Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Abatia [Dedyk] [Hard/Medium]

Indrav2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby ktoś był ciekaw jak dropią SM z ryb, to mi ze 100 dropnął Kupon 5SM (+ 11 ości i 6 zagadkowych szkat). Czyli jedyne 1200 ryb i jest kosium na miesiąc, yay. A, i kupony są na 24 godziny.

łowić można tylko na mapie do łowienia? I jak działa to łowienie bo nic nie ma w prezce o tym
  • Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakby ktoś był ciekaw jak dropią SM z ryb, to mi ze 100 dropnął Kupon 5SM (+ 11 ości i 6 zagadkowych szkat). Czyli jedyne 1200 ryb i jest kosium na miesiąc, yay. A, i kupony są na 24 godziny.

łowić można tylko na mapie do łowienia? I jak działa to łowienie bo nic nie ma w prezce o tym

Ja łowiłem przy jeziorku w jinno koło handlarza bronią. System jest taki jak teraz popularny, rzucasz wędkę, naciskasz x razy spację i wyławiasz, całe to trwa z 10 sekund.

tenor.gif

Opublikowano

Dobry serwer, nie dali mi nawet pograć 10 minut na wh.

Tak trzymać chłopaki, macie dobrych gm'ów ;)

# Nigdy nie dostał perma na 30 dni - S.A.B.A.L

Opublikowano

Co jest z tymi kamolami? 9 kamyków przeczytanych z radą i żaden nie wszedł, trochę śmieszne. Idąc takim tempem to może dobijając 125 wbiję skille na P.

tenor.gif

Opublikowano

Dobry serwer, nie dali mi nawet pograć 10 minut na wh.

Tak trzymać chłopaki, macie dobrych gm'ów ;)

Dziękujemy dziękujemy :)

Co jest z tymi kamolami? 9 kamyków przeczytanych z radą i żaden nie wszedł, trochę śmieszne. Idąc takim tempem to może dobijając 125 wbiję skille na P.

Miałeś po prostu pecha, pytając graczy otrzymywałem odpowiedź że około 35 - 40 kd potrzebowali na wbicie umiejętności na P.

Opublikowano

Jakieś eventy się szykują?

Bo kalendarza zapomnieliście dodać chyba:D

Dodacie dźwięk w końcu, bo bez tego nie idzie grać:D

Opublikowano

Dodacie dźwięk w końcu, bo bez tego nie idzie grać :D

@Piankes Kalendarz właśnie się robi ^^

A co do dźwięków dziś w nocy będzie mozna spatchować klienta, dodamy świecenie 2ręcznej broni oraz właśnie dźwięki.

Opublikowano

Dodacie dźwięk w końcu, bo bez tego nie idzie grać :D

@Piankes Kalendarz właśnie się robi ^^

A co do dźwięków dziś w nocy będzie mozna spatchować klienta, dodamy świecenie 2ręcznej broni oraz właśnie dźwięki.

i gdzie ten kalendarz ?:( czekam na eventy!

Opublikowano

Mam nadzieje,że na czas trwania Eventów zmiana królestwa jak i wstep na OX będą zablokowane/od jakiegoś poziomu OX aby uniknąć botow?

Opublikowano

Mam nadzieje,że na czas trwania Eventów zmiana królestwa jak i wstep na OX będą zablokowane/od jakiegoś poziomu OX aby uniknąć botow?

Tak jak i na poprzednim OX będzie oczywiście bariera poziomowa. 

Opublikowano

Weźcie zwiększcie szansę, czy coś, na drop pajęczego oka, bo tego nigdzie nie ma. Spalisz zbrojkę 34 na +8 i na 7 już nie wbijesz, bo nie znajdziesz ulepszacza.

tenor.gif

Opublikowano

Weźcie zwiększcie szansę, czy coś, na drop pajęczego oka, bo tego nigdzie nie ma. Spalisz zbrojkę 34 na +8 i na 7 już nie wbijesz, bo nie znajdziesz ulepszacza.

Podczas dzisiejszej przerwy będzie to poprawione.

Opublikowano

Podczas dzisiejszej przerwy będzie to poprawione.

Mam nadzieje że skóry węża oraz talizmany z + też. 

Jeszcze przydałoby się zmniejszyć cenę olejków wygnania, dziś z znajomymi chcieliśmy przejść do innego królestwa, a tu lipa bo 35kk :(

Opublikowano

Jak z tymi wirusami co pisali na początku, jest coś czy nic nie ma w końcu?

Mamy nowy patcher więc możesz grać bez obaw, niżej skany wrzucam (możesz przeskanować samemu).

metin2client.bin - https://virustotal.com/pl/file/1092de4bdd6690c43af450fb3c98f5f5df2cead6b983f75c27258bb936b4d145/analysis/1472242521/

patcher - https://virustotal.com/pl/file/18409b7e2ca92ffed54a7a9f8239136873bf3071ec941f7b7c97be32d8ffcfa8/analysis/1472242700/

Opublikowano

221png_ahrpesa.png

Gra:
wyszukiwarka: wpisywana cena jest ceną maksymalną

pupile: poprawiono błąd, który powodował brak bonusów

zmieniono % punktów zdrowia po ożyciu na 5% na poziomie 75 i wyższym

zwiększono szansę na zdobycie skóry węża

zwiększono szansę na zdobycia pajęczego oka

Klient:

dodano efekt świecenie na broni “Pogromca Nieb. Smoka

dodano dźwięki do klienta

Wymagana jest aktualizacja klienta.

Opublikowano

Ile jest % na drop broni 75 z ripera a ile ze śmierci?

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Proponuję zwiększyć drop książek z metków w m2. Metków jest tak dużo, a ja po 200 metkach miałem zaledwie 100 książęk, z czego oczywiście wszystkie c*****e..

VsxuB58.png

Opublikowano

Proponuję zwiększyć drop książek z metków w m2. Metków jest tak dużo, a ja po 200 metkach miałem zaledwie 100 książęk, z czego oczywiście wszystkie c*****e..

Raczej zly pomysł zwiększenie dropu w m2 spowoduje wysyp dropkow, i ku stracą na wartosci.

Opublikowano

Raczej zly pomysł zwiększenie dropu w m2 spowoduje wysyp dropkow, i ku stracą na wartosci.

Ale serio ze szkatułek same syfy lecą.

# Nigdy nie dostał perma na 30 dni - S.A.B.A.L

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...