Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PRESTIGEMU [STABILNY] [S6EP3] [x300]

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spoty to byscie mogli normalne zrobic bo albo sa po 4 moby co sie rozlaza na wszystkie strony albo nie ma w ogole jak np lt 2, 3 itd co ktoras lokacja jakies marne spoty

ps przy okazji macie bugi np mam wymagane staty spelnione niby na dragon itemy a nie moge zalozyc na mg

A od kiedy mg nosi helm :D

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

spoty to byscie mogli normalne zrobic bo albo sa po 4 moby co sie rozlaza na wszystkie strony albo nie ma w ogole jak np lt 2, 3 itd co ktoras lokacja jakies marne spoty

ps przy okazji macie bugi np mam wymagane staty spelnione niby na dragon itemy a nie moge zalozyc na mg

Spoty są normalne, doszliśmy do wniosku iż, przy samej bramie nie będziesz miał spotów po 6 mobów - musisz kawałek odbiec od "spawnu" aby dostać się na lepszy spot ( widać jak daleko dochodziłeś na testach ) 

Tak jak wspominałem kilkaktrotnie, że będzie patch do beta clienta z visualami

Opublikowano

WAŻNA INFORMACJA DOTYCZĄCA USTAWIEŃ RESETÓW

Ogranicznik resetowy zostanie zniesiony mimo głosowania w ankiecie, które poparło o wiele więcej graczy niż tych co byli przeciwni. 

Zadajesz sobie pytanie dlaczego ??! 

Powód jest stosunkowo prosty, exp jest zbyt duży aby tworzyć ograniczenie resetów. 

Na serwerze będziemy mogli robić resetów tyle ile damy radę ! 

Ustawienie nie podlega negocjacją, wyjaśnialiśmy to w naszym gronie i doszliśmy do takowego wniosku !! 

Przepraszam za zamieszanie !

Opublikowano

widać jak daleko dochodziłeś na testach

Nie będę latał po całych mapach i szukał spotów jak goldenów, po prostu podzieliłem się opinią iż nie podobają mi się spoty i tyle. Nie będę też marnować czasu na testy dzień przed startem skoro i tak nawet resa nie wbije (nawet jakbym wbił to i tak niewiele by mi to dało do testowania)

Opublikowano

widać jak daleko dochodziłeś na testach

Nie będę latał po całych mapach i szukał spotów jak goldenów, po prostu podzieliłem się opinią iż nie podobają mi się spoty i tyle. Nie będę też marnować czasu na testy dzień przed startem skoro i tak nawet resa nie wbije (nawet jakbym wbił to i tak niewiele by mi to dało do testowania)

To prawda, ale w jeden dzień parę rzeczy zauważyłeś, lecz zostało już to wcześniej zgłoszone i poprawione. :) 

Jeżeli chodzi o spoty to wystarczy odejść 2x tyle ile doszedłeś do bliskiego spota i znajdziesz lepszy. 

Wystarczy odrobinę się przejść :) 

Publikacja dodana na inne fora. 

Opublikowano

Beta Testy zamknięte. 

Baza wyczyszczona.

Publikacje powrzucane na inne fora.

Vote czeka na akceptacje.

Start 18:00 !!

Opublikowano

Drop z ringów słaby... Pad bots+4+4+l, to praktycznie sklepówki. Powinno być znacznie lepiej. Do tego kasowanie postaci max 39 lvl i będzie można pozbyć się robienia kont tylko pod drop z ringów. 

z jednej strony dobra mysl by kasowanie zrobic do 39lvl z drugiej strony skoro taki crap z nich leci nie bedzie sie oplacalo za bardzo robic dziesiatek postaci pod ringi :)

Opublikowano

Nie Polecam serwer znowu na 2-3 tygodnie i Koniec bo bedzie 15-20 online ^^  ktory to juz twoj serwer 8 albo 9 ? 

Testowałeś chociaż? Wydajesz opinie na podstawie przeszłości, nie wiem jakie były poprzednie serwery, nawet jeśli popadały, to człowiek uczy się na błędach.

Testowałem cały tydzień serwer i na prawdę zapraszam wszystkich do wspólnej gry :)

sygnatura.png

Opublikowano

Upinam właśnie oficjalnego klienta. Beta klient można pobrać i potem nałożyć tylko patch który zrobię dla was. Myślę że do 16 powinien być patch i oficjalny klient. Serwer wydaje mi się że jest przygotowany ale jak wyjdzie? Sprawdźmy wspólnie po 18. Administracja będzie czuwać. Dodam również chat online że mna i Remikiem.

Ważne info !!
Pobierz klienta odpal i zobacz czy działa. Włączę datę i będzie można sprawdzać czy ktoś nie ma problemów z wejściem do maina. Tutoriale na różne problemy znajdziecie na forum serwera.

Gorąca zapraszam !!

JEŻELI PO WŁĄCZENIU MAINA W OBECNEJ CHWIILI MACIE TAK JAK NA SCREENIE TO NIE BĘDZIECIE MIEĆ PROBLEMÓW Z URUCHOMIENIEM GRY ! WSZYSTKIE PROBLEMY KIERUJEMY DO MNIE NA GG !!! POMOGE !!

HFkeGID.png

Zapraszamy na nasze forum, dla każdego zalogowanego dostępny jest shoutbox - gdzie można sobie swobodnie pogadać :))

Opublikowano

A ddos? Gotowi? Polak dla Polaka ch***m więc pewnie będą leciały ddosy od jakiegoś piwniczaka.

Wszystko wyjdzie w praniu :) Nie znajdziesz pełnej ochrony przed ddosem. 

Jak ktoś się uprze to i tak zddosi.  ! 

Liczę, że nie będzie problemów... ale jestem gotowy na wszystko i kto zna ten wie, że nie odpuszczam.

Obecnie mamy 98 kont.

Opublikowano

siemanko, nie testowałem serwera ale zawitam :) zobaczymy co tam powstało xD

Jak wyglada exp w party ? bo nie moglem doczytac

Każda osoba daje 10 % expa więcej 

1 os - 100 % na łeb

2 os - 110 % na łeb

3 os - 120 % na łeb

4 os - 130 % na łeb

5 os - 140 % na łeb

Opublikowano

Nie ma gold party.

44 minuty !

Jeżeli serwer wystartuje i będzie wszystko okej, to fundusze zebrane z VIPÓW przeznaczymy na płatną reklamę serwera na FB/Ragezone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...