Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PRESTIGEMU [STABILNY] [S6EP3] [x300]

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ma pisanie na shoutboxie do grania w mu? Jak ktoś idzie do roboty na rano (może kiedyś Mirson pójdziesz) to nie siedzi do północy bo ktoś zapomniał zmienić czas serwera. Wejść na 2min zobaczyć co się dzieje na forum leżąc w łóżku, to nie to samo co siedzieć bezustannie na grze w trakcie cs (niektórzy się myją, jedzą, maja kobiety i dzieci).

Tak się składa, że chodzę na 7 i 20 zależy od zmiany więc nie mów mi co to wstawanie do roboty. Poza tym pisałem do Akacza nie do Ciebie więc nie wcinaj się między wódkę a zakąskę no chyba że jesteś jego adwokatem to co innego. Wcześniej pisał na serwerze, że o 22 już spał (a nie leżał, to jest zasadnicza różnica) i tu wali posty na forum coś tu się nie zgadza. Jedno mówi drugie robi i to już nie pierwszy raz bo na poprzedniej edycji było to samo. Robi po swojemu a później myśli, że admin ulegnie jakiemuś szantażowi i zrobi tak jak on chce. Nie tędy droga.

Tak w ogóle gwtim przyszedłbyś na csa i pokazał jaki kozak jesteś bo jak na razie tylko pokazałeś się ze słabej strony na forum pisząc swoje śmieszne posty aczkolwiek może jedynie na to Cię stać.

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na jakiego csa? Na tego co summonerki wszystko usypiały czy tego 2h spóźnionego gdzie większość nie miała czasu zostać? Ps. Akacz to nie cała gildia, sam by nie wygrał.

Nie wcinam się bo do mnie też się zwracałeś na sb, że siedzę na forum a na cs nie przyszedłem (chudzinx).

Opublikowano

Co ma pisanie na shoutboxie do grania w mu? Jak ktoś idzie do roboty na rano (może kiedyś Mirson pójdziesz) to nie siedzi do północy bo ktoś zapomniał zmienić czas serwera. Wejść na 2min zobaczyć co się dzieje na forum leżąc w łóżku, to nie to samo co siedzieć bezustannie na grze w trakcie cs (niektórzy się myją, jedzą, maja kobiety i dzieci).

Tak się składa, że chodzę na 7 i 20 zależy od zmiany więc nie mów mi co to wstawanie do roboty. Poza tym pisałem do Akacza nie do Ciebie więc nie wcinaj się między wódkę a zakąskę no chyba że jesteś jego adwokatem to co innego. Wcześniej pisał na serwerze, że o 22 już spał (a nie leżał, to jest zasadnicza różnica) i tu wali posty na forum coś tu się nie zgadza. Jedno mówi drugie robi i to już nie pierwszy raz bo na poprzedniej edycji było to samo. Robi po swojemu a później myśli, że admin ulegnie jakiemuś szantażowi i zrobi tak jak on chce. Nie tędy droga.

Tak w ogóle gwtim przyszedłbyś na csa i pokazał jaki kozak jesteś bo jak na razie tylko pokazałeś się ze słabej strony na forum pisząc swoje śmieszne posty aczkolwiek może jedynie na to Cię stać.

co do adwokata to chyba ty jesteś adwokatem MENIO bo ja tez do Ciebie się nie zwracałem a do niego a ty odpisywałeś nie wiem po co jak nie do Ciebie były słowa ^^ Mirson graj se jak najdłużej na tym Prestige i niech moc będzie z Toba hahahahahaha

Opublikowano

Uela ma troche racji. Zreszta to Ty jestes adminem i rozdajesz tu karty, na forum byle kto cos napisze ze prestige to ch*j i sie zaraz tlumaczysz dlaczego tak i tak. Konsekwencja w dzialaniach, pomoc innych doswiadczonych osob i bedzie okej. Serwer mial aspiracje na bycie w tej chwili top ale do momentu kiedy to sie nie zmieni nic z tego nie bedzie. Dodatkowo dzieciarnia na serwerze, brak slow dla niektorych. Zero zasad, jakies dziki i turboadamy lataja i robia co chca. Ban na 12 godzin? - eh. Nie umiesz sie zachowac to ban na minimum tydzien, odpoczniesz przemyslisz i nie bedziesz  zniechecal graczy. Pogralem chwile zeby zobaczyc czy sie cos zmienilo. Niestety nic, i lepiej nie bedzie bo wartosciowych graczy tracisz na starcie. Na palcach jednej reki policze osoby ktore reprezentuja jakis poziom gry i kultury. To troche za malo.

