Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Zandia

ρσєτα

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@BetaTesty mi wchodzi normalnie, sproboj kazdy channel czasami cos wprowadzaja i niektore sa wylaczone zeby nie mulić serwera
widze że już powoli filmy wchodzą na yt  
@s33xb0mba +  ρσєτα

gratuluje tak przemyślanego i dopracowanego serwera nie widziałem od czasów pl jestem pod olbrzymim wrażeniem administracja praktycznie 24/7 siedzi na ts z graczami propsy :)

Pomogłem? daj plusa.

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi chodzi o ciezki exp, malo zmianek bonusow i te eq do 42 daliby +9 przynajmniej . Server mi sie podoba ale ciut przy ciezki i moze warto cos ulatwic

Opublikowano

Wydaje się dość ciekawe.

Zawitam na starcie. :)

Zapraszamy  :D

Zapraszamy serdecznie wszystkich zainteresowanych na betę ;)

A wiadomo o której startujecie jutro? Czy potem info podacie? 

nE6BLlT.png

Opublikowano

Wydaje się dość ciekawe.

Zawitam na starcie. :)

Zapraszamy  :D

Zapraszamy serdecznie wszystkich zainteresowanych na betę ;)

A wiadomo o której startujecie jutro? Czy potem info podacie? 

Podamy jeszcze dzisiaj do godziny 00:00 lub jutro rano. Jak coś podamy to z dużym wyprzedzeniem, bez stresu  :)

zandia_sygna.png

Opublikowano

kiedy bd IS dostępny aby zobaczyć ceny itp :) ?

Kilka godzin przed startem, bez problemu na spokojnie będziecie mogli się z owym IS'em zapoznać.

Mam nadzieję ,bo mam na tel ponad 50 zł to chce wykorzystać jeżeli Is nie bd taki drogi . Powiedz Mi Drogi Adminie styknie mi na Wierzcha,Vip,i peta ?? i czy zostanie, jak nie to muszę więcej przeznaczyć na tak dopracowany serwer z taką Administracją :D Polecam każdemu , możecie już prezentację w publikacjach dać :)

Opublikowano

A ja mam pytanie odnośnie klienta gry czy klient z bety zostawić bo będzie można na nim grać dalej czy można skasować bo będzie zupełnie nowy klient gry ? 

Opublikowano

Kiedy klient będzie dostępny,?

kiedy bd IS dostępny aby zobaczyć ceny itp :) ?

Kilka godzin przed startem, bez problemu na spokojnie będziecie mogli się z owym IS'em zapoznać.

Mam nadzieję ,bo mam na tel ponad 50 zł to chce wykorzystać jeżeli Is nie bd taki drogi . Powiedz Mi Drogi Adminie styknie mi na Wierzcha,Vip,i peta ?? i czy zostanie, jak nie to muszę więcej przeznaczyć na tak dopracowany serwer z taką Administracją :D Polecam każdemu , możecie już prezentację w publikacjach dać :)

Co najwyżej chyba na Peta,kto sms ładuje....To jest tak stratne kasy że wole kupić psc.

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Dużo serwerów było " Och mega " "Najlepszy" "MAMY ZABEZPIECZENIA" Które wystartowały z 10 godzinnym opóźnieniem po 20 przełożeniach startu.  

Nie zagram ale powodzenia przy starcie ;) 

Opublikowano

I jak z tym info nt. godziny startu? Miało być do północy lub rano :P

[x] 50 postów

[x] 100 postów

[x] 150 postów

[ ] 200 postów

[ ] 250 postów

[ ] 300 postów

[ ] 350 postów

[ ] 400 postów

[ ] 450 postów

Opublikowano

o której start ? 

Z tego co słyszałem na ts3 to start jest przewidziany na godzinę 18:00

Czy będzie możliwość płatność psc?

Tak, lecz dopiero po starcie.

A ja mam pytanie odnośnie klienta gry czy klient z bety zostawić bo będzie można na nim grać dalej czy można skasować bo będzie zupełnie nowy klient gry ? 

Klient zostanie z bety. Będzie trzeba pobrać tylko patchera.

Start będzie dziś ? Bo dzień startu a prezenarcja nadal w zapowiedziach :D

Start dzisiaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...