Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Które miejsce jest najlepsze pod względem dobrych pokemonow (i dużo pokemonow, aby bylo) i pokestopow? Bo nie chce mi się tak latać i zmieniać lokalizację, chce wybrać jedno najlepsze i tam siedziec, tylko doradzić trza mi: które się najbardziej opłaca?

1.NYC (central park i okolice)

40.764871, -73.972722

2.Tokio (park i okolice)

35.67151302075597, 139.69329714775085

3.Parking czy tam Park w Amsterdamie

45.472636, 9.177074

Albo jeśli są lepsze od tych co podałem to dawac, i mowcie, gdzie opłaca się siedzieć ? (to co wymienilem)

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Które miejsce jest najlepsze pod względem dobrych pokemonow (i dużo pokemonow, aby bylo) i pokestopow? Bo nie chce mi się tak latać i zmieniać lokalizację, chce wybrać jedno najlepsze i tam siedziec, tylko doradzić trza mi: które się najbardziej opłaca?

40.764871, -73.972722

2.Tokio (park i okolice)

45.472636, 9.177074

Albo jeśli są lepsze od tych co podałem to dawac, i mowcie, gdzie opłaca się siedzieć ? (to co wymienilem)

jak chcesz sobie wyjebac pinsira na 2k CP to wrzuć na Molo Santa Monica :) Co krok Pinsir wpada 500+ CP, do tego Elektrobuzzy, Golbaty, bardzo dużo 700+ CP poksów i w c**j pokestopów.

Opublikowano

40.764871, -73.972722

2.Tokio (park i okolice)

45.472636, 9.177074

jak chcesz sobie wyjebac pinsira na 2k CP to wrzuć na Molo Santa Monica :) Co krok Pinsir wpada 500+ CP, do tego Elektrobuzzy, Golbaty, bardzo dużo 700+ CP poksów i w c**j pokestopów.

ok, dzieki wielkie. A można poprosic o kordy tego Mola Santa Monica?  :D

Opublikowano

ok, dzieki wielkie. A można poprosic o kordy tego Mola Santa Monica?   :D

34.010927, -118.497470

Dzieki za pomoc! Pozdrawiam i zycze złapania pokemona "Mewtwo" z cp 10k xD

Opublikowano

czy tylko u mnie bot po 10-20min zawiesza sie i znowu musze sie klikac stop/start i logowac sie ponownie? Chcialem zostawić bota na dłużnej lecz jest to niemożliwe bo zaraz sie zawiesza

Opublikowano

czy tylko u mnie bot po 10-20min zawiesza sie i znowu musze sie klikac stop/start i logowac sie ponownie? Chcialem zostawić bota na dłużnej lecz jest to niemożliwe bo zaraz sie zawiesza

U mnie nie ale i tak po 30min trzeba start dać bo się sam wyłącza
Opublikowano

Można kupić pełną wersję PokeBuddy niż tą beta, która w********a po 30 minutach?

giphy.gif

Opublikowano

Przerwa w dzialaniu? Przed chwilka dzialal normalnie tez macie takie bledy?

[P - 11:36:39] [Catch Pokemons] There are no Pokemons nearby
[P - 11:36:39] [Farm Pokestops] Populating Pokestops
[P - 11:36:40] Stopping...
[P - 11:36:41] [Farm Pokestops] There are no Pokestops nearby!
[P - 11:36:41] [Transferring Pokemons] No Pokemons available for transfer. Trying again later...
QL4A4Sf.png

Opublikowano

jest gdzies gdzie mozna sprawdzac status serwerów bo nie wiem cyz mi bota wywala czy serwery im padły.

@Edit

@up

Często tak to wygląda ? czy tak właśnie wygląda przerwa w działaniu i pędzlowaniu nam kont ;D ? 

@Edit2

And work again.

@Edi3

Korzystając z sytuacji dobrze wam jajka liczy? Bo mam tak średnio 25km/h i nie wie męczy nie za dużo miejsce spoko ale jak sprawdzałem to jajka wcale sie dobrze nie nabijają.

Opublikowano

Można kupić pełną wersję PokeBuddy niż tą beta, która w********a po 30 minutach?

zmieniła mi się data na kompie na 13.20 i odmieniłem na normalną czyli 12.20 i nie wywali go po 30 minutach :) jedynym minusem jest, że nie zbiera expa.

8259514695285141049127.png

Opublikowano

Jak utrzymają to dośc stabilnie to Bot jak najbardziej+ ale narazie sie wysypał i nie wie mczy to nie tylko mnie tyczy,

Opublikowano

Co chwilę się zacina i chodzi w kółko, a co za tym idzie nic nie zbiera.. Jak to zmienić?

Daj na walk nie Tp i max 16 km/h i wszystko działa bjutiful. Musisz farmic i pokestopy i pokemony bo na samych pokemonach zaczyna sie krecic w kolko a tak to wie ze ma isc od pokestopa do pokestopa.

Z tymi pokeballami - bylem debilem i mialem full EQ bez miejsca dlatego mi ich nie zbierał :)

Opublikowano

Mi nie działa settings dot. itemków i wyboru pokemonów... wywala wszystkie jak leci nie ma możliwości ustawienia cp? Albo które pokemony ma wywalać a które zachowywać?

Opublikowano

będąc w NY farm w NY przez bota a nie lataj telefon lokalizacja swoja a potem na bocie ny bo bez przerwy ci Soft będzie lecial.

Opublikowano

troche słabo że typy kaleczą typy robiąc boty do gry abyś wyszedł na dwór... :(

Jeżeli chcesz abym ci odpisał dodaj do twojej wypowiedzi @SopeloPT

Opublikowano

będąc w NY farm w NY przez bota a nie lataj telefon lokalizacja swoja a potem na bocie ny bo bez przerwy ci Soft będzie lecial.

Tzn jak zalogowałem się teraz na telefonie to ile muszę odczekać żeby na bocie włączyć NY?

Opublikowano

Tzn jak zalogowałem się teraz na telefonie to ile muszę odczekać żeby na bocie włączyć NY?

Ja odczekałem 2 godziny, żeby z Katowic przenieść się do Londynu, a i tak dostałem softbana, więc zapewne długo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...