Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podacie mi kordy, które są już wklepane w tej aplikacji? Bo w tym NYC same gowna mi się trafiaja, jakieś weedly z 10 cp (mam 10 lvl aktualnie) a wszyscy tak te nyc chwalą a tu dupa. Podajcie mi standardowe kiedy wklepane już albo inne fajne, gdzie sa bardzo dobre pokemony i z dużo pokestopami

Pod tym linkiem masz już temat tam gdzie są dobre spoty

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko dzialka tylko 1 problem. Zawsze w 30 min jest updating UI i sie zatrzymuje, jak zresteuje nie ma problemu ale jak np. chce gdzie wyjsc to juz bota nie zostawie :| Wie ktos moze dlaczego tak sie dzieje?

Opublikowano

Wszystko dzialka tylko 1 problem. Zawsze w 30 min jest updating UI i sie zatrzymuje, jak zresteuje nie ma problemu ale jak np. chce gdzie wyjsc to juz bota nie zostawie :| Wie ktos moze dlaczego tak sie dzieje?

Jeżeli używasz konta Google to trzeba co 30min restartować tokena(kod) gdyż jest to żądane przez google(z tego co zauważyłem), nie wiem jak z PTC gdyż nie korzystam z niego.

Opublikowano

Podacie mi kordy, które są już wklepane w tej aplikacji? Bo w tym NYC same gowna mi się trafiaja, jakieś weedly z 10 cp (mam 10 lvl aktualnie) a wszyscy tak te nyc chwalą a tu dupa. Podajcie mi standardowe kiedy wklepane już albo inne fajne, gdzie sa bardzo dobre pokemony i z dużo pokestopami

Pod tym linkiem masz już temat tam gdzie są dobre spoty

Dzięki wielkie!

Opublikowano

Przy każdym czicie chyba po 30 min jest ten bug. Wiem, że da się napisać jakąś "aplikacje" w pliku bat która automatycznie resetuje apke co ustawiony czas.

Opublikowano

P - 23:05:35] [Catch Pokemons] We caught a Charizard (Probability: 25.88%) with CP 1049, used 2 x ITEM_POKE_BALL and received 660 XP

Opublikowano

Przy każdym czicie chyba po 30 min jest ten bug. Wiem, że da się napisać jakąś "aplikacje" w pliku bat która automatycznie resetuje apke co ustawiony czas.

bat dodany do schedulera, który zabija proces po 30 minut i od razu odpala nowy to żaden problem. Ciekawe, ponieważ u mnie wszystko chodzi na dwóch kontach Google i zwykłe bez żadnych przestojów

Opublikowano

Pytanko, jaką prędkość chodu polecacie? 

Osobiście mam 25km/h i taką też polecam. Nic nie omija i leci to jakoś sprawnie :)

@wpadło akurat :P

[23:30:13] We caught a <Venusaur> [246 CP] (43,33% perfect) and CaptureProbability: 0,07821053 using a ITEM_POKE_BALL in 79m distance)

Szkoda, że takie małe CP :D

Opublikowano

Wie ktoś może czemu mi wszystko robi normalnie ale z pokestopów dostaje samego XP? 0 pokeballi, totalne 0

softban, odczekaj od 1-24h..

Opublikowano

Gdy odpale pokemon go normalnie na fonie, i odpale lucky egg + insense czy jak to sie tam nazwya, to po wejsciu na bota, bedzie mi dzialac, gdy bot bedzie szukal?

Opublikowano

Gdy odpale pokemon go normalnie na fonie, i odpale lucky egg + insense czy jak to sie tam nazwya, to po wejsciu na bota, bedzie mi dzialac, gdy bot bedzie szukal?

Będzie normalnie działać na 30min(zależy ile czasu minie od wyłączanie apki na tel i włączenia bota).

Opublikowano

Pomoze ktos ?

[P - 01:06:09] [Catch Pokemons] There are no Pokemons nearby

[P - 01:06:09] [Farm Pokestops] Populating Pokestops
[P - 01:06:09] [Farm Pokestops] There are no Pokestops nearby!
[P - 01:06:30] Updating UI...
[P - 01:06:51] Updating UI...
[P - 01:07:13] Updating UI...

soft ban ?
22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Pomoze ktos ?

[P - 01:06:09] [Catch Pokemons] There are no Pokemons nearby

[P - 01:06:09] [Farm Pokestops] Populating Pokestops
[P - 01:06:09] [Farm Pokestops] There are no Pokestops nearby!
[P - 01:06:30] Updating UI...
[P - 01:06:51] Updating UI...
[P - 01:07:13] Updating UI...

soft ban ?

Zmień lokacje

Opublikowano

Używacie tego Transfer bad pokemons? 

Bo mi to kasuje te z 300cp... 

kasuje wszystkie pokemony zakladajac ze masz ich silniejsza duplikacje

a teraz takie pytanko, zbiera wam bot lucky eggi i inne rare przedmioty?

Opublikowano

Mam problem z tym botem poniewaz jakies 5 godz temu teleportowalem sie do NYC i dostalem soft bana :/ przeczekalem te pare godzin i postanoiwlem ze po banie ustawie zeby bot chodzil po moim miescie jakies 5 km od miejsca mojego zamieszkania...w momencie gdy wlaczylem bota znow dostalem bana. Pomoze ktos? :(

Opublikowano

Mam problem z tym botem poniewaz jakies 5 godz temu teleportowalem sie do NYC i dostalem soft bana :/ przeczekalem te pare godzin i postanoiwlem ze po banie ustawie zeby bot chodzil po moim miescie jakies 5 km od miejsca mojego zamieszkania...w momencie gdy wlaczylem bota znow dostalem bana. Pomoze ktos? :(

A może masz włączona teleportacje, zamiast tego ustaw sobie na "walk" czyli że będzie ci chodzil, wtedy bana nie dostaniesz (najlepiej na prędkość 25)

Opublikowano

A może masz włączona teleportacje, zamiast tego ustaw sobie na "walk" czyli że będzie ci chodzil, wtedy bana nie dostaniesz (najlepiej na prędkość 25)

mam wlaczony walk i to samo się dzieje :/ nawet jak wlacze bota 1 km od domu to już soft ban...pls help :D

Opublikowano

A przypadkiem to nie bylo tak, ze Polska > NY - za to ten soft co napisales, a potem kolejny za powrot z NY - PL? xDDD Po tym pierwszym postac byla teoretycznie w USA, wiec ustawiajac ja znowu kolo domu dostales kolejnego softa

Opublikowano

jak zrobic zeby miec evolable pokemons items i pokemons te po bokach tabelki/listy? bo ja ma mtylko to glowne menu

No tak za dużo tu guzików itp. w tym bocie, po prostu nie do ogarnięcia o.O, spróbuj lewy dolny róg przyspamować lewym przyciskiem myszki, GL. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...