Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Abatia [Dedyk] [Hard/Medium]

Indrav2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ecolusik12

Indra miał to poprawić 

Jezeli chodzi o zarobek 

Polecam dt 1 szkata 7kk kostium do exp 25dni 25kk 

Bossy w mrocznym lesie Laska 6kk/Przepustka 4kk

Lub Ognisty król dropi z niego pierścień ognia który jest warty +20kk na rynku 

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy serwer będzie nadal istniał jeśli youtuberzy skończą nagrywać i pójdą na inne serwery?

Istnieć pewnie będzie istniał, ale z 300 online jak każdy serwer ^^

Opublikowano

Czy serwer będzie nadal istniał jeśli youtuberzy skończą nagrywać i pójdą na inne serwery?

Na każdym serwerze jest ten problem :) 

Tutaj administracja się stara to widać, lecz nie powiem że wszystko jest okey, bo tak nie jest.

Z jakiegoś powodu graczy troszkę ubyło, a jak administracja dalej będzie zmieniać drop i exp na gorszy, no to moim zdaniem lepiej nie będzie. 

Opublikowano

serwer jest bardzo przyjemny w grze i ciekawy jestem tej nowej aktalizacji :)

Dziękujemy, a co do aktualizacji to już jutro w okolicach godzin wieczornych będzie można przeczytać na temat tego co chcemy wprowadzić.

Mamy wiele planów na promocje serwera, więc nawet jeżeli youtuberzy się rozejdą to serwer będzie stał w najlepsze :)

Opublikowano

serwer jest bardzo przyjemny w grze i ciekawy jestem tej nowej aktalizacji :)

Dziękujemy, a co do aktualizacji to już jutro w okolicach godzin wieczornych będzie można przeczytać na temat tego co chcemy wprowadzić.

Mamy wiele planów na promocje serwera, więc nawet jeżeli youtuberzy się rozejdą to serwer będzie stał w najlepsze :)

Czyżby znalazła sie pierwsza osoba która umie reklamować serwer nie tylko przez płacenie smiesznym youtuberom? Hmm no chcę to zobaczyć życzę powodzenia bo serwer sam w sobie jest dobry.

Opublikowano

Nie przychodzi mi link aktywacyjny, a zalozylem konto i na o2 i na onet i nic, czekam od 3h xD naprawcie to

edit: na forum konto ofc

Podaj mi swój nick na forum na pw zaraz aktywuje Ci konto i przyjrzę się problemowi.

Opublikowano

Kiedy zaczniecie ogarniać rzeczy które są do poprawy lub nie działają? 

W grocie v1/2 idzie utrzymać spota bez buffa? 

O czym konkretnie mówisz? Bo wszystko poprawiamy na bieżąco.

A co do pytania drugiego to może być cieżko ale zależy od profesji, eq oraz biologa.

Opublikowano

Kiedy zaczniecie ogarniać rzeczy które są do poprawy lub nie działają? 

W grocie v1/2 idzie utrzymać spota bez buffa? 

O czym konkretnie mówisz? Bo wszystko poprawiamy na bieżąco.

A co do pytania drugiego to może być cieżko ale zależy od profesji, eq oraz biologa.

Na bieżąco powiadasz?

- wytrzymałość boga smoków ( nie działa od startu ) 

- bony z ołtarzy nie działają do tej pory. 

- berek na P miał nie zwiększać dmg, jednak dalej zwiększa. 

Co do groty v1, wbiłem lvl i nie wygląda to zadowalająco z full eq IS oraz umarlaka +6/7 potwory biją mnie nawet po 2.2k. 

Pytanie gdzie mam expić buffa? W kanionie spoty nie wyglądają, a w mrocznym na big spocie bez restartu jest po 5 grupek. 

Rozumiem jest to serwer hard / medium, ale na innych serwerach stałbym w v2 i wbijał bufce 75, a tutaj chcieliście zabłysnąć i edytować v2.

Do dropu niektórych ulepszaczy też można się przyczepić, nie wspominając o dungach.

Także Dt na którym nie ma kowala z jakiegoś względu, oraz 4 metki twardości które wydłużają czas robienia dt. 

Niestety obawiam się że do aktualizacji konta będą tyle warte co paczka fajek. 

Opublikowano

krecik666

Pisalem ze dmg mobów jest przesadzone na mapie 115 mob bije po 2.5k na leśnych katakumbach 1.5k moby na żaro smoku biją nawet do 5k 

Właśnie i zrobili coś z tym? Lepiej niech sprawdzą bon odp. na potwory, bo powątpiewam że on działa.

Nie działa, przed chwilą sprawdziłem. 

Kolejna rzecz która nie działa ! 

Opublikowano

Jakie bony działają na mroczny las?

Jeżeli chodzi o silny przeciwko to tylko potwory

Ile online na serwerze?

Dacie ss, bo mi client nie działa :/

jaki dokladnie masz problem z clientem? opisz mi go na pw, postaram sie go rozwiązac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...