Jak moge doradzic to wejdz z kims w spolke i stworzcie porzadny serwer, eliminujac mentalnych gimnazjalistow. Na razie nie ma tu czego niestety polecic.

a co masz do dzikow przeciez server pvp to wy z Hell latacie do GM MENIO z prozba zeby nie kilac was ^^ na tym gra polega ale juz macie dla siebie serv laikow co nie umieja pvp tak jak mirson umie combo heheheh pocwicz troche chlopie bo postac kaleczysz 

pozdrawiam @ Hell i ich walecznych wojownikow ^^

Opublikowano

Uela ma troche racji. Zreszta to Ty jestes adminem i rozdajesz tu karty, na forum byle kto cos napisze ze prestige to ch*j i sie zaraz tlumaczysz dlaczego tak i tak. Konsekwencja w dzialaniach, pomoc innych doswiadczonych osob i bedzie okej. Serwer mial aspiracje na bycie w tej chwili top ale do momentu kiedy to sie nie zmieni nic z tego nie bedzie. Dodatkowo dzieciarnia na serwerze, brak slow dla niektorych. Zero zasad, jakies dziki i turboadamy lataja i robia co chca. Ban na 12 godzin? - eh. Nie umiesz sie zachowac to ban na minimum tydzien, odpoczniesz przemyslisz i nie bedziesz  zniechecal graczy. Pogralem chwile zeby zobaczyc czy sie cos zmienilo. Niestety nic, i lepiej nie bedzie bo wartosciowych graczy tracisz na starcie. Na palcach jednej reki policze osoby ktore reprezentuja jakis poziom gry i kultury. To troche za malo.

Jak moge doradzic to wejdz z kims w spolke i stworzcie porzadny serwer, eliminujac mentalnych gimnazjalistow. Na razie nie ma tu czego niestety polecic.

a co masz do dzikow przeciez server pvp to wy z Hell latacie do GM MENIO z prozba zeby nie kilac was ^^ na tym gra polega ale juz macie dla siebie serv laikow co nie umieja pvp tak jak mirson umie combo heheheh pocwicz troche chlopie bo postac kaleczysz 

pozdrawiam @ Hell i ich walecznych wojownikow ^^

1. Po pierwsze nie gralem w gildii hell.

2. "a co masz do dzikow przeciez server pvp" - nie masz zielonego pojecia co to jest serwer pvp. Nawet nie chce mi sie tlumaczyc dlaczego.

3. Mam nadzieje, ze 84 w twoim nicku to nie rocznik waleczny wojowniku.

Opublikowano

Nikt z Graczy na serwerze nie prosił abym powiedział, że  macie ich nie bić - Wolf84 - popłakałeś się tak naprawdę bo wyzywałeś Aslana i dostałeś warna. 

Zawsze są jakieś niedociągnięcia - rozumiem, mój błąd, że nie dopilnowne zostało na testach.

Castle Siege - to jest jakieś fatum na moich serwerach - zawsze coś - no trudno , pogodziłem się z tym.

Pozdrawiam i zapraszam

Opublikowano

Nikt z Graczy na serwerze nie prosił abym powiedział, że  macie ich nie bić - Wolf84 - popłakałeś się tak naprawdę bo wyzywałeś Aslana i dostałeś warna. 

Zawsze są jakieś niedociągnięcia - rozumiem, mój błąd, że nie dopilnowne zostało na testach.

Castle Siege - to jest jakieś fatum na moich serwerach - zawsze coś - no trudno , pogodziłem się z tym.

Pozdrawiam i zapraszam

Umiejętność przyznania się do błędu jest wiele warta, widzę że twoi gracze chcą ratować serwer więc jest nadzieja na poprawe, forum się rozgrzewa pomysłami pomocy, kwestia chcieć i zadziałać.

