Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Abatia [Dedyk] [Hard/Medium]

Indrav2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam serdecznie. Przebywając w Małpim Gaju natrafiłem przypadkowo, na taki oto napis: 8688014712578751497837.png

Zapytałem się grzecznie na czacie, cytując: "Dlaczego w Małpim Gaju pod mapą znajduje się napis Resthea.eu?"

Niestety, zamiast odpowiedzi, dzięki wspaniałej administracji stało się to: 9766814712578751497837.png

Skoro więc nie otrzymałem odpowiedzi w grze, ponawiam moje pytanie tutaj.

I np za takie zachowanie nie gram na ich serwerze xD

Venum

Opublikowano

A jakiego cudownego kopa daje IS że włócznią na 5 lvl bijesz w metka hity po 1000 :D 

Szkoda czasu na takie lipne serwery a po za tym jeszcze mapy poj***ane z Resthea.eu, dno :)

usS1YUR.png

For every dark night there's a brighter day.

Opublikowano

Mało zachęcająca prezentacja (fu belki). Rzeczy na serwerze również średnio interesujące, czyli nic nowego na polskiej scenie metin2.

Powodzenia z projektem. 

Opublikowano

Wbiłem na serwer powbijałem lvl i moge stwierdzic ze ten serwer nie rozni sie niczym od 90% innych serwerow 0 innowacji jedynie co zostalo zmienione to runy :( Dodatkowo podjeb*ali co nie co od resthea :D 

Opublikowano

Wbiłem na serwer powbijałem lvl i moge stwierdzic ze ten serwer nie rozni sie niczym od 90% innych serwerow 0 innowacji jedynie co zostalo zmienione to runy :( Dodatkowo podjeb*ali co nie co od resthea :D

A jakiego cudownego kopa daje IS że włócznią na 5 lvl bijesz w metka hity po 1000 :D

Szkoda czasu na takie lipne serwery a po za tym jeszcze mapy poj***ane z Resthea.eu, dno :)

Nic nie zostało podjebane, udostępnili za darmo: http://www.mpcforum.pl/topic/985946-ss-resthea-nowe-nieba/#entry7984985

skoro ktoś udostępnia swoją prace i daje "znak wodny" to Waszym zdaniem trzeba to usunąć? Zachowaliśmy się w porządku względem ich i tyle :)

Opublikowano

a mi się serwer podoba :)  oby nie było tak jak z antarisem i bedzie spoko :) mam nadzieje że nie dacie plamy po miesiącu. Pozdrawiam i zapraszam nowych graczy.

Opublikowano

Jak dla mnie to..tragiczny serwer ^^.

Nudny nic nowego oprócz run. Nie nazwał bym go medium/hard, a bardziej hard/medium. Prezentacja mi się nie podoba.

Opublikowano

Exp tragedia jednym słowem. Trzeba przypakowac w Is bo inaczej sie po prostu nie da. Spoty na tym pseudo V2 też tragedia respią się co 30 sekund i to nie cały spot co to to nie raptem 3 grupki mozze 4 sie zrespi i weż tu exp. Przemyślcie tą mape bo tak być nie może moim zdaniem. Reszta ok da sie grać. 

Opublikowano

Witam serdecznie. Przebywając w Małpim Gaju natrafiłem przypadkowo, na taki oto napis: 8688014712578751497837.png

Zapytałem się grzecznie na czacie, cytując: "Dlaczego w Małpim Gaju pod mapą znajduje się napis Resthea.eu?"

Niestety, zamiast odpowiedzi, dzięki wspaniałej administracji stało się to: 9766814712578751497837.png

Skoro więc nie otrzymałem odpowiedzi w grze, ponawiam moje pytanie tutaj.

Niby było to udostępnione na mpc, ale skoro administracja jest na tyle zryta, że za takie błachostki banuje to nic tylko pogratulować :D 

Opublikowano

Ludzie co osiągnęli ledwo 30 lvl mówią że serwer tragedia a więc jako ze mam na serwerze 75 poziom wypowiem się może i ja.

