Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Zandia

ρσєτα

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam Ci nic za złe jest to tylko i wyłącznie TWOJE zdanie na ten temat.
Po prostu szkoda, że nie dałeś się namówić na rozmowę, pozdrawiam i życzę sukcesów - zakończmy na tym
@Nevaria.pl

@Nevaria.pl
szkoda, że twój nie wieje nudą
a serwer pompa, wpadnę po naprawie pc
jakaś większa reklama planowana?

Jesteśmy ugadani z kilkoma osobami od reklamy na serwisie YouTube (około 5 osób - konkretnych). +  FB.
Pozwolimy sobie ich przedstawić w momencie gdy umieszczą swoje filmy by w razie niepowodzenia nikogo nie rozczarować.
Jeżeli posiadasz kandydatów, których chciałbyś zobaczyć u nas na serwerze, pisz śmiało... postaramy się sprawić Tobie lub
innym osobom niespodziankę.

zandia_sygna.png

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Beta 2 dni przed startem? Lipaa xD

Bardzo ładna prezka i grafa w kliencie :D

Na serwerze raczej nie zagram ale życzę powodzenia :)

Dzięki za miłe słowa! Co do bety nie zaprzeczamy, że damy możliwość na szybsze sprawdzenie co kryje się w środku.

Grafikę klienta stworzyła "Arisa" - to jej zasluga.

Co do prezentacji pracowaliśmy przy niej w 2 osoby i również jesteśmy zadowoleni z efektu końcowego.

W sumie to nic ciekawego/nowego tutaj nie widzę, ale życzę powodzenia. 

Jeżeli chciałbyś dowiedzieć się więcej na temat serwera zapraszam na TeamSpeak.

Nie będę miał zamiaru Ciebie namawiać lecz opowiem Ci troszkę więcej o tym projekcie i decyzja będzie należała do Ciebie :)

zandia_sygna.png

Opublikowano

Dużo byków w prezentacji.

A i nagroda za biologa powalająca :D Normalnie ten co zrobi tego questa będzie OP :D

Poziom: 20
Sztuk: 10

Bonusy:

+2000 PE
+10% obrażeń dodanych PE

Opublikowano

A i nagroda za biologa powalająca :D Normalnie ten co zrobi tego questa będzie OP :D

Bonusy:

+2000 PE

+10% obrażeń dodanych PE

Misja / nagroda ta ma na celu wykreślenie występowania braku many w kilku sytuacjach

Myślę, że nie muszę wymieniać w jakich sytuacjach coś takiego występowało :)

Jeżeli widzisz jakieś błędy w prezentacji, pisz - poprawimy.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Bonusy:

+2000 PE

+10% obrażeń dodanych PE

Expiąc w grocie mana jest potrzebna, bo jakby nie patrząc moby jej dużo żrą, więc jak dla mnie bonus w stu procentach przemyślany.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Bonusy:

+2000 PE

+10% obrażeń dodanych PE

Expiąc w grocie mana jest potrzebna, bo jakby nie patrząc moby jej dużo żrą, więc jak dla mnie bonus w stu procentach przemyślany.

Dokładnie, taki sam tok myślenia  :D

zandia_sygna.png

Opublikowano

Podoba mi się bardzo pomysł z wojami królestw  i gildii.:)

Myśleliście nad czymś takim żeby wyrównać szanse podczas wojen królestw przypisując do każdego królestwa jakiś bonus?

Np. kapliczka w chunjo (tylko dla graczy chunjo) dawała by bonus dośw. 10% na kilka (8?)h raz na dobe, shinsoo 10% drop, a jinno 30% yang?

Tego jeszcze nie grali, a manipulując bonusami z tych kapliczek można by manipulować liczbą graczy w poszczególnych królestwach wyrównując tym samym szanse.:)

Zagram na 100% i mam nadzieje że to będzie bardziej hard niż medium:D

Opublikowano

Podoba mi się bardzo pomysł z wojami królestw  i gildii. :)

Myśleliście nad czymś takim żeby wyrównać szanse podczas wojen królestw przypisując do każdego królestwa jakiś bonus?

Np. kapliczka w chunjo (tylko dla graczy chunjo) dawała by bonus dośw. 10% na kilka (8?)h raz na dobe, shinsoo 10% drop, a jinno 30% yang?

Tego jeszcze nie grali, a manipulując bonusami z tych kapliczek można by manipulować liczbą graczy w poszczególnych królestwach wyrównując tym samym szanse. :)

Zagram na 100% i mam nadzieje że to będzie bardziej hard niż medium:D

Na wyrównaną ilość graczy w każdym z królestw mamy już pomysł, ale dzięki za propozycję  ;) Może kiedyś się coś na podstawie tego (kapliczek itp) wykorzysta.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Dość ciekawie się zapowiada.

Grafika bardzo ładna, logo wykonane dość ciekawie.

