statystyk postaci). SM w wodzie nie znajdziesz, zdobyć je można z Manwoo, który jak każdy inny wymieniony event jest zautomatyzowany. Wymieniając rybki u Rybaka zdobędziesz szkatułkę, w których znajdziesz kilka przedmiotów z Item Shopu.

Co do kostiumów w IS - takowe nie istnieją, wszystkie kostiumy są u handlarki (GIF).

@xMentosikx

--------

Co do nacisku z twojej strony, że odszukanie udogodnień czy też nowości na naszym serwerze jest zerowe to troszkę dziwne lecz doceniam ponieważ jest to twoja opinia, którą postaram się uszanować. Nie przedstawiliśmy serwer z nowościami na podstawie nowych map (takowe prezentacje są ostatnio modne) ponieważ nie jest to czymś wielkim i powód do afiszowana się na ten temat jest zerowy. Duża ilośc serwerów Hard/Medium w ostatnim czasie? Osobiście widziałem prawie same EASY startujące ^^. Posiadamy przemyślany plan na prowadzenie serwera i będziemy dążyć do tego abyś za jakiś czas mógł potwierdzić moje słowa i zmienić zdanie, jeżeli słowa okażą się kłamliwe - na szubienice.

@Dusher

zandia_sygna.png

Opublikowano

Prezentuje się świetnie. Nie grałem w metina dawno. Po 17 będę miał 2 tyg wakacji jeszcze, to zagram.

Pytanie do administracji : "Pójdzie na karcie graficznej HD 5500? Bo niestety, ale serwery typu SG lub inne privy nie śmigały (tylko World of Metin 2 śmigał"

Opublikowano

Kolejny szłatmowiec mt2 no zobaczymy co  z tego wyjdzie jak administracja bedzie ogarnieta to może kto wie serwer sam w sobie nie zaskakuje

Opublikowano

Byki z prezentacji bo pewnie nawet nie wiecie że je zrobiliście:

sięga czasy, w których

dodatkowo do poziomu 20 mamy możliwość do zdobycia

Podstawowe mapy uległy kilku poprawką, 

Silna Lodowa Wiedzma

dodatkowa broń umożliwi wzmocnić szeregi królestwa
przeciwko napotkanym wrogów na początkowych etapach gry.

Wierzchowce przedstawione są chronologicznie co do trudności ich zdobycia

Podpowiem Chronologia – nauka o mierzeniu czasu, kolejności następowania po sobie wydarzeń, zjawisk, a także oznaczeniu wydarzeń, zjawisk na podstawie przyjętego podziału czasu.

Ale też jest jeszcze jeden błąd w tym zdaniu :P

Dodatkowo w grze na wiele możliwych sposobów do zdobycia są rad oraz zwoje.

że czasami warto się odciąć i zarzucić kilka razy do wody,

do niektóych lokacji

na atak lub obronęd

- Dopasowane obrażenia żalu

- Wzmocniony Lwi Miecz

mapy otrzymały dodatkowe Metiny oraz Bossy.

- Na mapie ZUO widoczna informacja o ilości bossów oraz metinów

To z wielkiej czy z małej?

A i jeszcze jedna nieścisłość:

Chcemy aby ekwipunek miał wartość  ;) Szansa na wejście niektórych bonusów są podniesione, bonus Max PE został całkiem wycofany.

Punkty Many: 80 / 80 / 80 / 80 / 80

I pytanie co ma to znaczyć: 

- Atak WP atakującej z ręki równy atakowi z bronią

- Perm strzały i mikstury

Opublikowano

Na serwerze występują worki z rybami, które są do zdobycia na wiele sposobów, ryby te można wykorzystać do usmażenia na ognisku, które występują w każdym mieście pierwszym obok Handlarki Różności (podnoszenie statystyk postaci). SM w wodzie nie znajdziesz, zdobyć je można z Manwoo, który jak każdy inny wymieniony event jest zautomatyzowany. Wymieniając rybki u Rybaka zdobędziesz szkatułkę, w których znajdziesz kilka przedmiotów z Item Shopu.

Co do kostiumów w IS - takowe nie istnieją, wszystkie kostiumy są u handlarki (GIF).

@xMentosikx

--------

Co do nacisku z twojej strony, że odszukanie udogodnień czy też nowości na naszym serwerze jest zerowe to troszkę dziwne lecz doceniam ponieważ jest to twoja opinia, którą postaram się uszanować. Nie przedstawiliśmy serwer z nowościami na podstawie nowych map (takowe prezentacje są ostatnio modne) ponieważ nie jest to czymś wielkim i powód do afiszowana się na ten temat jest zerowy. Duża ilośc serwerów Hard/Medium w ostatnim czasie? Osobiście widziałem prawie same EASY startujące ^^. Posiadamy przemyślany plan na prowadzenie serwera i będziemy dążyć do tego abyś za jakiś czas mógł potwierdzić moje słowa i zmienić zdanie, jeżeli słowa okażą się kłamliwe - na szubienice.

@Dusher

@s33xb0mba

Okej ^^ A czy jest system wędkarstwa z kuleczkami i ulepszanie wędki?

Opublikowano

Dzięki za zaznaczenie poprawek, człowiek nie maszyna błędy popełnia :)

Co do punktów many błąd jest z mojej strony, wypisując wartości bonusów sugerowałem się z TESTOWEGO serwera, na którym owy bonus jeszcze występował.

