Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Abatia [Dedyk] [Hard/Medium]

Indrav2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może cheat engine, aczkolwiek kojarzę tego kolesia i wiem że on nie potrafiłby tego zrobić, ale za to potrafi wszystko kupić w grze za PLN, DOSŁOWNIE WSZYSTKO ZA PLN.

Więc może administracja wypowie się ile taki żal kosztuje

Sugerujesz, że kupił od nas żala bez średnich? :D Głupie żarty, a ludzie powtarzają głupoty :( Ewentualnie szkło mogło się zbugować, wyświetlanie przedmiotów na czacie nie jest zabezpieczone w metinie od strony serwera.

Ogólnie to też widziałem to na czacie, potem miał normalnie bony więc nie wiem - bug wizualny na moje.

Ogólnie to serwer beka, Cruzer i reszta gówna bugowali sobie dunga na 120lv i mają teraz po 500 Metali zwykłych i po 100 pozłacanych, i nawet bana nie dostali, to jest dobra administracja :D

Zarywamy nocke, ale to co było zdobyte z dunga cofnęliśmy.

Ogólnie to ludzie ubili smoka powiedzmy średnio po 15 razy więc licząc po 2 metale na smoka to około 30. Na serwerze były może 3 postacie które go farmiły twardo i dwie które poszły dwa ray i przestały. Więc nie wiem skąd wziąłeś te kosmiczne liczby?

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zobacz sobie ostatni odcinek u Dezana 530 zwykłych metali, 150 pozłacanych, więc przestań robić z ludzi głupich.

Proszę a tutaj Ssy tych chorych liczb

https://zapodaj.net/32f9df2c9ca0b.png.html

https://zapodaj.net/792dcb8eb54b6.png.html

Jak widać kasa się tez zgadza, sam powiedziałeś ze są to chore liczby, więc nie mów teraz ze wydropił to, dziwne tez że sklepy, Cruzera z tanimi metalami to tez śmieszna sprawa ;)

+proszę filmik Dezana https://youtu.be/cRfIF-eAQO8 gdzie ma pokazane ile ma metali w EQ jakby ktoś w SS nie wierzył, no Buzka proszę SS :)

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

może cheat engine, aczkolwiek kojarzę tego kolesia i wiem że on nie potrafiłby tego zrobić, ale za to potrafi wszystko kupić w grze za PLN, DOSŁOWNIE WSZYSTKO ZA PLN.

Więc może administracja wypowie się ile taki żal kosztuje

Sugerujesz, że kupił od nas żala bez średnich? :D Głupie żarty, a ludzie powtarzają głupoty :( Ewentualnie szkło mogło się zbugować, wyświetlanie przedmiotów na czacie nie jest zabezpieczone w metinie od strony serwera.

Ogólnie to też widziałem to na czacie, potem miał normalnie bony więc nie wiem - bug wizualny na moje.

Nie sugeruje tylko stwierdzam. Wiem że wyświetlanie nie jest zabezpieczone i można tym manipulować ale taki bug sam z siebie nie jest możliwy. Gdyby  coś się zbugowało szkło pokazałoby %C5%BB%C3%B3%C5%82%C4%87.png, a nie czystego żala.

Cheat engine też jest prawdopodobny bo tego gościa znam i wiem że nie potrafiłby go użyć, a nawet jeśli to po co? :)

Dodam że jakiś czas później miał on już zala  5b, wybonował chłopak :)

Śmierdzi przekrętem na kilometr, tym bardziej że PecoL uwielbia ładować PLN w metina.

Zarywamy nocke, ale to co było zdobyte z dunga cofnęliśmy.

Ogólnie to ludzie ubili smoka powiedzmy średnio po 15 razy więc licząc po 2 metale na smoka to około 30. Na serwerze były może 3 postacie które go farmiły twardo i dwie które poszły dwa ray i przestały. Więc nie wiem skąd wziąłeś te kosmiczne liczby?

Z dnia na dzień pojawiło się na handlowym pełno metali, pozłacane spadły z 7.5kk do prawie 5kk w ciągu 1-2 dni, więc chyba jednak nie wszystko usuneliście.

