Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

będąc w NY farm w NY przez bota a nie lataj telefon lokalizacja swoja a potem na bocie ny bo bez przerwy ci Soft będzie lecial.

Tzn jak zalogowałem się teraz na telefonie to ile muszę odczekać żeby na bocie włączyć NY?

No sam samolot leci w huy dlugo, wiec odczekaj przynajmniej 12h.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wie ktoś na jakie odległości można maks się teleportować? Bo mieszkam na skraju warszawy i tam łączę się za pomocą telefonu. Jeśli tepnę się do centrum to mam szansę wyrwać bana?

Uczeń
Opublikowano

tylko mi nie znajduje zadnych pokestopow i pokemonow :D? jakies lagi czy perma dostalem xD ?

Opublikowano

tylko mi nie znajduje zadnych pokestopow i pokemonow :D? jakies lagi czy perma dostalem xD ?

Mi tak samo nic nie wyszukuje, ale nie wiem czy to serwery apdly czy permik xD

Uczeń
Opublikowano

pierwszy raz tak mam xD dziwna sprawa, oby nie banik bo szkoda 33lvl gdzie 10h sie lvl expi xD

edit: dobra juz dziala ^^

Opublikowano

pierwszy raz tak mam xD dziwna sprawa, oby nie banik bo szkoda 33lvl gdzie 10h sie lvl expi xD

edit: dobra juz dziala ^^

Na innych botach to samo, wiec albo polecialy bany albo ogolnie wszystko padlo.

Uczeń
Opublikowano

Też wam wywala średnio co kilka minut ? Że nie ma stopów i poków czy ja mam taki problem ?

mialem tak przez 10 min teraz dziala

Opublikowano

Czy mogę dostać perma na konto z tym botem? Szkoda mi 22 lvl a braknie mi pokeballi.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Czy mogę dostać perma na konto z tym botem? Szkoda mi 22 lvl a braknie mi pokeballi.

Z tego co czytałem na angielskojezycznych forach softy są. Perm niby czekamy na info od Azji ale stawiam ,że raczej nie. On jest na bazie Noxa czy jak mu tam tylko ,że dodatkowe UI i łatwiejszy w obsłudze.

Opublikowano

Jak dziala opcja, Transfer bad pokemons? Gdzies mozna ustawic ktore sa tymi zlymi? I o co chodzi z recycle items? Oraz czy poda ktos najlepsze kordy na central park. 

Opublikowano

A jak pobotuje z 15 min to mam szansę na bana?

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Tylko u mnie ten bot tak świetnie lata po całej okolicy ? Odpaliłem na NY wszystko fajnie zaznaczyłem same pokestopy na początek widzę mapa się rusza spoko po 15s patrzę na przebyte kilometry ponad 300... Wchodzę na konto a tam już następny soft ehhh....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tylko u mnie ten bot tak świetnie lata po całej okolicy ? Odpaliłem na NY wszystko fajnie zaznaczyłem same pokestopy na początek widzę mapa się rusza spoko po 15s patrzę na przebyte kilometry ponad 300... Wchodzę na konto a tam już następny soft ehhh....

Byles na bocie a twoja lokalizacja byla w NY po czym weszles na konto mysle ze weszles normalnie na tell i znow ci sie lokalizacja zmienila i wszystko wyjasnione, twoja lokalizacja zmienila sie w max minute.. No coz lepeiej takie bany niz stale. Po za tym na kazdym bocie masz 70% ze dostaniesz softa.

Opublikowano

Ja mam problem, ze zmienilem lokalizacje na Milan i nie chodzi i nie zbiera. 0xp ciągle. Poda ktoś podstawowe kordy? A dobra, soft xD

graphic.png

Opublikowano

Byles na bocie a twoja lokalizacja byla w NY po czym weszles na konto mysle ze weszles normalnie na tell i znow ci sie lokalizacja zmienila i wszystko wyjasnione, twoja lokalizacja zmienila sie w max minute.. No coz lepeiej takie bany niz stale. Po za tym na kazdym bocie masz 70% ze dostaniesz softa.

Byłem na innym bocie zobaczyłem że ban zszedł ustawiłem tą samą lokalizacje co na tamtym wyłączając apke w telefonie jak i GPS i wszystko inne dużo wcześniej. Strach to drugi raz odpalić bo znów soft. Wcześniej latałem na innym ale są opinie że ten działa lepiej chciałem zobaczyć a tutaj takie cuda się dzieją (tam ani razu softa nie dostałem)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

[Error] Caught exception: Nieprawidłowy format ciągu wejściowego. - restarting - o co chodzi?

graphic.png

Opublikowano

[Error] Caught exception: Nieprawidłowy format ciągu wejściowego. - restarting - o co chodzi?

Pewnie z serwerem nie może się połączyć.

jakim cudem wam niby ma chodzic skoro servery nie dzialaja ?

U mnie serwery działają (specjalnie wszedłem na fona sprawdzić)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sprawdź jeszcze raz czy popranie podałeś kordy lokacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...