Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PRESTIGEMU [STABILNY] [S6EP3] [x300]

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na poście masz multi language. Widziałem że jedni piszą po vietnamsku nawet i nikomu to nie przeszkadzało. Wprowadzenie ograniczenia tylko eng to połowa serwera dostanie bana. Znass Polaków :)

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Informacja dotycząca nowego eventu, który startuje zgodnie z informacją zawartą poniżej !

Event na zdobycie darmowego VIP !

Startuje event w którym każdy może wziąć udział. Co trzeba zrobić?
Zbieramy kamienie Jewel of Creation.
Wymiana tych kamieni będzie możliwa u Game Masterów na kredyty w grze, za które będziemy mogli sobie kupić VIP.
Przeliczenie 100 Creationów - 100 kredytów, co daje nam VIP na 3 dni, lub wykorzystanie kredytów w markecie.
Jest bardzo duży drop creationów na serwerze, więc zebranie ich nie będzie mam nadzieję, żadnym kłopotem, a co za tym idzie? Wprowadzimy nową walutę na czas nieokreślony.
Event startuje od 12.09.2016 godzina 12:00

Opublikowano

Elegancko licznik online idzie w góre oby tak dalej 

Zapraszam miła atmosfera super ustawienia pare poprawek mozna by było zrobić ale jest czas .

Np co myslicie na temat dodania zaznaczonych spotów na mapce pod TAB ?

Opublikowano

Elegancko licznik online idzie w góre oby tak dalej 

Zapraszam miła atmosfera super ustawienia pare poprawek mozna by było zrobić ale jest czas .

Np co myslicie na temat dodania zaznaczonych spotów na mapce pod TAB ?

O każdej poprawce/propozycji piszemy na forum. Jak widać na chwilę obecną każdy problem jest analizowany. !! 

Zachęcam do pisania postów na naszym forum.

Opublikowano

Na chaos weapon, wingi itd jest standardowa szansa czy jest coś podrasowane?

Dodatkowo jest w dev4 inwazja królowych które mogą wydropić Ci small wingi dla każdej klasy. Biją słabo ale maja sporo hp:)

Opublikowano

Serwer działa bez zarzutów, zapraszam serdecznie wszystkich, którzy chcą po rywalizować z innymi na równych szansach. 

Gorąco zapraszam

Opublikowano

Na chaos weapon masz 90 procent mimo że pralka pokazuje 100. Wingi zgodnie z procent em

A jeśli pokazuje 20 to tez jest 90%?

Opublikowano

Na chaos weapon masz 90 procent mimo że pralka pokazuje 100. Wingi zgodnie z procent em

A jeśli pokazuje 20 to tez jest 90%?

Nie, jeżeli pokazuje 20 % to masz 20 %. Jeżeli pokazuje Ci 100 % tzn, że masz 90 %. 

Po prostu przekraczając próg 90 % - nie liczy się więcej mimo, że pralka pokazuje Ci, że dodało do 100 %

Opublikowano

Zapraszam na serwer ,latwo o.pt , ciężko.o.itemy nic tylko wbijac :D

Taki miał być zamiar, żeby trochę ciężej było zdobyć jakieś przedmioty. 

I na chwilę obecną się sprawdza, wypranie wingów to nie jest jakiś problem, a z tego co widzę na /post to łatwo dostać pt :)

Zapraszam również na nasze forum - gdzie jest wiele spraw do obgadania :)

Pozdrawiam MENIO

@@ Dodam również, że szukamy jednej osoby do pomocy, jako GM (oczywiście bez żadnych uprawnień, jeżeli chodzi o tworzenie przedmiotów itp ) 

Zapraszam na forum - składamy aplikacje !

SZUKAMY GAME MASTERA DO POMOCY PRZY SERWERZE !!

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie Vip czy będzie inna metoda płatności czy tylko PayPal mam na myśli Paysefcard akurat mi to nie robi różnicy bo mam karte i konto na Paypal ale pewnie jest trochę ludzi którzy myślą o zakupie konta lecz nie mają kart kredytowych, zawsze będzie więcej gotówki na reklame servera i przyciąganie nowych graczy a już dziś ponad 170 online  oby przez długi czas się podnosiło :)

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie Vip czy będzie inna metoda płatności czy tylko PayPal mam na myśli Paysefcard akurat mi to nie robi różnicy bo mam karte i konto na Paypal ale pewnie jest trochę ludzi którzy myślą o zakupie konta lecz nie mają kart kredytowych, zawsze będzie więcej gotówki na reklame servera i przyciąganie nowych graczy a już dziś ponad 170 online  oby przez długi czas się podnosiło :)

Są różne formy płatności wystarczy się do mnie odezwać na forum/gg. 

Opublikowano

Nie grałem w mu chyba z 5 lat jak nie więcej, jest to mój pierwszy serwer po tak długiej przerwie i jestem w szoku myślałem ze mu juz dawno rip a tu taka niespodzianka, gra sie bardzo przyjemnie dużo ludzi łatwo o pt polecam!

Opublikowano

Serwer działa bezproblemowo - było parę poprawek, jak przy każdym serwerze, ale na chwilę obecną nie ma żadnych. 

170 online - 220 kont w ciągu 24 godzin jest według mnie dobrym wynikiem.

Przypominam, że otwarta została rekrutacja na Game Mastera serwera - więcej informacji znajdziesz na forum. 

Pozdrawiam i zachęcam do wejścia na serwer :) 

Opublikowano

może się czepiam o drobiazgi ale na stronce gm list jest pusta, banned list jest pusta itd a z tego co czytałem podobno już ktoś bana ma ? można by było to uzupełnić :)

tumblr_n0qts1P3HE1snblj3o1_400.gif

Opublikowano

Nikt nie ma bana. Był czasowy ale zniknął. Gm lista nie czyta listy gm z serwera tylko strony. A jedynym gm strony jestem ja. Jak dla mnie zbędne. Przy stronie opartej na ioncube nie możesz edytować modułów nie których.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...