Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PRESTIGEMU [STABILNY] [S6EP3] [x300]

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kolejny serwer tego pana , ile tym razem postoi ?? tydzień ! jak zawsze NIE POLECAM 

Fakt, x50 stał 4 miesiące utrzymując się 100+ pod koniec 50/40, z końcem 4 miesiąca został zabrany mi dostęp do VPS w firmie OVH, nie chciano wyjaśnić na jakiej podstawie został zablokowany remote :)

Proszę brać poprawkę na takich ludzi jak Pan powyżej.

@@ Dzisiaj zostanie wgrany DMN MU CMS zamiast MvCore

Genesis tym nie przyciągniesz ludzi do siebie...MvCore został zastąpiony.

Opublikowano

Tylko jest problem bo mam ograniczony transfer.i.będzie.sie 5 godzin ściągać ,dał byś rade upchnąć.patcha z mainem ?

Opublikowano

Dzieki wielkie wroce z pracy to.odrazu.wbijam ,wystarczy ze to sciagne.i do clienta wpakuje ?

Wystarczy, ale możesz mieć problemy z visual bugami :))

Opublikowano

Masz na dwóch hostach mega.nz i mediafire w dziale files

Masz na dwóch hostach mega.nz i mediafire w dziale files

Opublikowano

Server prezentuje się dobrze już gram i mam zamiar kupić Vip lecz chciałbym zwrócić uwage na to że zrobiliscie server "Europejski" a Ja na poscie widze 75% postów pisanych w języku Polski mi to oczywiście nie przeszkadza ale chce by grało tu jak najwięcej osób i myślę o tych co grają z krajów Europejskich oni Nas w ogóle nie rozumieją i jestem pewny że to ich zniechęca do servera tak samo jak i Mnie by zniechęciło gdybym grał gdzieś i większości nie rozumiał dlatego niech Administracja bardziej pilnuje aby posty były w jęzku Europejskim czyli ang no chyba że myślimy tylko o sobie i mamy innych gdzieś Oczywiscie to jest tylko moja mała uwaga, Pozdrawiam administracje jak i graczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...