Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PRESTIGEMU [STABILNY] [S6EP3] [x300]

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prestige, może byście pomyśleli nad wprowadzeniem jakiejś kultury na poście? od kilku godzin siedzę i czytam wypociny coraz to lepszych łepków, jedni bardziej obrzydliwi i głupsi od drugich, odpycha mnie taki debilizm i samowolka na poście zwłaszcza dopuszczanie by taki brak kultury panował na dobrze zapowiadającym się servie...

f7f39778dcbe5.jpg

tumblr_n0qts1P3HE1snblj3o1_400.gif

Opublikowano

prestige, może byście pomyśleli nad wprowadzeniem jakiejś kultury na poście? od kilku godzin siedzę i czytam wypociny coraz to lepszych łepków, jedni bardziej obrzydliwi i głupsi od drugich, odpycha mnie taki debilizm i samowolka na poście zwłaszcza dopuszczanie by taki brak kultury panował na dobrze zapowiadającym się servie...

f7f39778dcbe5.jpg

Od tego masz dział Skargi na forum. Administracja nie jest ciągle online, więc nie widzi wszystkiego.

Opublikowano

Mam pytanie dziś zakupiłem Vip i czy jest gdzieś jakaś informacja na serverze że jest on aktualny czy jest gdzieś to widoczne? Pozdrawiam wszystkich i serdecznie zapraszam na server zapowiada się super 

Opublikowano

Aktywacja vipa trwa max 6 godzin. Jak będziesz miał vip w chacie masz napisane vip 400 po relogu.. pozdrawiam

Opublikowano

Może dodac do dropu te cherry blossom o.których jest wspomniane w publikacji a nie dropia :D

Dropiły, ale z bardzo niskim dropem. Coś przeoczyłem.. 

Poprawiłem drop już powinny dropić. 

Pozdrawiam

Opublikowano

@PrestigeMU

Takie pytanie gdzie mogą dropić itemy plate exe? oprócz boxów, w lt7 leci brass,redwing itd

Plate hm.. To jest item K2, więc gdzieś LT3 wydaje mi się. Nie jestem pewien, ale idę postoje tam chwile może poleci coś i dam znać. :))

Dodałem licznik Eventów na stronie. 

Dodałem więcej spotów LaCleon/Karutan2/K3. 

Opublikowano

Serwer działa stabilnie, nie mamy żadnych problemów z serwerem. 

Zapraszam serdecznie każdego kto chce miło spędzić czas.

165 on,.

Opublikowano

Mozesz powiedziec o co chodzi z tymi krolikami vdzie one sie pojawiaja od lorenci po lacleon?i czy jak juz sie jakiegos na mapie znajdzie to reszta jest na tej samej mapie ?

Opublikowano

Mozesz powiedziec o co chodzi z tymi krolikami vdzie one sie pojawiaja od lorenci po lacleon?i czy jak juz sie jakiegos na mapie znajdzie to reszta jest na tej samej mapie ?

Były na początku na 4 mapach.. zmieniliśmy to i respią się na każdej mapie losowo 5 map - 5 sztuk - po jednym na mape. 

Pozdrawiam

Opublikowano

Kefir. Od tego masz inne sposoby kontaktu. Za takie posty tutaj moderator da ci Warna za bezsensowny post. Jestem prawie zawsze na forum czy gg.

Serwer działa stabilne.. już niedługo Castle Siege.

Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...