A więc tak exp od 45 do 60 trwa maksymalnie 2 godzinki na full odpalę czyli tak na prawdę to jest nic przyjemnie się expi na tym kanionie bo jest coś innego niż to v2 potem expienie od 60 do 75 zajęło mi od godziny 1 w nocy do 7 rano czyli około 6 godzin jak na serwer Medium/Hard to przyjemnie się expiło także yangi rewelacyjnie na tej mapie leciały więc bez większych problemów po wbiciu 75 lvl byłem mile zaskoczony tym że są 2 dungi na których można fajnie sobie zarobić pieniążki Azrael/Riper-Niebieska śmierć ale niebieska śmierć jest ciężka Azraela idzie wysolować ja to zrobiłem bez full odpału miałem tylko kilka rzeczy a na full odpalę robi się go przyjemnie a więc jest co robić bo z ripera leci set do expa na 75 lvl czyli nikt mi nie powie że serwer jest nudny bo na prawdę na moim przykładzie na prawdę jest co robić . Z mojej strony jak najbardziej serwer polecam

Opublikowano

Ludzie co osiągnęli ledwo 30 lvl mówią że serwer tragedia a więc jako ze mam na serwerze 75 poziom wypowiem się może i ja.

A więc tak exp od 45 do 60 trwa maksymalnie 2 godzinki na full odpalę czyli tak na prawdę to jest nic przyjemnie się expi na tym kanionie bo jest coś innego niż to v2 potem expienie od 60 do 75 zajęło mi od godziny 1 w nocy do 7 rano czyli około 6 godzin jak na serwer Medium/Hard to przyjemnie się expiło także yangi rewelacyjnie na tej mapie leciały więc bez większych problemów po wbiciu 75 lvl byłem mile zaskoczony tym że są 2 dungi na których można fajnie sobie zarobić pieniążki Azrael/Riper-Niebieska śmierć ale niebieska śmierć jest ciężka Azraela idzie wysolować ja to zrobiłem bez full odpału miałem tylko kilka rzeczy a na full odpalę robi się go przyjemnie a więc jest co robić bo z ripera leci set do expa na 75 lvl czyli nikt mi nie powie że serwer jest nudny bo na prawdę na moim przykładzie na prawdę jest co robić . Z mojej strony jak najbardziej serwer polecam

Full odpał nie powinien się wypowiadać. Skoro byłeś na full odpale zakładając 200% expa bonusowego to sobie policz ile musiałby siedzieć typ bez IS'a.

Zresztą serwer nic ciekawego. A dodatkowo ludzie przyzwyczaili się do nieskończonej pelerynki, a tu trzeba się liczyć z pelerynkami co jest nie bardzo fajne. Niby ich sporo dropi, ale np ja lubie sobie kliknąć 10x pelerynke na spocie bo takie przyzwyczajenie i myśle, że nie tylko ja tak mam.

Opublikowano

Full odpał nie powinien się wypowiadać. Skoro byłeś na full odpale zakładając 200% expa bonusowego to sobie policz ile musiałby siedzieć typ bez IS'a.

Zresztą serwer nic ciekawego. A dodatkowo ludzie przyzwyczaili się do nieskończonej pelerynki, a tu trzeba się liczyć z pelerynkami co jest nie bardzo fajne. Niby ich sporo dropi, ale np ja lubie sobie kliknąć 10x pelerynke na spocie bo takie przyzwyczajenie i myśle, że nie tylko ja tak mam.

Dlaczego full odpal ma się nie wypowiadać Lew daje 35% expa i pierścień 25% czyli is daje nam 60% więcej expa z czego masz 2x PD 30 minut i godzina można je założyć obydwa czyli 100% expa + is to masz 160% expa i VIP na start gry 50% wychodzi 210 expa a bez isa wyjdzie ci 150% więcej expa podsumowując item shop tak wiele expa nie daje bo wszystko idzie zdobyć w grze jak ma się chęci a takie płaczki jak ty że ktoś załadował w is a masz gówniane pojęcie co on daję to niestety ale nie graj w tą grę 

Opublikowano

Jedna z wielu takich opinii o serwerze :)

opiniajpg_apaaxnr.jpg

Ten tut napisał, że "miło, że się podoba serwer gracza" w znaczeniu, że serwer stworzył gracz, czy może tut jest dyslektykiem? Co do tego PW to na każdym serwerze takie są, też wiele takich dostawałem, nawet pod koniec serwera, gdzie było kilkadziesiąt online :v

Czemu licznik jest off?

tenor.gif

Uczeń
Opublikowano

Przyjemny server :) caly is zdobylem w grze, tylko na tej mapce 60 moze byc problem ze spotami jak wiecej osob wbije :/ a sa tylko 2 spoty na ktorych da sie expic.

Opublikowano

eventypng_apqwnhx.png

Ile online w ciągu dnia 13-16

Między 800 a 1000, wystarczy wejść i zobaczyć jak spoty i metiny są obstawiane :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...