Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Abatia [Dedyk] [Hard/Medium]

Indrav2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajny ale nie da się skasować postaci. 

kod 1234567 jest i da sie usunac

Drogi znawco. Nie jestem zielony, aby nie sprawdzić tak podstawowej rzeczy. 

Prosił bym o sprawdzenie tego, kogoś z techników serwera. Jest to całkiem uciążliwe. 

Na serwer jak najbardziej zapraszam. Gra całkiem spora ilość graczy, wszystko jest dobrze zbalansowane. :)

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Fajna przygoda z serwerkiem ale c*****o macie z banami bo żadnego nagarnia nie dostałem ani logów lipa . Polecam potwierdzić to że ktoś używa programów trzecich 

Polecam serwer :)

sygna.png

Opublikowano

Fajna przygoda z serwerkiem ale c*****o macie z banami bo żadnego nagarnia nie dostałem ani logów lipa . Polecam potwierdzić to że ktoś używa programów trzecich 

Polecam serwer :)

Hmm, osobiście Cie banowałem.

Przeniosłem się do Ciebie do groty, nagle Ty teleportowałeś się do m1 i stałeś w kole.

Przeniosłem Cie do siebie i ustawiłem dzikie psy, które od razu padły. Nie będę Ci udowadniał Twojej winy kiedy jest ona ewidentna.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Ile ludzi tu gra w szczytowym momencie? Serwer ma przyszlosc ? Oplaca sie zaczynac od nowa ? Bez is dam rade itp ?? Dzieki za odpowiedzi

Bez is'a na luzie dasz rade :) W grze można go łatwo zakupić od reszty, wystarczy na metkach posiedzieć. Graczy w okolicach 1k/1.2k :)

IDcncno.png

Opublikowano

Ile ludzi tu gra w szczytowym momencie? Serwer ma przyszlosc ? Oplaca sie zaczynac od nowa ? Bez is dam rade itp ?? Dzieki za odpowiedzi

4x TAK

Opublikowano

Dużo ludzi, bardzo dużo też expi i spoty zajęte ale przynajmniej jest z kim się bic :D

Serwer uważam,że jak najbardziej ma przyszłość jest bardzo dopracowany, miła administracja dostępna nawet po nocach ^^

Zaczynać od nowa jak najbardziej się opłaca ponieważ mało osób wbiło topkę  i łatwo znaleźć ekipe na małych lv :)

Bez Is dasz spokojnie rade, w grze bardzo łatwo kupić przedmioty z IS`a za całkiem przyzwoitą kwotę.

Ogólnie serwer na prawde super, ekstra klimat POLECAM  :yay:

Opublikowano

Dużo ludzi, bardzo dużo też expi i spoty zajęte ale przynajmniej jest z kim się bic :D

Serwer uważam,że jak najbardziej ma przyszłość jest bardzo dopracowany, miła administracja dostępna nawet po nocach ^^

Zaczynać od nowa jak najbardziej się opłaca ponieważ mało osób wbiło topkę  i łatwo znaleźć ekipe na małych lv :)

Bez Is dasz spokojnie rade, w grze bardzo łatwo kupić przedmioty z IS`a za całkiem przyzwoitą kwotę.

Dużo osób nie wbiło topki :D Jak nawet u filmie u Cruzera mówi że na 123 lvl'u dostaje 0.24 około za spota, a leci na full odpale do ekspa :D

Tu bez full odpału 125 lvl będzie sie wbijało 2 tygodnie... Może nawet ponad^^ 

obraz.png

Opublikowano

Nie polecam, śmieszne bugi na serverze... Wybranym osobom cofa lv skile i yangi z dupy...

Jedyna odpowiedz jaka dostałem to skontaktuj się z techikiem na pw, technik na forum online ale pw już sprawdzić mu się nie chce...

Dobra jednak udało się skontaktować z techinikiem i wszystko odzyskać, dzień w plecy ale jak na standardy dzisiejszych privow to i tak nieźle.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Dużo osób nie wbiło topki :D Jak nawet u filmie u Cruzera mówi że na 123 lvl'u dostaje 0.24 około za spota, a leci na full odpale do ekspa :D

2 tygodnie, straszne. Czyli grę na 1 serwerze chcesz skończyć w miesiąc, może mniej? Na serwerze medium/hard? Toż na balmorce 1 max był po 52 dniach bodajże. Przecież 0,24% za spota to jakieś +/- 4-6h expienia, zależy od hp mobów. Straszne!

Dungeony można solować, czy potrzeba PT? Jak z expem?

Buff wymagany?

Da się zdobyć kupony SM w grze, czy tylko kupowanie od graczy?

tenor.gif

Opublikowano

2 tygodnie, straszne. Czyli grę na 1 serwerze chcesz skończyć w miesiąc, może mniej? Na serwerze medium/hard? Toż na balmorce 1 max był po 52 dniach bodajże. Przecież 0,24% za spota to jakieś +/- 4-6h expienia, zależy od hp mobów. Straszne!

Dungeony można solować, czy potrzeba PT? Jak z expem?

Buff wymagany?

Da się zdobyć kupony SM w grze, czy tylko kupowanie od graczy?

@Ork Czarodziej na każdy dungeon da się wejść samemu

buff jest wymagany na większości map, jednakże księgi wzmocnień, które dają błogo oraz pomoc można kupić na rynku albo wydropić z bossów

kupony SM da się normalnie zdobyć w grze

Opublikowano

Jakby ktoś był ciekaw jak dropią SM z ryb, to mi ze 100 dropnął Kupon 5SM (+ 11 ości i 6 zagadkowych szkat). Czyli jedyne 1200 ryb i jest kosium na miesiąc, yay. A, i kupony są na 24 godziny.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...