Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Abatia [Dedyk] [Hard/Medium]

Indrav2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@leszcz778

Widzę, że wiesz co oglądam na youtube, miło, powiedz coś jeszcze o mnie mimo tego że mnie nie znasz. Yebany Heretyk. ;)
Serwer lichy bo grałem i wiem, dyskwalifikuje między innymi obecna liczba graczy (a graczy nie przybędzie mimo  tego, że dacie hajs 50 youtuber'om i zrobią serie o tym serie)
Nowy loch? na luj komu nowy loch pająków i żeby expić tam nie wiadomo ile.
Pewnie chcieliście się wyróżniać na tle innych serwerów ale wyszła wam jedynie chuinina.
Wracając do twojej wypociny leszczu. Wiem że chciałeś się pochwalić swoją "inteligencją" a raczej jej brakiem ale, nie oglądam żadnego gamera na yt/stream/live czy luj wie czym. Ja wiem że ty sobie pomyślisz że sie teraz wstydze ale wybacz nie mam czego. Za to twoi rodzice do dziś dnia się ciebie wstydza.
nie czekam aż naskrobiesz jakieś wypociny jak to mi pociśniesz "rze to muj jutuber byl ;(((( " bo i tak nie będę miał zamiaru odpisywać na post pod człowieka.

XDDDDDDDDDDDDDD

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajny pod względem że administracja ma duży kontakt z osobami zewnątrz , jeśli chodzi o ocene serwera jest to 7/10 jeśli chodzi o team 8/10

Opublikowano

Serwer syf, podobnie jak ich poprzedni projekt.

Odradzam tu gry oraz serdecznie nie polecam grac na przyszłych projektach owego teamu, 2 ich serwer który miesiac wytrzymał.

Opublikowano

Kolejny serwer ktory byl zbugowany? Pamietam jak gralem na pewnym serwerze duzo zarobiłem, lecz pewnego dnia wyszlo na jaw ze część graczy bugowala sobie bryłki i tak jakby klonowali brylki o wartości 1kkk, dodam ze to bylo nawet sporo jak na tamten serwer. Przez całą swoja gre uzbierałem ok 11brylek i wtedy administracja zmienila wartość brylki na 1yang :|. Nigdy więcej nie zagram na serwerze metin2, Który jest nie pewny :|

4521609.png

Opublikowano

5k zł zarobione na bugu, czas się zwijać ;)

chyba 5zł ,ale ty zjebany jestes

nie hejtuj kolego, taka jest prawda, ja i osoby które wiedziały o tym bugu troszkę się dorobiły :)

Ty k***a kiedykolwiek na oczy widziałeś 5000 zł? Na antarisie pewnie zarobiles wiecej od makina, co?

Na takim syfie ciekawe kto kupował tyle yangow xDD

Serwera nie polecam z powodu bugu, który rozjebał całkowicie serwer.

Opublikowano

nie hejtuj kolego, taka jest prawda, ja i osoby które wiedziały o tym bugu troszkę się dorobiły :)

Ty k***a kiedykolwiek na oczy widziałeś 5000 zł? Na antarisie pewnie zarobiles wiecej od makina, co?

No na Antarisie za postać wpadło 3k zł i 1k zł za yangi z allegro, a co do tego serwera to już się wypowiedziałem ile zarobiłem. 

AnnwID.gif

Opublikowano

No na Antarisie za postać wpadło 3k zł i 1k zł za yangi z allegro, a co do tego serwera to już się wypowiedziałem ile zarobiłem. 

hahaha

@. mimo bugu i tak gra ponad 100 osob  xD

Opublikowano

Skoro nic z tym bugiem nie zrobili to ceney na serwerze pewnie są 10000000x wyższe niż da się zarobić w grze ^.^

4521609.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...