Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludki macie może miejscówkę do szybkiego expa bo stoji mi postać od 3 dni i to 24/3  i nawet nie mam 30 a widzę na allegro koleś 17 kont za 3400 zł sprzedał i fajnie by było ustawić tak by w te 3 dni wbijał 30 lvl macie może jakiegoś szybkiego fajnego fast expa?

17 kont z 30lvl ? gdzie taka aukcja ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Legendy możesz wszędzie znaleźć. ZIOMEK

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Na allegro właśnie zarobił 3400 zł :)  Nie wiem gdzie on tak szybko expi.

Na Miami Beach jest mega dużo lokacji ma ktoś dobrą na , której można dużo wyciągnać?

I kolejne pytanie ten bot jest lepszy od tego , którego się samemu konfigurowało bardziej mi chodzi o szybkość expa na godzine bo słyszałem , że ten ma teleporty i idzie troszkę wiecej wyciągnąć jak oceniacie ?

Opublikowano

Fajna lokalizacja to Stare Miasto w Krakowie, dużo tego jest.

Opublikowano

Wpisałem w google Miami Beach i powiem wam , że masakra póki co nie wiem jak u was chyba , że dałem lipnego Korda. Prosze was o podanie kordów na , których wyciąga się 70 - 100 k. z góry dzięki

I jak oceniacie ten bot jest lepszy aniżeli bot , w którym wszystko się samemu konfiguruje ? Zalezy mi jedynie na fast expie.

Opublikowano

Nie wiem czy ktos pytal juz, ale on lapie wszystkie? tzn nie odpuszcza zadnemu chyba ze ucieknie?

Opublikowano

Pytanie! Dlaczego po zmianie lokalizacji, bot zbierając pokestopy dostaje 0 xp? nawet reset nie pomoga? DLACZEGO?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Pytanie! Dlaczego po zmianie lokalizacji, bot zbierając pokestopy dostaje 0 xp? nawet reset nie pomoga? DLACZEGO?

Banik. przed zmiana dalszej lokalizacji lepiej odczekaj dłużej, a teraz banik od 30min-24h no ale 2-3h i git jak kazdy mowi

Opublikowano

Banik. przed zmiana dalszej lokalizacji lepiej odczekaj dłużej, a teraz banik od 30min-24h no ale 2-3h i git jak kazdy mowi

omg xD, ile polecasz polecasz poczekać przed zmianą lokalizacji?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Ja przed chwilą dostałem bana bo się lokalizacjami bawiłem ;(  Można gdzieś sprawdzić na jak długo ?

Nie można ban jest od 30min do 24h :)

@Vaiktar 4-5h max :)

8816414724839291359194.png

Opublikowano

omg xD, ile polecasz polecasz poczekać przed zmianą lokalizacji?

no nie wiem :D lepiej chyba przeczekac tego softa :D i latac na jak daleko sie chce. Lapiesz w jednym miejsc dluzej no i lecisz gdzies daleko, czekasz to apre godz i tak w kolko :D

Opublikowano

Jakby co, to zmieniajcie tyle, ile np. autem sie jedzie do danego miasta. Ja z mojego do wiekszego mam 30 minut, wiec odczekam tyle.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Jaką lokalizacje polecacie pod XP i pod poksy jednocześnie? :)

podpinam sie, tylko takie nie glupie i zey duzo ich bylo :D np duzo growlithow czy jak to sie pisze  :lenny:

Opublikowano

Czemu na jednym koncie nie łapie mi pokemonów, był soft ban ale teraz już są itemy z pokestopow, a pokemonów nie łapie. Próbowałem resetować 3 razy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...