Opublikowano

Pozdrawiam i zapraszam

nie wcale nie prosiles !!!!! i powiesz ze nie prosiles AKACZ47 zebysmy nie kilowali Hell. no to ladnie klamstwa na kazdym kroku 

i ten warn to dla smiechu wiesz lezy mi ten serv jedne wieklie gow.... i na testy nie zwalaj nie masz czasu na prowadzenie serva to sie nie bierz proste!!!!

Opublikowano

Pozdrawiam i zapraszam

nie wcale nie prosiles !!!!! i powiesz ze nie prosiles AKACZ47 zebysmy nie kilowali Hell. no to ladnie klamstwa na kazdym kroku 

i ten warn to dla smiechu wiesz lezy mi ten serv jedne wieklie gow.... i na testy nie zwalaj nie masz czasu na prowadzenie serva to sie nie bierz proste!!!!

Ja wyszedłem z inicjatywą - bo robił się młyn na serwerze. Rozmawiałem z Zjamnikiem, abyście dali sobie na luz bo serwer na tym traci - zabijaliście każdego z przeciwnej gildi mimo, że miał zaledwie 1 rr - powiedziałem - odegracie się na CS - potem poszedłem do AKACZ47 poinformować go o tym - powiedział, że ok. 

Nie mam czasu ? Spędzałem na serwerze kilkanaście godzin dziennie, mam pracę w której mogę używać PC i siedzeić na serwerze. A ty mówisz, że nie mam czasu? Żałosne :)

I zakończ ten flamewar bo do niczego to nie prowadzi. 

Serwer działa - jest poprawnie ustawiony na chwile obecną. Kto chce zapraszam - nikogo do gry nie zmuszam. 

@@Wolf - po samym wyglądzie twarzy widać, że jesteś problemowy 

PS. Fajny pies.

Opublikowano

Oj Wolfy Wolfy dlaczego dajesz mi kolejne argumenty aby Cię wypunktować na tym forum.

...ja tez do Ciebie się nie zwracałem a do niego a ty odpisywałeś nie wiem po co jak nie do Ciebie były słowa ^^

Może zacznę od screena mojego i Twojego postu:

Przechwytywanie.jpg

Jak widać na załączonym obrazku w moim komentarzu do Akacza nie skierowałem ani jednego słowa w Twoją stronę jednak to Ty postanowiłeś skomentować (zaczynając dyskusję ze mną) kierując swoje słowa w moją stronę. Skoro kogoś cytujesz to kierujesz swoje słowa właśnie do tej osoby. Po tym komentarzu wywiązała się dłuższa dyskusja której nie będę ponownie tutaj wklejał bo to nie ma sensu. W tej dyskusji zawsze kierowałeś swoje słowa w moją stronę więc normalną rzeczą jest, że odpisywałem. Nie wmawiaj innym, że tak nie było bo to wszystko jest do sprawdzenia 1-2 strony wcześniej. Tak więc jak widzisz nie jestem jego adwokatem tylko normalnie odpisywałem na Twoje słowa w moją stronę opierając się na dostępnych mi informacjach a nie wymysłach tak jak to cały czas robisz.

a co masz do dzikow przeciez server pvp to wy z Hell latacie do GM MENIO z prozba zeby nie kilac was ^^

nie wcale nie prosiles !!!!! i powiesz ze nie prosiles AKACZ47 zebysmy nie kilowali Hell.

Nikt od nas nie latał do GMa z prośbą o to aby nas nie killać. To MEN wyszedł z taka inicjatywą zarówno do HELL jak i HUSARII o zaprzestanie nadmiernego pk. U nas rozmawiał ze Zjamnikiem (nie mogłem być na tej rozmowie bo byłem w pracy) natomiast u Was z Akaczem. Jeśli nie znasz dokładnie sprawy nie przytaczaj jej bo po raz kolejny pokazujesz, że nie jesteś kompetentną osobą i nie opierasz się na faktach a wymysłach. Jeśli nie jesteś czegoś pewien nie ruszaj tego. Pamiętaj "Milczenie jest złotem".