Pomijam już sprawę że kilkanaście osób sobie full eq zrobiło. A bany się nie posypały jak widać bo topka w rankingu nadal jest.

Ja już się z serwerem pożegnałem:)

Opublikowano

@DamiaN325

Sprawdzałem wczoraj dokładnie logi, postać BuzkaMalenka na dungeonie była raz od momentu kiedy zrobiliśmy nocną przerwę i włączyliśmy dungeon.
Podniósł on z ziemi lustro, 2 metal i jeszcze inne pierdoły, wszystko osobiście mi zwrócił.
Jeżeli chodzi o przedmioty, które ma w ekwipunku na screenie to zostały one zdobyte legalnie, a dzięki temu że nie ulepszał za bardzo ekwipunku (szczególnie do pvp) był w stanie uzbierać ich tak dużo.

Każdej inne postaci, która chodziła na dungeon cofnąłem ulepszony ekwipunek oraz zabrałem zdobyte tam przedmioty, więc nie wiem w czym problem.

Opublikowano

02013673482196332028.jpg43186094780229214534.jpg

4dni na mapie 115 wszystkie respy bite przez 24h 

Co do ss sam osobiście ci je dałem na ts 

Polecam dalej bić sie o wiedzme przez kilka godzin i dostać kd który na Rynku jest warty 5kk

Opublikowano

trzyma to sie jeszcze?

Oczywiście i ma się bardzo dobrze! Dziś był event ZUO, jutro 4 godzinne raty :)

No proszę. Ładnie, ładnie. Być może powrócę.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Brak dźwięków ataku postaci, mobów itd. Do naprawy, bez dźwięków gra się bardzo słabo.

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Brak dźwięków ataku postaci, mobów itd. Do naprawy, bez dźwięków gra się bardzo słabo.

Jeszcze dziś  to poprawie.

@Edit

wystarczy zaktualizować klienta za pomocą " Abatia New Patcher " jeżeli nie zaobserwujesz zmian usuń z folderu pack pliki sound oraz sound2

Opublikowano

hajzynberg

+700 cały czas ktoś nowy zaczyna nagrywać  

Co do serwera grało sie dobrze do 115lvl po tym lvl obecnie nie mam co robić

Mam nadzieje ze administracja serwera planuje cos dodać 

Tak, w aktualizacji będzie rozwiązany problem " nudny " ^^

a co do nagrywania to dobrze prawisz - od soboty zaczyna Respect.

Opublikowano

hajzynberg

Szkoda, nie polecam tego youtubera.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

hajzynberg

Jeśli chcecie wdepnąć w niezłe gówno to weżcie sobie Respecta.Pozdro dla kumatych.

Opublikowano

1. ile online?
  2. zarobie w grze na is?
  3. jest z kim sie bic?
  4. na czym najlepiej zarabiac na poczatku?
  5. sa wojny?

1. Dużo, na sklepach można znaleźć prawie wszystko.

2. Ta, spokojnie. Mi z 1 szkaty śmierci poleciał żal to za jego równowartość mógłbym kupić bransę na expa na 2 dni, wierzchowca na expa na 5 dni i by zostało jeszcze na fryza i kostium na 20-30 dni :v Na farcie ubijając 4 cieniostwory (1 resp) masz 4 laski, za które spokojnie kostium kupisz.

3. Chyba ta, ogólnie to na razie na serwie same mixy są.

4. Standardowo - metki, jak już w miarę hity będą to bossy, typu zjawka (perły, złote klucze), od 60lvla red las. Opłaca się też zbierać KD z metinów, bo można za nie dostać Odłamki Energii i marmury.

5. up, ludzie mają mix eq na razie :v

Skąd wziąć Kamień Glyph?

tenor.gif

Opublikowano

Jedyna rzecz jaka mnie irytuje na tym serwerze to to, że brakuje dźwięków gry.

Chodzi mi o nawet zwykłą Metinową muzyczke, która nadaje klimatu grania na hardzie, no i oczywiście efekty stękania wojownika ^^,

Brakuje mi tego i myśle, że nie tylko mi.

Serwer fajny, tylko trzeba myśleć jak zarobić na niższym lvl'u

Rate up brotha (y)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...