Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Zandia

ρσєτα

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem to Kotlet

Nic nowego :/ wgl zero :/

xyz

Kotletem można twój fanpage nazwać i marne jego reklamowanie.

Dużo osób na becie? można podbić ? :v 

Opublikowano

Moim zdaniem to Kotlet

Nic nowego :/ wgl zero :/

xyz

Kotletem można twój fanpage nazwać i marne jego reklamowanie.

Dużo osób na becie? można podbić ? :v

Beta miała być dopiero dzisiaj (15.09), lecz udało mi się wcześniej uporać z problemami i udostępniłem ją 1 dzień wcześniej. Dzisiaj około 60 osób było na becie. 

zandia_sygna.png

Opublikowano

Jakie ceny w Itemshopie?Czy jest czasowy? jeśli tak, to co na ile itd. Chodzi o podstawowe rzeczy takie jak : pet,kostium fryz,wierzch ( orientacyjna cena).

Czasowe są:

Wierzchowce (20dni tylko gdy się używa)

Pierścionki (12h)

Fryzury u handlarza (30 dni)

Pozostałe itemy są na stałe.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Jakie ceny w Itemshopie?Czy jest czasowy? jeśli tak, to co na ile itd. Chodzi o podstawowe rzeczy takie jak : pet,kostium fryz,wierzch ( orientacyjna cena).

Czasowe są:

Pierścionki (12h)

Fryzury u chandlarza (30 dni)

Poeta, myślałem że nie ma problemu z ortografią :( 

kmr3.gif

Opublikowano

Czasowe są:

Pierścionki (12h)

Właśnie zauważyłem, odświeżam i widzę już post  :D Za dużo komputera.

Zapraszamy na betę!

zandia_sygna.png

Opublikowano

Czasowe są:

Pierścionki (12h)

Zapraszamy na betę!

Wybaczam, spokojnie. Dałbyś mniej więcej szacowaną kwotę za ile będzie można wykupić IS przykładowo do expa? Chodzi mi tutaj o FULL EXP (pet, kostium, fryz, wierzchowiec) czy 5 dych starczy czy może jeszcze dużo zostanie :yay:

kmr3.gif

Opublikowano

Czasowe są:

Pierścionki (12h)

Zapraszamy na betę!

Wybaczam, spokojnie. Dałbyś mniej więcej szacowaną kwotę za ile będzie można wykupić IS przykładowo do expa? Chodzi mi tutaj o FULL EXP (pet, kostium, fryz, wierzchowiec) czy 5 dych starczy czy może jeszcze dużo zostanie :yay:

Myślę, że około 60 PLN :)

zandia_sygna.png

Opublikowano

Jakas reklama większa na yt bo coś nie słychać o serwerze na YT :/ bez porządnej reklamy to nie macie po co startować bo i tak Balmora was zgniecie ;)

Pozdrawiam <3

Opublikowano

resp bossa 4/8h elo 

Zwykłe bossy są co 1h :) 8h respią się tylko 2 bossy główne z których leci IS i przedmioty które można tylko tam zdobyć(tęczak).

Jakas reklama większa na yt bo coś nie słychać o serwerze na YT :/ bez porządnej reklamy to nie macie po co startować bo i tak Balmora was zgniecie ;) Pozdrawiam <3

Spokojnie ;)

zandia_sygna.png

Opublikowano

Macie coś zaplanowane już przed startem ?:) Mam nadzieję że tak ;) Bo po starcie to już nie ta sama sytuacja ;(

Czekam na start ;)

Opublikowano

Macie coś zaplanowane już przed startem ? :) Mam nadzieję że tak ;) Bo po starcie to już nie ta sama sytuacja ;( Czekam na start ;)

Na pewno zauważycie :)

zandia_sygna.png

Opublikowano

Mówiliście ,że da radę wysolować bossy te lepsze ,a szczerze nie da się , z full odpałem co jest możliwy i misje prócz biologa na tą chwilę , brak jest takiej możliwości . :/ szkoda iż na wysokim lvl sam nic nie zdziałasz . Serwer ma potencjał ,ale pod ta kwestia jest znak zapytania co z bossami ? :D Zobaczymy jak to będzie .

Opublikowano

Mówiliście ,że da radę wysolować bossy te lepsze ,a szczerze nie da się , z full odpałem co jest możliwy i misje prócz biologa na tą chwilę , brak jest takiej możliwości . :/ szkoda iż na wysokim lvl sam nic nie zdziałasz . Serwer ma potencjał ,ale pod ta kwestia jest znak zapytania co z bossami ? :D Zobaczymy jak to będzie .

Ale Bomb na ts mówił że nie da rady wysolować tych bossów :) Minimum 3 osoby :v 

obraz.png

Opublikowano

Tak miało być i tak będzie z tymi 2 bossami :) Chodzi o walkę o nie.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Tak miało być i tak będzie z tymi 2 bossami :) Chodzi o walkę o nie.

nie mówie o Polifemie i Bossie w redzie :D min wrózka ,śmierć ,generał :D hmm przydałoby się eq exp np ,zbrojka która by dropiła z szkaty ripa /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...