Tak więc Wolfy jeśli chcesz dyskutować albo oskarżać kogoś rób to mając jakieś podstawy ku temu i potwierdzone informacje w przeciwnym razie nie robisz szkody tym których atakujesz tylko sobie samemu bo każdy potrafi czytać i wyciągać wnioski z tego co piszą inni. No może nie każdy ale większość. ;)

Opublikowano

CS wygrany po przez błąd gry, przestawiony czas, nie no brawa,brawa :)

Jak zwykle HELL wgrało przez błąd, bugi czy jeszcze inne cheaty. Heh trzeba było przyjść na godzinkę i odbić zamek a nie znów szukać wymówek. I tak od tej 22 do 23 nie spaliście, część z Was siedziała na ts3 czy na forum pisząc bezsensowne posty. Zresztą wśród nich byłeś również i Ty Akacz. Specjalnie dla Ciebie znalazłem Twoje wpisy na SB (zdjęcie niżej) o 23:20 czyli 20 min po zakończeniu CS'a. Wczoraj na serwerze pisałeś, że spałeś już o 22 więc jak to jest Akacz, lunatykujesz i piszesz przez sen posty na SB?

Przechwytywanie.jpg

Źródło: ShoutBox http://forum-prestigemu.pl/

P.S. Zapraszam na serwer największa banda krzykaczy i płaczków zrezygnowała gra się o wiele przyjemniej.

Gównoburze robicie gracze hell, forum prestige Wam nie starcza, trzeba siać ferment i na mpc. 

Jak zwykle piszesz? no tak jak zwykle hell wygrał po przez bug w grze, wytłumaczę Ci bo chyba nie rozumiesz ocb. CS niedziela godzina 20:00. W poprzednią niedzielę CS odbył się o 22:00.

O godzinie 20:30 pisałem do MENIA, na gg aby się nie śpieszył bo Guild Husarii nie będzie na owym CS. z przyczyn takich ze mam w guild ludzi którzy pracują od rana. Widzę nawet zrobiłeś Mi ss aby udowodnić ze byłem na forum, a w grze nie, to powiem Ci jeszcze raz, w poniedziałek zaczynałem pracę o 4:00 co nie pozwala Mi siedzieć na PC do godziny 23:00. Oczywiście jasne byłem na forum, zalogowany w telefonie. Miałem ciekawsze zajęcia leżąc w łóżku z małżonką niż czekać na CS.

Oczywiście gdyby CS odbył się nawet prędzej Nas by na nim nie było, bo USTALONA GODZINA TO 20;00

Cytuję dalsze Twoje słowa. "Robi po swojemu a później myśli, że admin ulegnie jakiemuś szantażowi i zrobi tak jak on chce. Nie tędy droga." 

Jasne nie w tą stronę  droga, tylko z tego co MEN Mi powiedział to Wy tak robicie,wyjaśnię : Pytałem MEN czy da radę przełożyć walkę o zamek na któryś dzień w tygodniu bo jak wiadome z winy resetów serwera się nie odbył..-odp. była prosta, Mirson zagroził ze Hell odejdzie z sewera, dałem sobie spokój i pozwoliłem Ci się cieszyć zamkiem.

z Mojej str. to chyba wszystko.

Opublikowano

Gównoburze robicie gracze hell, forum prestige Wam nie starcza, trzeba siać ferment i na mpc.

To nie my zaczęliśmy "siać ferment" na mpc tylko ludzie od Ciebie z gildi proponuje poprzeglądać wcześniejsze posty.

Jasne nie w tą stronę  droga, tylko z tego co MEN Mi powiedział to Wy tak robicie,wyjaśnię : Pytałem MEN czy da radę przełożyć walkę o zamek na któryś dzień w tygodniu bo jak wiadome z winy resetów serwera się nie odbył..-odp. była prosta, Mirson zagroził ze Hell odejdzie z sewera, dałem sobie spokój i pozwoliłem Ci się cieszyć zamkiem.

Tutaj to już mnie rozwaliłeś. Jeżeli naprawdę Ci MEN tak napisał to muszę Cię uświadomić, że nie odbyłem z nim żadnej rozmowy na temat przełożenia CSa a tym bardziej, że jeśli to zrobi to odejdziemy z serwera. Tak więc mamy 2 sprzeczne informacje i teraz należy sobie zadać pytanie w co gra MEN? Ba powiem nawet więcej rozmawialiśmy co zrobić aby ratować serwer itd ale podczas tych rozmów nie było ani jednej wzmianki na temat przełożenia csa czy odejścia z serwa. Tak więc czyżby MEN sam na siebie kręcił bat?

