Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Abatia [Dedyk] [Hard/Medium]

Indrav2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuję zwiększyć drop książek z metków w m2. Metków jest tak dużo, a ja po 200 metkach miałem zaledwie 100 książęk, z czego oczywiście wszystkie c*****e..

Raczej zly pomysł zwiększenie dropu w m2 spowoduje wysyp dropkow, i ku stracą na wartosci.

Ale serio ze szkatułek same syfy lecą.

Osobiście nie narzekalem na drop w m2 może macie po prostu pecha, zresztą jest to serwer HARD/MEDIUM.

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Łowienie jest zbugowane, czy jak? Można wyłowić tylko mandarynę, karasia i dużego karasia, a w poradniku od GM'a jest jeszcze 5 innych rodzajów ryb o.O

tenor.gif

Opublikowano

Łowienie jest zbugowane, czy jak? Można wyłowić tylko mandarynę, karasia i dużego karasia, a w poradniku od GM'a jest jeszcze 5 innych rodzajów ryb o.O

Poprawimy podczas przerwy jeżeli faktycznie tak jest.

Opublikowano

No ja wyłowiłem jakieś 250 ryb i żadnej z tamtych 5 innych nie było, chyba, że można łowić na innej mapie, niż tylko na wyspie łowieckiej :v

tenor.gif

Opublikowano

Można by było zastanowić sie nad ulepszeniem łowienia np dodania poziomów itd, na niektórych serwerach łowienie jest naprawdę fajnie rozwinięte dlaczego tutaj miało by być inaczej. :)

Opublikowano

Serwer podoba mi się. Interfejs zachęca graczy,prezentacja łatwa do czytania i zrozumienia.

Nie zawitam z jednego powodu. Wbijania skilli na G książkami. Jakby były na start na G+Kamienie do dropu z bossow/metinów chętnie bym zawitał,aczkolwiek poświęcać kilka godzin/dni na coś co może mi się nie opłacić nie ma sensu.

Jak najbardziej serwer można polecić.

Opublikowano

Serwer podoba mi się. Interfejs zachęca graczy,prezentacja łatwa do czytania i zrozumienia.

Nie zawitam z jednego powodu. Wbijania skilli na G książkami. Jakby były na start na G+Kamienie do dropu z bossow/metinów chętnie bym zawitał,aczkolwiek poświęcać kilka godzin/dni na coś co może mi się nie opłacić nie ma sensu.

Wbicie skili na G to pikuś egzo i rady lecą jak szalone, ja po dniu z hakiem miałem juz główny skill na g.

Opublikowano

Również nie pyrkam z tego samego powodu, powdzenia ;)

qolJA1e.png

Opublikowano

Również nie pyrkam z tego samego powodu, powdzenia ;)

Metków w m2 jest w cholere dodatkowo łatwo dostępne są zwoje i rady. Wbijanie skilli jest easy ja w 2 dni aure i wirek na p wbilem a mam 39 lvl :)

Dla chcącego nic trudnego :)

Opublikowano

We wtorek wrzucimy pierwsze informację na temat nadchodzącej aktualizacji.

Póki co powiem Wam że będzie się działo :D

Opublikowano

Proponuje dodać tęczaka do IS. w sumie dropiłem 6h w m2 i dropnąlem 1 aure miecza, parodia jakas, a zarobic na aure na innych ksiazkach jest niemozliwe przez ceny xD

VsxuB58.png

Opublikowano

Proponuje dodać tęczaka do IS. w sumie dropiłem 6h w m2 i dropnąlem 1 aure miecza, parodia jakas, a zarobic na aure na innych ksiazkach jest niemozliwe przez ceny xD

Chyba cie suty drą.

Szanse na aure masz ok. 1/50, przy takiej ilości metkow jaka jest w m2 to nie jest duży problem dropnąć kilkadziesiąt

To jest hard/medium. Jeśli uważasz że skille się ciężko wbija to pomyliłeś typy serwerów

Opublikowano

Wbijając lvl konia do 30 dało mi 3 % na potwory a z tego co wiem ma dawac 5 % to jest bug czy co? bo spr na tabeli pod X 

Wasz koń osiągnąć może aż 30 poziom, dzięki czemu zyska dodatkowe bonusy do walki z potworami.

Kiedy osiągniemy 30 poziom konia wspomoże on nas bonusem równym 5% przeciwko potworom.

Opublikowano

Wbijając lvl konia do 30 dało mi 3 % na potwory a z tego co wiem ma dawac 5 % to jest bug czy co? bo spr na tabeli pod X 

Wasz koń osiągnąć może aż 30 poziom, dzięki czemu zyska dodatkowe bonusy do walki z potworami.

Kiedy osiągniemy 30 poziom konia wspomoże on nas bonusem równym 5% przeciwko potworom.

Odezwij się do mnie na pw lub na ts, zobaczymy co jest nie tak.

Opublikowano

Ogólnie to serwer beka, Cruzer i reszta gówna bugowali sobie dunga na 120lv i mają teraz po 500 Metali zwykłych i po 100 pozłacanych, i nawet bana nie dostali, to jest dobra administracja :D 

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Ogólnie to serwer beka, Cruzer i reszta gówna bugowali sobie dunga na 120lv i mają teraz po 500 Metali zwykłych i po 100 pozłacanych, i nawet bana nie dostali, to jest dobra administracja :D

daj ss Kotku 

i warto dodać drop ze smoka to po 4 perel/2mistyki/2metale/ulepy/2rady/2egzo/kamol/

nw jak ty liczyleś ale musiałby zrobić kolo 115 Smoków raczej nie realne czas zrobienia Smoka 15min 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...