"I pytanie co ma to znaczyć: 
1) Atak WP atakującej z ręki równy atakowi z bronią
2) Perm strzały i mikstury"

1) Na wielu serwerach możliwe jest bugowanie czarowanego ostrza (włączone czarowane bez nałożonej borni na postaci = DMG omija ABS na miecze)
2) Strzały oraz mikstury w postaci jednej sztuki używać można w nieskończoność.

@Cytryn

-------------

Nie posiadamy tego systemu ale nie zaprzeczam, że któregoś dnia zostanie wprowadzony :)

Ulepszanie wędki jest ułatwione nie potrzeba tak dużej ilości punktów, podobnie jest z ulepszaniem kilofu.

@xMentosikx

-------------

Nie chcę by zabrzmiało to narcystycznie lecz sprawy związane z naszymi kompetencjami na te stanowiska... uważam za odpowiednie :)

Nie zawiedziemy, udowodnimy!

@Adonis6Xp

zandia_sygna.png

Opublikowano

Kolejna sklejka gdzie nie ma niczego nowego ani żadnego wkładu w jakikolwiek nowy system... Także typowe gówienko do zarobku kilku groszy przez miesiąc.

Nie polecam.

Kiedy widzę słowo "System" to śmiać mi się chce. Nie do każdego typu serwera pasuje dany system  ;)  Jest wiele systemów, ale co z tego skoro są to rzeczy które pasują głównie na easy? W moim przekonaniu gra się na serwerze nie ze względu na to kto więcej wrzuci "systemów", do tego 20 nowych przedmiotów do założenia itp.

@xMentosikx

--------

@Dusher

@s33xb0mba

Okej ^^ A czy jest system wędkarstwa z kuleczkami i ulepszanie wędki?

Prawdopodobnie nie będzie. Jest to spowodowane tym, że na serwerze zabawa ma się opierać na innych rzeczach niż łowienie. Po 2 ten "system" nie miałby zastosowania ponieważ są u nas worki z rybami itp. Dużą część przedmiotów z IS można wydropić z 2 głównych bossów które są opisane w prezentacji, więc nie powinno być problemu z dostępem do IS.

Prezentuje się świetnie. Nie grałem w metina dawno. Po 17 będę miał 2 tyg wakacji jeszcze, to zagram.

Pytanie do administracji : "Pójdzie na karcie graficznej HD 5500? Bo niestety, ale serwery typu SG lub inne privy nie śmigały (tylko World of Metin 2 śmigał"

Skoro na mojej integrze śmiga bez problemów to raczej nie będziesz miał problemów  :D

Serwer ciekawie się zapowiada być może zajrzę :) 

Życzę powodzenia :)

Zapraszamy  ;)

zandia_sygna.png

Opublikowano

Jak z reklamą, coś już myśleliście nad nią, bo w tych czasach bez reklamy to masakra niestety. 

Dawno nie grałem w metina wiec sobie chyba popykam tutaj. Kiedy będzie dostępne forum? 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Jak z reklamą, coś już myśleliście nad nią, bo w tych czasach bez reklamy to masakra niestety. 

Dawno nie grałem w metina wiec sobie chyba popykam tutaj. Kiedy będzie dostępne forum? 

Pozwolę sobie powtórzyć odpowiedz co do reklamy:

Jesteśmy ugadani z kilkoma osobami od reklamy na serwisie YouTube (około 5 osób - konkretnych). +  FB.
Pozwolimy sobie ich przedstawić w momencie gdy umieszczą swoje filmy by w razie niepowodzenia nikogo nie rozczarować.
Jeżeli posiadasz kandydatów, których chciałbyś zobaczyć u nas na serwerze, pisz śmiało... postaramy się sprawić Tobie lub
innym osobom niespodziankę.

Co do forum zostanie dodane przed startem lub nawet przed Betą serwera. 

Miło, że zachęciliśmy Ciebie do powrotu na serwery Metin2! :)

zandia_sygna.png

Opublikowano

Pozwolę sobie powtórzyć odpowiedz co do reklamy:

Jesteśmy ugadani z kilkoma osobami od reklamy na serwisie YouTube (około 5 osób - konkretnych). +  FB.
Pozwolimy sobie ich przedstawić w momencie gdy umieszczą swoje filmy by w razie niepowodzenia nikogo nie rozczarować.
Jeżeli posiadasz kandydatów, których chciałbyś zobaczyć u nas na serwerze, pisz śmiało... postaramy się sprawić Tobie lub
innym osobom niespodziankę.

Co do forum zostanie dodane przed startem lub nawet przed Betą serwera. 

Miło, że zachęciliśmy Ciebie do powrotu na serwery Metin2! :)

To 'Około' dziwnie brzmi :D 

E tam się przejmujesz, aby duzi i dobrze robili to co powinni i chuu komu do tego ;d

Kolejny szłatmowiec mt2 no zobaczymy co  z tego wyjdzie jak administracja bedzie ogarnieta to może kto wie serwer sam w sobie nie zaskakuje

Zaczynam się zastanawiać czy wyszedłeś chociaż z gimbazy.

Opublikowano

Szkoda że nie będzie wędkarstwa :/ Ogólnie dobrze wygląda gdy oprócz tych głównych systemów rozwinięte są także te poboczne takie jak właśnie wędkarstwo czy górnictwo.

Mimo że nie będzie mi się opłacało łowić pewnie zajrzę na serwer :)

Powodzenia na starcie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...