P.S. Przełożenie cs na jakiś dzień w tygodniu jest u nas nie możliwe bo część z nas pracuje na 2 zmiany więc koliduje z czasem csa. Wydaje mi się, że jedynym sensownym wyjściem nie było przekładanie csa a przejęcie go przez gildie ADMIN poza eventowo na ten tydzień jednak żadnej rozmowy na ten temat nie było.

Opublikowano

kto zaczął ten zaczął widać gołym okiem ;)
Nie Ja lecz Ty przeleć się stronę wstecz i zobaczysz :)
w Co MEN gra, nie wiem, pojęcia nie mam.
Zamek dla Guild Admin? po co ? powiedz Mi co ten zamek daje? itemy acc, mamy tego pełne depa. Lepiej zapytaj w swojej @ kto sprzedaje, kto rozdaje ;)

Opublikowano

To nie my zaczęliśmy "siać ferment" na mpc tylko ludzie od Ciebie z gildi proponuje poprzeglądać wcześniejsze posty.

Tutaj to już mnie rozwaliłeś. Jeżeli naprawdę Ci MEN tak napisał to muszę Cię uświadomić, że nie odbyłem z nim żadnej rozmowy na temat przełożenia CSa a tym bardziej, że jeśli to zrobi to odejdziemy z serwera. Tak więc mamy 2 sprzeczne informacje i teraz należy sobie zadać pytanie w co gra MEN? Ba powiem nawet więcej rozmawialiśmy co zrobić aby ratować serwer itd ale podczas tych rozmów nie było ani jednej wzmianki na temat przełożenia csa czy odejścia z serwa. Tak więc czyżby MEN sam na siebie kręcił bat?

P.S. Przełożenie cs na jakiś dzień w tygodniu jest u nas nie możliwe bo część z nas pracuje na 2 zmiany więc koliduje z czasem csa. Wydaje mi się, że jedynym sensownym wyjściem nie było przekładanie csa a przejęcie go przez gildie ADMIN poza eventowo na ten tydzień jednak żadnej rozmowy na ten temat nie było.

Pisałem powyżej - rozmawiałem z Zjamnikiem na ten temat - ale on miał z Tobą na ten temat porozmawiać. 

AKACZ później napisał, że nie Mirson nie chce przełożyć CS. 

Sami szukacie nie wiem czego? Może zakończcie ten spór - albo niech zadziała moderator.

Opublikowano

Owszem pisałem ze zjamnikiem, że nie chce przekładać csa ale nie było mowy o odejściu z serwera więc coś tutaj się nie zgadza. Akacz właśnie proponuje poczytać bo ja się włączyłem do rozmowy dopiero po postach gwtim (tak dla przypomnienia jest to Chudzinix z Twojej gildi). Co do tego, że zamek jest bezwartościowy to wie o tym każdy bo łatwo jest zdobyć acc z innych eventów. Co do tego czy ktoś sprzedaje / rozdaje acc ode mnie z @ czy nie to już moja sprawa i nie wnosi ona nic konstruktywnego do tematu o którym rozmawiamy. ;)

Opublikowano

Nie wnosi ? posty od 2-3 dni nic nie wnoszą do tematu ciekawego, jest to tylko spór o bezsens, który wylewamy tutaj. 
Co powiedzieć: serwer działa zapraszam !

Opublikowano

Od 2 dni przynajmniej, nie ma inwazji o 12 lub 13. Do tego ponawiam prosbe o sprawdzenie Lucka, bo itemy bez L lepiej wchodza niz z L........... zajmie sie tym ktos w koncu?

Opublikowano

Od 2 dni przynajmniej, nie ma inwazji o 12 lub 13. Do tego ponawiam prosbe o sprawdzenie Lucka, bo itemy bez L lepiej wchodza niz z L........... zajmie sie tym ktos w koncu?

Itemy bez luck - 50 % na soulowanie  - luck dodaje 25 % jest to na sztywno ustawione/ 

Co do inwazji to zostaną zmienione godziny.

Więcej info prawdopodobnie dziś/jutro z rana na naszym forum

Opublikowano

Castle SIege już jutro 20:00 ! Tym razem zgodnie z planem.

Licytacja - Poniedziałek 03.10 godzina 18:00.

Walutą tym razem będą Jewel of Chaos !

Więcej szczegółowego info na forum

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...