Chętnie wejdę zobaczyć co i jak.

Duży + za szybkie podnoszenie itemów. Brakowało mi tego.

Opublikowano

Z czego leci truta fajny serwer, wbije na start .

Strażnik Czerwonego Lasu + Polifem - respawn co 8 godzin

Umarły Rozpruwacz, Niebieska Śmierć

Widzimy się w grze :)

zandia_sygna.png

Opublikowano

W sumie nigdy się nie wypowiadałem w prezentacjach innych serwerów...

Ale mam pytanie. Po co robicie kolejny nudny serwer, bez jakichkolwiek innowacji?

Bo wasz serwer jest tak bardzo innowacyjny .. 

Hmm .. coś mi tu śmierdzi aczkolwiek fajna, prosta prezentacja, serwerek też wydaje się być przyjemny dla oka. Polecam o ile @Algade i @WebRadek się zgodzą :v 

Opublikowano

Polecam, serwer zapowiada się mega. 

Ogarnięta administracja to mogę przyznać, 100% pewności że postoi :3

Serwer się miło prezentuje, powodzenia na starcie.

Grafika super, serwer wygląda na bardzo przyjemny, na pewno zawitam i zaproszę kumpli :)

Dzięki chłopaki za miłe słowa! Mam nadzieję, że spotkamy się na serwerze :)

Ale mam pytanie. Po co robicie kolejny nudny serwer, bez jakichkolwiek innowacji?

Bo wasz serwer jest tak bardzo innowacyjny .. 

Hmm .. coś mi tu śmierdzi aczkolwiek fajna, prosta prezentacja, serwerek też wydaje się być przyjemny dla oka. Polecam o ile @Algade i @WebRadek się zgodzą :v

Myślę, że chłopaki nie mają Ci za złe życząc innym powodzenia, my również życzymy :)

zandia_sygna.png

Opublikowano

@Lajk™ kumplu spokojnie, pozwalam :D

Nie wiem jeszcze co to za serwer, ale też życzę powodzenia, oby zgarnął graczy z tego gówna od dojcza #aria...

Opublikowano

Myślę, że chłopaki nie mają Ci za złe życząc innym powodzenia, my również życzymy :)

Oj no nie wątpie, przeważnie mają takie same zdanie jak ja .. :D 

Nie wiem jeszcze co to za serwer, ale też życzę powodzenia, oby zgarnął graczy z tego gówna od dojcza #aria...

GG Kumplu. :3

Jeszcze pytanko, w ile wbije max level bez przedmiotów z expem ?

Opublikowano

Szukasz innowacji w tej grze? Serio? Metin to ma być metin a nie jakaś inna gra. Według mnie jest tu dużo innowacji i urozmaiceń nie wiem czego ty oczekujesz, że zamiast koni będziemy jeździć motorami?? Każdy serwer to praktycznie to samo tylko różni się expem, dropem czy setami. Polecam serwer tylko widzę że bony będzie wbijało się HARD chodzi o wartości :D

Opublikowano

Jeśli jesteś dobrym dzikiem to wbijesz level dość szybko xD  Exp nie jest rzeczą nad którą ma się spędzać większość czasu. Lepiej poświęcić ten czas na zabawę, czyż nie?? :yay:  

Nie ma czegoś takiego, że expisz po parę godzin jeden level  ;)

zandia_sygna.png

Opublikowano

Szukasz innowacji w tej grze? Serio? Metin to ma być metin a nie jakaś inna gra. Według mnie jest tu dużo innowacji i urozmaiceń nie wiem czego ty oczekujesz, że zamiast koni będziemy jeździć motorami?? Każdy serwer to praktycznie to samo tylko różni się expem, dropem czy setami. Polecam serwer tylko widzę że bony będzie wbijało się HARD chodzi o wartości :D

Teraz wyznacznikiem zajebistości serwera są #Innowacje i tego.. jak nie ma innowacji to serwer c*****y nie wbijać i elo :v

Jeśli jesteś dobrym dzikiem to wbijesz level dość szybko xD  Exp nie jest rzeczą nad którą ma się spędzać większość czasu. Lepiej poświęcić ten czas na zabawę, czyż nie?? :yay:  

Mowiąc o zabawie masz na myśli skopanie twojej dupy w pvp ? xD

Opublikowano

Teraz wyznacznikiem zajebistości serwera są #Innowacje i tego.. jak nie ma innowacji to serwer c*****y nie wbijać i elo :v

Mowiąc o zabawie masz na myśli skopanie twojej dupy w pvp ? xD

Wypraszam sobie  :D  Czekam ch1 m1 dozorca ^^

Chcemy aby ekwipunek miał wartość ;) Szansa na wejście niektórych bonusów są podniesione, bonus Max PE został całkiem wycofany.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Prezentacja fajna, ale serwer to taki słaby.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...